בשלב הזה יותר נכון לשאול אם אתה רציני... [emoji4]
עד שאני מצליח לגרום לאוטו לקבל ריח סיגריות באים אנשים ומקלקלים לנו המעשנים את המאמץ
Printable View
בשלב הזה יותר נכון לשאול אם אתה רציני... [emoji4]
עד שאני מצליח לגרום לאוטו לקבל ריח סיגריות באים אנשים ומקלקלים לנו המעשנים את המאמץ
בועז, עזוב את העבודה שלך, יש לך כאן סטארט-אפ מטורף: מעשנת על גלגלים :)
זה העבודה של לוריה
עזרה דחופה!
ניסיתי את השיטה עם הצינור ואבקת הכביסה.
יש נזילות ברכב, והמים לא נשארים ברכב יותר מרבע שעה.
עם איזה חומר כדאי לבצע את האטימה?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אתה צריך לרתך את הדלתות כדי שלא יברחו המים
אפשר לשים שכבה ראשונה זבל עופות או אווזים.
אוטם הכול ומוסיף ארומה
אחרי הזבל עופות בטוח שהריח של הסיגריות יעלם.
לתת קצת פרופרציות למפונקים האלה [emoji4]
ריח של סיגריות מפריע להם.
נראה אותם עובדים בלול יום אחד
אני חולה על הריח של הלול ודיר כבשים .
ואני נעשה חולה מטיפת ריח של סיגריות .
כאשר אני הולך לרכוש רכב , דבר ראשון אני מרחרח היטב , אם יש ריח של סיגריות אני פשוט מחפש את הרכב הבא .
פעם עבדתי בחברה לעבודות עפר , היה לי רכב חברה ולקחתי את אחד המפעילים לאשדוד .
תוך כדי נסיעה ( מזגן עובד ) הבחור מוציא סיגריה ומדליק אותה ( תוך שאני צועק עליו שיפסיק ) , זה רכב חברה , ענה הבחור .
עצרתי בצד הכביש ( כביש 4 באמצע שומקום ) , אמרתי לבחור - צא החוצה ותסיים את הסיגריה , הבחור יצא ואני נתתי גז וטסתי משם .
אילן
המזגן לרוב הכי חשוב לא יודע למה אבל כל רכב שעבר עישון כבד מדליקים מזגן ואתה מתקלח בעפר
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
בעבר עישנתי ברכב. נקודת היניקה של המזגן בשני הרכבים שהיו לי אז, סיטרואן קסנטיה ושברולט אופטרה, היתה מתחת לדשבורד במרכז הקונסולה כלומר ממש באיזור המאפרה .
הייתי שם קופסאת ריח כמו שמוכרים בכל תחנת דלק או שטיפה בחלל האחסון מתחת לרדיו ובאופן חלקי לפחות זה היה עוזר, המזגן שואב ומפזר את הריח בכל הרכב במקום ריח המאפרה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תשובה קלאסית של מעשנים ...
מי שמעשן לא מריח את זה, ויש גם הרבה אנשים שלא מעשנים וזה לא סיפור בשבילם.
אבל יש גם כאלו, ואני ביניהם, שעשן הסיגריות, אפילו רק זה שנספג בריהוט/קירות/ריפוד/מיזוג, גורם להם לתחושת מחנק ורפלקסים של שיעולים ולפעמים גם בחילות והקאות. זה לא פינוק וזה לא פסיכולוגי, זה פיזיולוגי לחלוטין, ומי שלא סובל מזה לא יצליח להבין.
ותבינו: יש לי חברים מעשנים גם בעבודה וגם בחיים הפרטיים, ואני מצטרף אליהם בשמחה להפסקות סיגריה במקומות מאווררים (מרפסת/גג/בחוץ) בלי לקטר ובלי להטיף. כשרק יצא החוק למניעת עישון במקומות העבודה, אני נלחמתי לדאוג לכך שגם למעשנים יימצא פתרון הולם ושלא ייזרקו החוצה לעשן בגשם או בחמסין. אני מאמין ב-"חייה ותן לחיות", הדדית.
אני אישית רואה ברגישות לעשן הסיגריות מגבלה, סוג של נכות אם תרצו, וכמו מגבלות ונכויות אחרות גם הרגישות הזו ראוייה להכרה והתחשבות במקום לעג וזלזול כגון:
אני לא זוכר שנתקלתי אי פעם ביחס כזה לאנשים שרגישים לפרוות של כלבים/חתולים למשל, כי ברור לכל בר דעת שזה לא פינוק אלא קושי פיזי. אז בבקשה תנסו להבין שגם הרגישות לעשן הסיגריות היא כזו. ואין לי מושג למה עשן הסיגריות מחניק אותי ועשן מדורה לא, אבל זה המצב.
אז בועז, אני לא מפונק.
גדלתי במושב לא רחוק ממקום מגוריך ועבדתי שנים רבות בלול, כולל פינוי זבל העופות ופיזורו לדישון הפרדסים. לא היתה לי שום בעייה עם זה וגם היום אין לי.
הלוואי שלא הייתי סובל מהרגישות הזו, הלוואי שהייתי יכול לעצור כל מונית ברחוב ולהכנס ללא חשש, או אפילו לבוא להתארח אצל חברים מעשנים. אני לא יכול. זו מגבלה שלי ואני מבקש שלא תלעגו לי על כך ושלא תזלזלו בי. אני מקווה שזו לא בקשה מוגזמת.
+++++++6
Sent from my Pixel using Tapatalk
זבל יבש זה סתם בלאי.
זבל שהפך לתחמיץ זה ריח משכר שלפעמים יכול לגרום לך לנסות לטעום.....
ולגבי איטום הרכב, עדיף עם בדליינר. יש רק בעיה, לפני שמצפים את פנים הרכב בבדליינר צריך לנקות הייטב שאריות של זפת וניקוטין, אחרת הוא לא נתפס טוב..
Search "Ozone Generator 12V"
Ebay ect,
Removes any smell in 20 minutes.,
We use them to remove Cigarette/MJ smoke from hotel rooms ect.
אוזון לא מאיץ משמעותית תהליכי חמצון(חלודה)?