150שח לא כולל בדיקת פרונט ואורות.
Printable View
אם לא יהיה מי שיפריך את הסיפור הוא כנראה ימשיך. האר את עיננו
לא מתעסק ברכילות וזה לא נושא הדיון.
אסף.
וזה גם לא נושא הדיון. תסתכלו על הכותרת ותנסו להשאיר את השרשור הזה אינפורמטיבי - רשימה של עסקים מורשים להתקנת הגבהות. התגובות שאינן קשורות ימחקו מכאן בהמשך, כל מי שיש לו שאלות ספציפיות (כמו איזה קיט יש לרכב X) - בבקשה, לפתוח דיון נפרד עם כותרת עניינית.
אחרי קריאה של מספר פוסטים ומליון תגובות בערך ,למיטב הבנתי הסט טרפירמה שמורכב לי בדיסקו לא יאושר לעולם?!!!:mad:
אם סימני הקריאה והסמיילי הזועף מייצגים את הגישה שלך, אז יש מצב שאתה צודק.
כדאי להוסיף מול ספק שמאושר להתקנת הגבהות את המותגים שעבורם אותו ספק יכול לאשר.
מוסך גבע - אולדמן, (ומהיום גם) EFS
ובנוסף, מה לגבי משרדי רישוי? יש מקומות מומלצים וכtלו שלא מומלצים. (הבנתי שלמשרד הרישוי בבית שאן אין מה ללכת)
אין הגבלה על המתקין בסוג המוצר שהוא יכול לאשר.
מתקין מורשה הוא מתקין מורשה. היום הוא עובד עם יבואן אחד מחר עם שני. אבל לאשר ולרשום מותר לו בלי קשר לתוצר הקפיצים, רק לעובדה שיש להם תקינה.
אסף.
השאלה אם למשרד התחבורה יש רשימה עדכנית מי רשאי לאשר ואיזה סט הוא רשאי לאשר?
מה עם ערכות שלא הותקנו אצל סדנא רסמית?
שוב - כל מי שרשאי להתקין ולאשר הגבהה, מורשה לעשות זאת ללא קשר לתוצרת ההגבהה - פרט להתניה שהערכה תהיה מאושרת.
לכן ברשימה אל תצפו לראות מי מורשה ולאיזה ערכות, אלא רק מי מורשה. מכאן הלאה זה עניין מסחרי של כל מוסך בפני עצמו ומול היבואנים.
לגבי התקנה עצמית - מי שבודק את מה שמותקן למעשה כאילו התקין בעצמו מבחינת האישור. לכן הוא צריך לבדוק שמדובר בערכה עם תקינה ושההתקנה היא התקנה טובה, ושכל חלקי המתלה תקינים ושלמים. לכן הדגש הוא שלא משנה מי התקין במקור אלא מה התקין ואיך.
אסף.
מישהו מכיר במקרה מתקין מורשה לצורך אישור באיזור הגליל המזרחי?
יורמי לנדרובר גבע
http://landrovergeva.com/%D7%A6%D7%9...5%D7%A1%D7%9A/
אתמול דברתי עם היבואן של king spring, רק בעוד כשבועיים ייבדקו סטים של קפיצים שמיועדים לטויוטה ל.ק ופאגרו
בהמשך ייבדקו עוד סטים ,לא ידוע מתיי,
אז מי מאשר EFS באיזור המרכז?
יש אישור לקיט של קלמיני 2.5" על גרנד ויטרה 98?
איפה אפשר לראות אילו קיטים עברו הכשרה בארץ?
אתמול התברר לי שגם בקרית שמונה יש מתקין שעובד בשיתוף עם גתוס למי שמעונין.
דרך אגב - האם כדי לאשר את ההגבהה ברישיון אני צריך לגשת לעמדה מס 1? לא מספיק משרד רישוי כלשהו?
מספיק סניף משרד רישוי כלשהו.
(אם כי לוקח זמן עד שכל הסניפים הקטנים שומעים על התקנה, מסתבר)
רוצה להוסיף לרשימה את מוסך שרפי שעשו לי את ההגבהה עם חיוך ושירות 10.
האם הם גם דאגו לרישום ברישיון הרכב?
זה לא שרשור לבעלי מקצוע שעושים הגבהות אלא לכאלו שאצלם ניתן לאשר הגבהות ברישיון הרכב.