מאז הביקור שלי נוספו רכבים....
תודה!
Printable View
מאז הביקור שלי נוספו רכבים....
תודה!
לפני כשנתיים שופץ והורחב
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
במסגרת תחזוקת השירשור, מעדכן שהמוזיאון הטכני בוינה אוסטריה יחסית מאכזב, אמנם יש שם לא מעט רכבים אבל נבלעים כחלק ממוזיאון מדע גדול ומרגיש יותר כמו מוזיאון לילדים, אפשר לוותר.
מנהלים - אפשר וכדאי לשנות את הכותרת ל:
״מוזאוני רכב מומלצים בטיול בחו״ל״
?
Asaf-a
אסף.א
רוב התגובות מתייחסות לאיטליה, אבל שיהיה. שיניתי
נשלח מהנייד
ממליץ על מוזיאון אנזו פרארי במודנה
מוזיאון יפה שמסביר את ההיסטוריה של אנזו כולל דגמי רכב לאורך ההיסטוריה שלו - אלפא רומיאו ועוד וכמובן דגמי פרארי ישנים
היום זה נראה כאילו בעולם אחר...
תחילת/אמצע חודש הבא יש לי יום חופשי בסאנטיאגו צ׳ילה (יש שם חג ב8/12) וסוף שבוע בבואנוס אייריס.
אשמח להמלצות על מוזיאון רכב /אטרקציות מוטורית.
ואם יש המלצות נוספות בערים אלו (מעבר לאתרי התיירות המקובלים) אז בכלל טוב.
אתנייד בתחבורה ציבורית / מוניות (אפשר לשלם שם מוניות בכרטיס אשראי? גטס? וכו? או רק מזומן?) כך שאהיה מוגבל לרדיוס סביר.
Asaf-a
אסף.א
לא הייתי אך קיבלתי המלצה חמה על מוזיאון הרכב הבא בברלין:
Classic-Remise Berlin
Asaf-a
אסף.א
אחרי שלפני כעשור התלהבנו ממוזיאון BMW, נכנסתי עם הבנים שוב למוזאון בסיום טיול האופנועים שלנו.
היינו ב-2 האגפים (המוזאון ואזור המכירה/משרדים)
האמת - כולנו התאכזבנו.
בהשוואה למוזיאון אלפא רומאו ומוזיאון מרצדס בהם ביקרנו בשנים האחרונות, BMW פתאום אכזב..
מעתיק תוכן משרשור אחר לטובת ריכוז המידע, נכתב ע״י ״צביקה פיק״:
גרמניה לא רחוק מפרנקפורט:יש מוזיאון מדהים בשם Technik Museum Sinsheim
מעבר לתצוגת מכוניות מחרמנת (דלוריאן, מלא פרארי מכל הדגמים), יש שם גם הזדמנות להיכנס לתוך מטוס קונקורד אמיתי וגם לתאום הסובייטי שלו (הקונקורדסקי). כמובן גם קטרים ישנים, ציוד צבאי ממלחמת העולם השניה, מטוסים צבאיים ועוד ועוד.
קצת יותר דרומה, ב-Gaggenau, יש מוזיאון של Unimog. המוזיאון עצמו נחמד, לא יותר. אבל.. אם אתה מתאם מראש יש אפשרו לנהוג בעצמך ביונימוג במסלול שצמוד למוזיאון. עשיתי ולא הפסקתי אחר כך לחייך במשך כמעט יומיים.
תוספת מנמרוד:
סינשהיים ללא ספק. זה בעצם שני מוזאונים אחים, השני בשפייר, עיירה ליד ויש בו פאקינג מעבורת חלל רוסית. אוספים עצומים ומבורדקים של מה שאתה לא רוצה.
יום שלם בקלות!