תגובה: קניית רכב שטח שרכב שלישי בבית
לדעתי פותח השרשור לא הבין את הפואנטה פה, להחזיק ברכב לטיולים עולה כסף, התחביב הזה(שלחלק פה הוא "זורם בדם" ולחלק קצת פחות) עולה כסף, והרבה כסף אם הרכב בן 10 או אפילו בן כמה שנים בודדות, בין אם זה בתחזוקה שוטפת או בנזקים מזדמנים כתוצאה מטיול.
עוד לא מצאתי תחביב שלא עולה כסף, אם מישהו ימצא שיודיע.
נדב,
אני רואה את התוספת בחתימה שלך ... זה נראה לי מתאים לשרשור הזה - קנית עוד טרופר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
נדב,
אני רואה את התוספת בחתימה שלך ... זה נראה לי מתאים לשרשור הזה - קנית עוד טרופר?
חיובי, במקום פרייבט. :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
לדעתי פותח השרשור לא הבין את הפואנטה פה, להחזיק ברכב לטיולים עולה כסף, התחביב הזה(שלחלק פה הוא "זורם בדם" ולחלק קצת פחות) עולה כסף, והרבה כסף אם הרכב בן 10 או אפילו בן כמה שנים בודדות, בין אם זה בתחזוקה שוטפת או בנזקים מזדמנים כתוצאה מטיול.
עוד לא מצאתי תחביב שלא עולה כסף, אם מישהו ימצא שיודיע.
ברור לי לגמרי שמדובר באחזקה חודשית של 1000-2000 ( מעבר לביטוחים טסט ודלק כמובן ) למרות שהרכב כמעט ולא ייסע.
הבעיה שלי היא אם האחזקה תהיה 4000-5000 בחודש
אז ברוך הבא בחזרה לשבט.... יפה מאד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
emeiri
ברור לי לגמרי שמדובר באחזקה חודשית של 1000-2000 ( מעבר לביטוחים טסט ודלק כמובן ) למרות שהרכב כמעט ולא ייסע.
הבעיה שלי היא אם האחזקה תהיה 4000-5000 בחודש
בכל רכב שתיבחר זה יהיה 1000-2000, באף רכב זה לא אמור להיות 4000 או 5000 שח, אבל אתה יודע ש"אמור" זה שם של דג, ונזקים יש לפעמים ולפעמים שוברים או שלברזל נימאס והוא פשוט קורס, גם זה קורה, היתרון ברכבים בני 10 או 15 ויותר זה חלקים זולים או נפוצים(תלוי באיזה רכב מדובר גם) בפירוקיות או אפילו הזמנה מחו"ל, והאוטו יכול לעמוד ולחכות ואין לחץ.
אצלי בדיסקברי ניטחנו סטליטים מחילוץ בגרירה שביצעתי בחורף האחרון לפגר בשטח שלא הניע, 5 קמ גרירה בבוץ, בארץ רצו על דיפ' מפירוק בערך 4500 אלף, במקום זה הבאתי נעילת דיפ' של אשקרופט חדשה בקופסה מאנגליה, סתם לדוגמה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אז ברוך הבא בחזרה לשבט.... יפה מאד
תודה ארז...
מרגיש שלא עזבתי בכלל... מקומו של הטרופר שמור אצלי...