תגובה: הגיע הזמן לעשות משהו עם עמוד ענן!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
את הסנכרון אתה מבצע בבית אחרי שהעלת את המסלול לאתר, לא בשטח.
מרגע שהוא סונכרן בבית, זה זמין בלי קשר לאתר.
דורון, על מה אתה מדבר ? ...
הסינכרון לא עובד מעל שנה.
אני מעביר לעצמי את הקבצים במייל למכשיר.
4BY4, כתבתי לו משהו טיפה רע ( בעדינות ) על הקיר הפרטי של הפייס והוא ענה אחרי חצי שעה ... אבל כל מה שיצא מזה הוא המון התנצלויות, הבטחות להנה עוד שבועיים שלושה .. ובזה זה נגמר.
עזבתי, NEXT, קניתי תכנה אחרת.
אני מעדיף לשמור כל מסלול שאני בונה בכמה פורמטים, כולם מורדים לספריה במכשיר, ואז אני יכול לפתוח את המסלול גם בעמוד ענן וגם באופרווד. שתי תוכנות, שגם כששתיהן עובדות תקין, לכל אחת מהן יש את החסרונות ואת היתרונות שלה, והן משלימות אחת את השנייה.
מאז שאני פועל כך מלפני כמה חודשים, לא נתקעתי בשטח, ואני משתמש בתוכנות האלה שלוש-ארבע פעמים בשבוע.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
זו שיטה עקומה.
עדיף לעבור למשהו שעובד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4by4
זה מה שעשיתי. סיימתי לבנות את המסלול כמעט 4 ימים לפני שיצאתי.. עד ליום שבו יצאנו לטיול הסנכרון לא עבד.
אני ממליץ לא לסמוך על הסנכרון האוטומטי, במיוחד כאשר יודעים שהוא לא עובד בזמן האחרון ובמיוחד כאשר אתה בעצמך נוכח לדעת שבמשך כמה ימים לא הסתנכרן...
שמור את קובץ המסלול (יווצר קובץ מקומי במחשב), העתק אותו לסלולר בכל דרך שתמצא לנכון (העתקת קבצים, העברה דרך חשבון בענן, שליחת מייל לעצמך וכו), שמור אותו בתיקייה בסלולר.
קובץ מסלול מקומי בסלולר אתה יכול לפתוח בעמוד ענן או בעזרת הסייר הפנימי של עמוד ענן (קצת מסורבל ויש אנשים שמתקשים עם פעולה זו) או ע"י פתיחת הקובץ מכל תוכנת סייר קבצים על הסלולר ובחירת "עמוד ענן" כתוכנה עימה הוא יפתח (אני לא נוהג לסמן "פתח תמיד עם תוכנה זו" כדי לאפשר בחירה בתוכנה שונה כל פעם, אבל לשיקול דעתך...).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
זו שיטה עקומה.
עדיף לעבור למשהו שעובד
אני לא חושב שיש משהו שעובד שמכיל את היתרונות של כל התוכנות.
אני חי עם הפשרה הזו בשלום.
הגיע הזמן לעשות משהו עם עמוד ענן!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
דורון, על מה אתה מדבר ? ...
הסינכרון לא עובד מעל שנה.
.
זה חלק מהבעיה
אצלי זה עובד, לפעמים צריך לכבות ולהדליק את המכשיר ואז זה מתעדכן, אבל עובד.
אצל חבר הוא לא מצליח לעדכן מהיום הראשון.
באייפון למיטב ידיעתי גם אין אפשרות אחרת לטעון מסלול למכשיר.
אני מזמן לא מסתמך על שום תוכנה כמשהו מוחלט לשטח.
מפת נייר ועליה מסומן המסלול כגיבוי ובעיקר כי הרבה יותר נוח לי לראות ״רחב״ את תא השטח לפני ולא משבצת וחצי של ניווט צנחן במקרה הטוב.
השימוש העיקרי שלי בעמוד-ענן הוא נקודות עניין ומשני מסייע לניווט.
בטונאב אפשר לדעתי להעלות קבצים לאייפון/אייפד דרך ה i-tunes.
סתם לידיעה
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
אני יכול להעלות למכשיר אבל לא לגרום לאפליקציה לזהות אותם..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
בגרסת אייפון איפה בכלל רואים את המסלולים שלי ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
אני ממליץ לא לסמוך על הסנכרון האוטומטי, במיוחד כאשר יודעים שהוא לא עובד בזמן האחרון ובמיוחד כאשר אתה בעצמך נוכח לדעת שבמשך כמה ימים לא הסתנכרן...
שמור את קובץ המסלול (יווצר קובץ מקומי במחשב), העתק אותו לסלולר בכל דרך שתמצא לנכון (העתקת קבצים, העברה דרך חשבון בענן, שליחת מייל לעצמך וכו), שמור אותו בתיקייה בסלולר.
קובץ מסלול מקומי בסלולר אתה יכול לפתוח בעמוד ענן או בעזרת הסייר הפנימי של עמוד ענן (קצת מסורבל ויש אנשים שמתקשים עם פעולה זו) או ע"י פתיחת הקובץ מכל תוכנת סייר קבצים על הסלולר ובחירת "עמוד ענן" כתוכנה עימה הוא יפתח (אני לא נוהג לסמן "פתח תמיד עם תוכנה זו" כדי לאפשר בחירה בתוכנה שונה כל פעם, אבל לשיקול דעתך...).
זה מה שניסיתי וזה גם לא עבד. אני שולח לעצמי במייל ואז פותח עם עמוד ענן. האפליקציה נפתחת אבל המסלול לא. והוא גם לא מופיע במסלולים.
ניסיתי להעביר את הTWL לפלאפון כקובץ אבל גם שהשתמשתי בסייר הפנימי של האפליקציה הוא לא מראה בכלל את הקבצים. למען האמת הוא לא מראה כלום למעט התיקיה של עמוד ענן בפלאפון אבל היא מופיעה ריקה : /
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
בגרסת אייפון איפה בכלל רואים את המסלולים שלי ?
גרסאת האייפון היא צ'קמוק אחד שלם. כל רגע קורסת, יש ימים שבכלל לא נפתחת.
בעיני צריך לקבל החלטה משותפת ולעבור לאפליקציה המובילה טכנולוגית או זו שיודעת לקבל פידבקים מהמשתמשים וליישם אותם. אני בטוח שרבים כאן מוכנים לשלם למשהו שעובד טוב (למרות שאני חושב שאין לזה היתכנות עסקית בכלל).
להעביר את המידע ולהתחיל לעדכן באפלקציה הנבחרת זה משהו בהחלט אפשרי.
הבעיה הכי גדולה לדעתי היא שאין מחליפה ראויה. לא מזמן ניסיתי את כולן ולא נתקלתי באחת שהייתה קרוב לצרכים המינימלים שלי.
אני תמיד חוזר לאפליקציית טופומפ הישנה אותה אני מוצא הסבירה ביותר, מפה טופוגרפית קריאה וברורה, עליה סימון שבילים ונקודות עניין לא מעודכנות :)
לא עשו שינוי כבר 8 שנים בערך והיא הנוחה ביותר לניווט והעלאת מסלולים. החסרון שלה הוא בעיקר הקהילה. נקודות העניין לא מתרוממות לצערי.
כל פעם שאני נותן עוד צ'אנס לאפליקציית האייפון של עמוד ענן אני רק מתעצבן. וכמו לכולם.. גם לי הבטיחו אישית שאוטוטו יוצאת גרסה מוצלחת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4by4
ניסיתי להעביר את הTWL לפלאפון כקובץ אבל גם שהשתמשתי בסייר הפנימי של האפליקציה הוא לא מראה בכלל את הקבצים. למען האמת הוא לא מראה כלום למעט התיקיה של עמוד ענן בפלאפון אבל היא מופיעה ריקה : /
שים את הקובץ בתיקייה
\android\data\com.amudananan.amudanan\\f iles
אצלי לפחות זה עובד
אם מחפשים תכנה טובה וחינמית אז אורוקס.
יש בה ממש הכל (אבל לא את נק' העניין של עמוד ענן)
יש שני סוגי צרכים בתחום הזה ... לדעתי.
1. זה נק עניין ואין להם מתחרה. אני לפעמים נוסע רק בשביל לצוד נק כאלו .. ואין מתחרה לעמוד ענן. נקודה.
2. טיול לפי מסלול .. ואז כולן יכולות לתת לזה מענה, אורוקס ( יש לי בטאבלט ) , עמוד ענן ( אם הצלחת למצוא את הקובץ - יש לי בטאבלט ) off road שגם היא ( בטאבלט ) ולאחרונה באייפון החדש שלי, two nav ...
כולן יכולות להציג מסלול על המפה.
3. שיתוף מסלול ומתן אפשרות מעקב באונליין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
3. שיתוף מסלול ומתן אפשרות מעקב באונליין.
בחיים לא השתמשתי בזה .. ואני לא ממש רואה איפה זה עוזר לי בחיים .. אבל אוקי :)
משתמש בזה בכל רכיבה, לאפשר לקרוביי למצוא אותי אם וכש...
לתאם חבירה
להשוויץ
http://imageshack.com/a/img922/3935/cxJAas.png
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
סחטיין
אני לא רוכב ;)