אני לא מכיר סגירה של נחל מערות. לפעמים יש שם אימונים של יחידות מיוחדות ואז הם מתמקמים בעץ הגדול שמצפון לחוות הסוסים ממש לפני הכניסה לנתיב הנחל וחוסמים את המעבר. אבל בשבת הם נותנים לעבור.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
אני לא מכיר סגירה של נחל מערות. לפעמים יש שם אימונים של יחידות מיוחדות ואז הם מתמקמים בעץ הגדול שמצפון לחוות הסוסים ממש לפני הכניסה לנתיב הנחל וחוסמים את המעבר. אבל בשבת הם נותנים לעבור.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
יש מחסום בחלקו המערבי של הנחל, ליד השמורה. אם הוא נעול, לא יודע. בכל מקרה, נסיעה בנחל מערות לא מהנה. השביל מלא אבנים ולא נוח לנסיעה. אם כבר צריך לחצות ממערב למזרח, אני בוחר לעלות לשבילי רון. יש שם אתגר עבירות חביב למי שמחפש וגם נוף יפה.
המחסום הזה לא אמיתי ואם הוא סגור ומבקשים מהשמורה הם פותחים. עוברים דרך האזור התפעולי שלהם ונכנסים לנחל.
כך היה בשנים האחרונות אלא אם התשנה שם משהו. אכן אין שם משהו מיוחד אבל בסה"כ מסלול נחמד.
אשמח להכוונה לאתגר המדובר בשבילי רון....
עמוד ענן, הקלד כרם מהר"ל קוביה שמאלה למעלה יש ח כביר. על ה-ר' של הכביר. מעלה נחמד עם מדרגה. לאחר המחסום בקר נוסעים ימינה עד הסוף ומקבלים נוף מעולה לים.
עוד אתגר, בעלייה מכביש הגישה, אחרי מחסן מצד שמאל, יש עלייה עם יציקת בטון עליה. באמצע העלייה יש חריץ מעניין בכביש עם אתגר עבירות חביב.