תגובה: קצר או ארוך- מה עדיף?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
מה שכן, רנגלר שעובד כמו שצריך חייב צמיגי 35 ומעלה ואולי העתקה של מיכל הדלק לאחור, עם כל הבעייתיות של הנושא הזה במדינתנו זה העניין שעוצר אותי למשל מלפנטז על כזה.
למסלולי הנגב אינדיאני טוב יעשה הכל עם פחות רעש בעיניים
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
אתה טועה. מספיק הגבהה של 2" בשביל לשפר את זווית הבטן. עם צמיגי 33" אתה כבר "מכסה" את כל המעלות של הנגב בלי דרמה.
בקשר להעמסה על הגג- אפשרי, אבל אסור לשכוח שהגג עשוי פלסטיק.
או שאתה מתכנן קונסטרוקציה מסורבלת וכבדה שבסיסה בשמשה ובפגוש האחורי, או שאתה מתחבר למרזב של הגג המקורי שעשוי... פלסטיק. לך תתקן כשישבר, והוא ישבר בסוף.
עוד אופציה היא לקדוח בגג ולהתחבר לקשת, עם כל מה שכרוך בכך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
מוני
רמי זוכר את סיגנון הנהיגה שלי דאז. התבגרתי והפכתי למתון יותר וכיום הרגל על הגז הרבה יותר קלילה בשטח.
אכן מבחינתי עבירות זה מדרגות גבוהות במעלות תלולים - ששם להבנתי יש יתרון לארוך.
כיום לא מחפש שעשועי עבירות לשמם ולא נוסע במיוחד למגרשי המשחקים באלעד/ מודיעין/ בית שמש/ חורשן וכו' אבל מברך על אתגרים מעניינים תוך כדי הטיול החודשי בדרום.
בקיצור מתלבט...
אם אתה ברמת הורדית/זיק וכדומה...רנגלר ארוך לא צריך יותר מדיי שיפורים כדי לעבור שם אם בכלל.
אם אתה מדבר על רמת כמריר וכו' - ררנגלים קצרים עשו ועושים את זה.
אני בכלל הייתי שם עם סמוראי טנדר עם בסיס גלגלים מאוד דומה לרנגלר קצר...
לדעתי אם תבנה את הרנגלר הקצר כמו שצריך - תגביה ממש מעט, ותדחוף צמיג 35 על ידי פינוי מקום בכנפיים (הכי פשוט בעולם ברנגלר)
יהיה לך אחלה כלי.
ואם לא הייתי שורף את כל הכסף שלי על הסמוראי - זה הכלי שהייתי בונה גם כן ;) באדום כמובן
שלמה, אני מבין שאתה לא מחפש אקסטרים אלא לטייל בכיף שלך.
לא רואה שום סיבה בעולם שרנגלר קצר נעול מאחור עם הגלגלים הכי גדולים שאפשר לדחוף בלי שינויים משמעותיים ובלי יצירתיות ברשיון (35 נכנס בלי שינויים אבל 33 נכנס גם ברשיון למיטב ידיעתי) והגבהה ממש מינימלית לא ייתן לך את כל מה שחיפשת ועדיין יהיה רכב יומיומי מהנה. בלי כנפוני רובוט ריקים ובלי פנסים זועמים ובלי פוקסים ובלי שטויות. בינינו... גם כמו שהוא יצא סטנדרטי מהחנות הוא הרבה יותר ג׳יפ מכל המתחרים.
אישית אם היום הייתי מחפש ג׳יפ רב שימושי עירוני ולמדבר כנראה זה היה בדיוק זה, בכחול.
אסף.
מסכים עם אסף ועם שגיא באופן עקרוני... מינימום שינוי בגובה מתלים ומקסימום שיניי בגלגלים..
אבל עדיין הייתי בודק את האופצייה של קיט לונגארמס קומפלט אבל בשידוך לקפיץ נמוך ככל הניתן.. אםמהדבר אפשרי... עם נגיד 3" זו אופצייה עדיפה לדעתי מ2"...
וכנפוני רובוטריקים כמו שאסף קרה להם הם אולי מיותרים... אבל יש גירסאות של פרופיל גבוה ... כמעט בולט און שמאפשרות לדחוף גלגל גדול בלי שינוי בכלל.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני שם קילו אנטריקוט מיושן על כך שתוך 4 חודשים יש פה שרשור בו אתה מחליף את הקצר בארוך.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
באמת להרכיב ולפרק כל טיול את האוהל מהגג ? אני נכנעתי לארגז אחרי שהרכבתי אותו פעם אחת בדרך הביתה ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אני שם קילו אנטריקוט מיושן על כך שתוך 4 חודשים יש פה שרשור בו אתה מחליף את הקצר בארוך.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
אני מוסיף בקבוק ויסקי טוב. סיום טוב לקילו אנטריקוט שלך.
מה לגבי בקשה ל "רשיון סחר" ... ?
אפשר במכתש רמון?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
מה לגבי בקשה ל "רשיון סחר" ... ?
למרות שאני מאד אוהב את ההתעסקות בקניית ומכירת רכבים תוך כדי שידרוגם בזמן שהם אצלי, לא מאמין שאצליח בתור סוחר מכונית אני ישר מדיי מכדי ממש להרוויח בתחום כזה.....:rolleyes:
לפחות תחסוך יד...
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
איזה מפגש? זה שדרור חייב לנו? :rolleyes:
לא שמתם לב שדרור נעלם ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
טוב, קצת סוטה מנושא השירשור אבל היי מה אכפת לי אני הוא זה שפתח את השירשור.
אבל בשביל זה אתם כאן ידידיי הוירטואלים.... לייעץ ולהריץ עלי בכיף דחקות שגורמות לי לחייך על הבוקר.
למי שלא יודע/ זוכר, אני כרגע מתנהל על בסיס הפרדת רשויות.... פרייבט מדהים ליום יום שאני ממש אוהב כל פרט בו חוץ מתנוחת הישיבה שקצת נמוכה ל- 100+++ ק״ג.
מה כבר יכול להיות רע ב- 320 כ״ס הנעה אחורית שגם יודעים לבעוט כשצריך ועוד בעטיפה די אנונימית אך מספיק מפוארת ומפנקת ( אינפיניטי g37).
לטיולים דיסקו 1 בנזין קשיש וטוב משודרג ומזווד לצרכיי ונותן עבודה.
כדי לחזור לרנגלר רוביקון מבחינתי המשמעות היא לחזור ולאחד רשויות והרנגלר ישמש גם כרכב היום יומי.
אז כל ההקדמה הזו באה כדי לתאר את ההתלבטויות שלי- חבר טוב שאנחנו מטיילים יחד דרך קבע אכל לי את הראש אתמול- טען בלהט שאני עומד לעשות שטות גמורה. כמה אנחנו כבר מטיילים? גם רמת העבירות והג׳אננה ירדה. הרנגלר עם כל הקסם שלו הוא לא להיט בכביש בלשון המעטה. בשביל מה אתה צריך את זה אתה כרגע במצב אידאלי ועוד... בקיצור הבן אדם ( כמו גם זוגתי) שימשו כקול ההגיון וכמלאך הטוב שעל כתף ימין... בהחלט גרמו לי למחשבה נוספת בעניין.
מצד שני על הכתף השמאלית יושב מלאך ה״בא לי״ או ״המתחשק לי״ ועזוב אותך משטויות כמו הגיון....
מבולבלים.... כן גם אני מבולבל ....
אולי הוא צודק.
אבל היי.. כל מה שנכנס ללופ של שטח מאבד היגיון.. אז בוא נוותר עליו ונעשה באמת מה שאנחנו רוצים.
אתה לא חוצה יבשות ולא אוכל את הרי הרוקי גיפ ברמה כזו קצר או ארוך יהיה טוב לך לדעתי השאלה מה העדפתך האישית.
אני למדתי להקשיב לעצמי לפני אחרים.
לא מדבר על ייעוץ מקצועי של חברי הפורום
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הבעיה עם כל הקשישים לשטח היא הרגשת הביטחון, האם אתה באמת בתוך תוכך בטוח ברכב שיקח ויחזיר אותך הביתה בשלום ללא דרמות ועיכובים בשטח? אני יודע שביום שהספק יחלחל בתוכי אני מתקדם הלאה.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
העניין שלמה שאתה כמו בחורה מהוגנת, לא החלטי.
כל כמה חודשים אתה משנה פוזיציה.
זה אחלה, באמת ... במיוחד אם התקציב מאפשר זאת.
במה אנחנו כבר יכולים לעזור?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
רמי,
באופן מפתיע ובניגוד לתדמיתו הידועה לשימצה, הדיסקו הקשיש שלי משרה בי אמון מלא. טפו טפו, מלח שום וחמסה חמסה עד כה התנהג למופת בטיולים ואפילו בטיול האחרון לעונה כשהיה חם בחוץ וכל יתר הקשישים והפחות קשישים בחבורה צרחו גיוועלד התחממו ועוד מרעין בישין הדיסקו התנהג למופת.
בתכלס ואני אפילו מפתיע את עצמי בזה, הדיסקו הנוכחי אמין יותר מבחינת תקלות מיכאניות משביתות טיול מהרוביקון שהיה לי....