חוזר: מידות סרנים, התאמתם לסמוראי ודיון על יעילות השינויים
תסתכל טוב, אלו סרנים מקוריים של טויוטה.
אלון אתה באמת נותן רושם שלא כדאי לשפר סמוראי.
מה שכן אני איתך בענין של לבנות לבד ולהנות מזה כמובן,הכי קל זה לקנות משהו מוכן
בסופו של דבר כמו שאמרת "כלי שבנית במו ידך יתן לך יותר" .גם אם בפועל הוא נותן "פחות" עבירות או כל דבר אחר
אני בעתיד בונה על רכב נטו לשטח עם מנוע מאוד גדול סרנים גדולים וחזקים ועוד הרבה, בסופו של דבר לא ישארו הרבה חלקים מקוריים מהסמוראי אבל מה, אני אבנה את זה לבבבבבבבד
בכל מקרה ברשותכם אני רוצה לחזור להשוואה עם הסופה
סמוראי עם השיפורים שאני מדבר עליהם יהיה עביר בכמה רמות מעל סופה ולו רק בגלל מרחק הסרנים הקצר (זוית בטן) אחרי שיפורים שכאלה זווית הגישה והנטישה יהיו טובות בהרבה מסופה ואם תבנה בצורה טובה ונכונה זה יהיה אמין ועדיף פי כמה וכמה על סופה.
בהתחלה זה לגיטימי לשבור פה ושם כי זה חלק מהתהליך להגיע לרכב "מושלם" אל תשכח שגם סופות שלדוגמא מגדילות צמיג ונעילה שוברות "וכמעט כל חלק" מוחלף למחוזק
בברכת עשיה פוריה מי יתן ונראה יותר ויותר "מפלצות"בארצנו הקטנה
נ.ב-כשאתה עולה על האוטו נותן בגז והאוטו "מעיף"אותך את מי זה מענין כמה דלק הוא אוכל
אני מוכן שהסמוראי שלי יאכל 5\1רק תן לי עוד קצת כוח מה ביקשתי עוד כמה סוסים
ציטוט:
רק בגלל מרחק הסרנים הקצר (זוית בטן)
הפוך, גוטה. לא מדובר על בסיס סרנים של 50 מול בסיס סרנים של 200, מדובר על 93 מול 104. הסמוראי רק מפסיד.
ציטוט:
אחרי שיפורים שכאלה זווית הגישה והנטישה יהיו טובות בהרבה מסופה
ניחוש יפה, אבל לא נכון. תבדוק מה המגביל לזויות הגישה של סמוראי וסופה. לא פחות חשוב, לחלוטין לא רלוונטי - אלו אינם מגבילי העבירות, אלו לא רכבי פלסטיק עם זויות של 20 מעלות. אם זוית הגישה היא 45 או 42 ממש לא יקבע מה קורה.
ציטוט:
כי זה חלק מהתהליך להגיע לרכב "מושלם"
לא, חביבי, השבירות בסמוראי כזה נוצרות כי המכלולים חלשים מדי, לא כי בנית לא נכון. הסרנים פשוט לא מיועדים לעמוד בזה, גם לא התושבות, הצלבים, המיסבים...
ציטוט:
אל תשכח שגם סופות שלדוגמא מגדילות צמיג ונעילה שוברות "וכמעט כל חלק" מוחלף למחוזק
יופי (ושוב, לא נכון), אבל אנחנו מדברים על השוואה לסופה עם 31, מה נקרא סטנדרטית.
ציטוט:
אלון אתה באמת נותן רושם שלא כדאי לשפר סמוראי
נו, דיברנו על זה. מבחינה מעשית, כדי לקבל תוצאה סופית, באמת לא כדאי. כדי להנות מהתהליך, מאוטו ייחודי ומהרגשה של "אני עשיתי" כדאי גם כדאי.
אלון אני לא מזלזל בידע שלך אבל אתה מעביר אותו או יותר נכון לא מעביר אותו בצורה קצת מעצבנת
אתה חותך משפטים שלי ונותן עליהם את הדעת בנפרד כאילו לא היה עוד טקסט לפני
אלון כתב"לא, חביבי, השבירות בסמוראי כזה נוצרות כי המכלולים חלשים מדי, לא כי בנית לא נכון. הסרנים פשוט לא מיועדים לעמוד בזה, גם לא התושבות, הצלבים, המיסבים..."
אתה מתייחס רק למה שבא לך אני כתבתי "שהכל כמעט יוחלף" ואתה אפילו לא מתייחס לזה אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות, ליצור איזה רושם שאתה יותר "חכם" או שיש לך ידע מקצועי יותר נרחב
תסלח לי אבל לי אתה גורם רק לסלוד ממך ואם כל הכבוד לידע שלך תלמד גם להקשיב כי אתה עדין לא יודע הכל וגם לא אני אז אני מבקש באם חשבת שאמרתי משהו שהוא לא נכון יש דרך נורמלית ולא מזלזלת לכתוב את הדברים .
בקיצור אלון רק לך יש סמוראי עם כלכך הרבה שיפורים וושלך היחידי שמצליח "להחזיק" שיפורים שסמוראים אחרים לא יכולים זה כי הסמוראי שלך הוא פשוט משהו מיוחד (סליחה אתה משהו מיוחד).
אני מקווה שאתה לא נפגע המטרה היא רק להעיר אותך ולקוות לדיונים קצת יותר מסעירים ,מה שקורה היום מישהו מעלה שאלה כמה חברים מתנגחים ובסוף לא מבינים כלום ולא התקדמנו לשום מקום