תגובה: מעבר ממידה 205 ל215 בסמוראי
מיגון מיכל דלק - עדיין ישנו המקורי, העובדה ששרד יותר מ20 שנה ו-8 ידיים במצב סביר משכנעת אותי להישאר איתו.
נעילה - בתוכנית, זה מסוג הדברים שארצה להרכיב בעצמי ברכב, נגיע לגשר הזה מתישהו ונחצה אותו.
מיגוני סף - יש לי התלבטות בנושא ואולי כדאי שאפתח בשרשור חדש, בעיקרון הכי פשוט להסביר את המצב בתמונות אך משום מה אני לא מצליח להעלות, עזרה ממישהו בנושא?
בקצרה - על הרכב היו מרותכים לשלדה ברזלים בצורת 'ח' מכל צד כמגן צד. אחד מהם מתישהו קיבל מכה ונפל בשלמותו משאיר מעין סימן על השלדה במקום בו הוא רותך (כאן תמונה הייתה מאוד מועילה) קיבלתי עצות לרתך פלח על המקום ולרתח מחדש את המגן וקיבלתי גם עצות להוריד בצורה יזומה את המגן השני ולשים רוקר-פאנל.
בצעד נחוש לא עשיתי בעצם כלום.
אני מודה במבוכה שאפילו לא שמתי לב לעניין עד שאחרי שקניתי את הרכב, המוכר הביא לי את המגן שנפל שאעשה איתו מה שאני רוצה....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Marco marco
הכי פשוט להסביר את המצב בתמונות אך משום מה אני לא מצליח להעלות, עזרה ממישהו בנושא?
הרבה מסתבכים עם העלאת התמונות, לפחות בפעם הראשונה. מספר אפשרויות:
1. מהטלפון הנייד, יישום טאפאטוק (TapaTalk) מאפשר בקלות יחסית לצרף תמונות מהנייד להודעות שאתה כותב.
2. ממחשב רגיל - חפש וקרא פעם אחת את "מדריך ג'יפולוג להעלאת תמונות" - צעד אחר צעד, פשוט וברור.
3. אם אתה מסתפק בתקציר אז:
א. עבור למצב תגובה מתקדמת (משום מה אני רואה שאני כבר אוטומטית במצב זה, אבל אם אתה ב"תגובה מהירה" אז עבור למצב המתקדם.
ב. וודא שגודל התמונות שאתה רוצה להעלות הוא עד 500 KB (אם איני טועה).
ג. בעת כתיבת התגובה, ראה למטה כפתור של "ניהול קבצים מצורפים" - לחיצה עליו תגרום לפתיחת חלון ואפשרות להעלות קבצים לשטח אחסון בשרת. את התמונות שאתה מעלה בצורה שכזו ניתן לשלב בתגובה שאתה כותב ...
בהצלחה,
מיגון מיכל דלק ... לפני נעילה... הנעילה תקח אותך רחוק... שם כבר תפגע במיכל... וחארם כמו שאתה אומר הוא שרד ללא פגע עד היום . תנצל את זה ותשמר את המצב...
לגבי המיגוני סף... נמתין בסבלנות לתמונות...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
1 קבצים מצורפים
אוקי, אז זו היתה מגבלת גודל של התמונה.. פותח שרשרור חדש..
ארז, תודה.