תגובה: רכב שטח חשמלי ...דעות..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
חיה שלא מבחינה ברכב חשמלי נוסע בכיוונה מצדיקה את טענת דארווין
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נושא ה'שקט' של הרכבים החשמליים ומספר הפגיעות בהולכי רגל כתוצאה מכך מטריד את המחוקק מזה זמן רב (לא בישראל).
אצל אחד מיצרני הרכב שמתי לב שיש רמקולים חיצוניים לתא הנוסעים ומערכת שמזינה את המהירות והסל"ד ל head-unit.
כאשר שאלתי מה הסיבה הסבירו לי שהחקיקה מחייבת אותם להשמיע צליל של מנוע 'רגיל' כאשר הרכב מזהה הולך רגל ובטווח מהירויות מסויים
אם אני לא טועה, הרכב המסויים שראיתי יעלה על הכביש רק ב 2018. כנראה שאפשר לחשוב גם על מערכת דומה שתגן על בעלי חיים.
אפשר לקרוא על היחס של מדינות שונות לנושא ב: https://en.wikipedia.org/wiki/Electr...warning_sounds
יאיר
בני אדם לא מעניינים במקרה זה. דובר על בעלי חיים ונסיעה בשטח.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מדהים!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
חווה??? הדבר הזה הכי רחוק מרכב חקלאי, וכמו שבעליו נראה (עכשיו אני סתם נהנה להשמיץ :) ) אני מהמר שהוא מעולם לא פתח תלם או משהו קרוב לזה אפילו.
"Sport utility truck"... כבר אומר הכל. פרסומת וזהו.
גם כל הטנדרים המפלצתיים האלה זה הרי סגנון שהתפתח משיפורים של הרכב שהיה בחצר. לא תכנון או הנדסה של רכב ספורטיבי...
אם אתה כבר מעצב משהו חדשני אז תחדש! ולא איזה הומאז לדיפנדר/רנגלר עם מנוע חשמלי כדי להיות פוליטיקלי קורקט. כל הרכב הזה צועק שואו אוף ולא גרם תכלית.
דוגמה? אם אין מנוע מקדימה אז למה למקם את המושבים שם? ולהפסיד שטח/נפח העמסה יקר... ויש עוד הרבה. הנדסה בשקל בלי שום יצירתיות ומחשבה אמיתית.
״תכננתי את זה בחווה שלי״ עאלק...
הפתרון הרציני יותר לרכב חשמלי שבאמת יהיה שימושי, טמון לעניות דעתי בתאי דלק. טווחים מטורפים, זיהום אפסי, וסוללות קטנות משמעותית (משמשות רק להאצה, כאשר צריכת הזרם גבוהה מאד).
עכשיו שיתחילו להנדס פתרונות למיכלים בלחץ גבוה... ולקרבות מול הלובי של חברות הדלק.
בהצלחה...
יש(בארץ) כבר כמה שנית טובות רכב רב מינוע. צמיגים 32.
חשמלי לחלוטין שמרביץ עבודה טובה בשטח טכני ושבילים.
כשאוזלת הסוללה יש מנוע בנזין קטן שאמור לתת גיבוי במקרה ו..
לגבי השקט של הרכב לעומת בנזין, זה בדיוק הסיבה שהרכב הזה פותח.
התומקר החשמלי, במיוחד כפול המנועים וההנעה באמת כלי מרשים.
אבל אני עדיין חושד במכוניות שלא עושות רעש.
אסף.