+++
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
Printable View
כנראה שהסרט הזה יהיה מוצג מרכזי במשפט
אפשר לשמוע אותה אומרת "איפה היה המציל ? " והתשובה "הוא הציל משהוא אחר "
https://youtu.be/nHkmiwt-qFE
יש איזה שינויים גם בעין איה?
חברים אתם צודקים ביותר ממאה אחוז.
בעין דיר עזיז מדובר בעבודה של מואז גולן, ייתכן שבשיתוף עם תושבי כנף. מאז שנפתח הכביש ובוצע שילוט המקום נהיה פח זבל. ואז הגיע השיפוץ.
האמת שהייתי מיד אחרי שהשיפוץ הסתיים והמים היו בסדר. מניח שהחום, האנשים והחוסר זרימה עשו את שלהם.
בקשר לעין עלמין - סיפור די דומה בלי שיפוץ. המועצה שמה שלט יפה וכל העולם ואחותו הערסית הגיעו. פח זבל נקי לעומת מה שהולך שם. אני גר חצי מטר משם ולא ביקרתי שם תקופה.
אותו הדין כמעט לכל מקום שבו הרשויות מתערבות ומנכסות. למעט אם השטח מוכרז (וסגור קרי בתשלום) או אם בעלי עניין מעורבים ומתחזקים כמו הבריכות של מי עדן.
בקיצור חברים יש מחיר לפרסום. יש מחיר לאתרי הטיולים, יש מחיר לעמוד ענן. מצד אחד כולם יודעים, מצד שני כולם מלכלכים וחושבים שאבא שלהם בעל הבית.
עופר
אם אני זןכר נכון איזה שוטר אמר באותו יום שהם חיצלו 80 איש שנסחפו
Sent from my iPhone using Tapatalk
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7005bd06ef.jpg
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
עין אי''ה עוד בסדר גמור אבל אל תבנו על זה לאורך זמן.
הערסים יגיעו גם לשם ואיתם הטינופת.
לגבי מה שיונתן חושב על שופטים ובתי משפט - הוא מתנסח בדיפלומטיות מתחשבת ועדינה לעומת מה שאני חושב על הדרעקים האלה.
+1
מבחינת המקומיים שבנו את הבריכה המקורית* השיפוץ בעייתי למרות שמן הראוי שיהיה מעין כלשהו בגולן שנגיש לנכים.
ההיעדר הזרימה קשור לשנים השחונות ופחות לשיפוץ.
* יונתן לכשתרצה להכיר את ההיסטוריה הרחוקה של המקום כולל הבריכה המקורית (ללא כוכבית) תדע איפה לברר.
כל מקום שיפורסם יושמד. לכן העומלים עובדים בשקט.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
היי אמיר. אכן יודע איפה לברר וזה בהחלט סיבה טובה לתכנן איזה סיבוב של שבת בגולן. גם בלי קשר לעין כנף.
מה שכן, עולה מהדברים שלך שיש לעין כנף (דיר עזיז...) סיפור מעניין מתובל בקצת זווית הסטורית/עתיקה. אז למה שלא כולם יהנו מהידע?
יאללה ספר לנו. זה באמת מעניין.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
כן. מזל. גם בשביל להיכנס חזרה. זה אולי עובד, אבל ממש לא משהו שמתקשר עם תחושת החופש שאמורה להיות בטיול. מבחינתי לפחות.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk