תגובה: Article: כולם להגיד בקול רם: "Great Wall Wrangler"
אם בעוד שנים לא יגלו לנו שמעבדי אינטל שיוצרו בישראל מכילים סנסור ישראלי אני אעלב בשביל המדינה [emoji1787]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
כי האמריקאים לא...?
כבר שנים. מן הידועות שהסיבה שדעא"ש ושות בוחרים בטויוטה היילקס זה כי כל רכב שמגיע מאמריקה ורוב מה שמגיע מהאיחוד הארופי מסונסר כבר שנים.
אה.... ואני חשבתי שזה בגלל שזה הכי טוב ..
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
כי האמריקאים לא...?
כבר שנים. מן הידועות שהסיבה שדעא"ש ושות בוחרים בטויוטה היילקס זה כי כל רכב שמגיע מאמריקה ורוב מה שמגיע מהאיחוד הארופי מסונסר כבר שנים.
הבעיה בתיאוריה שלך היא שהם התחילו לרכוש היילקסים בתחילת שנות ה-90.. הרבה לפני שהם היו אוייבים של האמריקאים או האירופאיים או שהיו רכבים ממוחשבים ברמה הזו..
אבל למה לקלקל מעשייה טובה עם עובדות.
Slowly..
זה לא תיאוריה שלי. זה התפרסם בBBC בראיון עם "מפקד הניוד" של אחד הפלגים בעיראק, קצין SAS לשעבר שנתפס על ידי האמריקאים ויושב מאסר עולם. לא זוכר את השם. זה היה בכותרות לפני שנתיים שלוש.
Article: כולם להגיד בקול רם: "Great Wall Wrangler"
זה עדיין לא משנה את העובדות..
עובדתית,
היילקסים בשימוש הטאליבן משם המשך ישיר לאל קאידה ודעאש כממשיך דרכם.
אבל אם זה משודר בBCC זה אמת לא?..
כמו כל השידורים שלהם על מה שקורה כאן בארץ.. אמינות העיתונאות מעל הכל!
אתה יכול לעשות חיפוש קצר ברשת על היילקס בשימוש קיצוניים בעולם, תראה לבד מתי זה התחיל.
היילקס וקלצניקוב.. סממני אזורי העימות בעולם.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יאיר_א
שישמיעו שירים של נועה קיריל בלופ אינסופי..
אוי האימה....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יאיר_א
לא מוצא סתירה בין האיכות של המוצרים לבין האפשרות (התיאורטית כמובן) שביום פקודה כל הרחפנים של DJI ימריאו מעצמם ויטוסו כלהקה מתואמת היטב לבסיס הקריה בתל אביב בזמן שכל הקורקינטים של Xiaomi יחליטו לנסוע בכביש 6 נגד הכוון מצויידים בטלפונים הוא Huawei שישמיעו שירים של נועה קיריל בלופ אינסופי.
האמת, מתחיל להשמע כמו עוד פרק של מראה שחורה.
אני עדיין מנסה לעכל את צורת המחשבה היצירתית שלך שהצליחה לייצר כזה תסריט.
Slowly..
אם הסינים היו רוצים לעקוב ולשתול אז בכל מוצר כמעט שמיוצר בעולם חלקים ממנו סיניים, כולל כלי רכב, מוצרים של חברות אמריקאיות כמו אפל, hp וכד' מיוצרים בסין, אמריקאים פוחדים מוואווי ובצדק, הם כבשו כל שוק שנכנסו אליו עם טכנולוגיה ואיכות שווה או טובה מזו של המתחרים הגדולים, ריגול? בחייכם, תירוצים.
סין זה לא מה שהיה, ולדעתי בתחום הרכב הם יישרו קו עם הגדולים כמו שעשו בסלולר ובמחשבים תוך מספר שנים בעיקר ברכבים חשמליים.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk