Carharrt
המכנס הכי ייקר שקניתי לי אי פעם, אבל ממש כיף לעבוד איתו
http://www.outline.co.il/items/846139-100233GRAVEL
Printable View
Carharrt
המכנס הכי ייקר שקניתי לי אי פעם, אבל ממש כיף לעבוד איתו
http://www.outline.co.il/items/846139-100233GRAVEL
שמעתי שהם אחלה
אבל עם הטינופת שאני עובד בה כואב הלב
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
בגדי עבודה משתנים דרמטית בין בעלי מקצוע.
יש לי 2 נכנסו עבודה של קולומביה .רכשתי במבצע סוף עונה. 2 יחידות 250 שח.
טכנולוגיית ה Dry fit מאוד מתאימה לאקלים הישראלי : חם ולח. אבל זה בד סנטטי ולא מתאים או בטיחותי למכאניקה עדינה.
באופן אישי אני מרוצה מאוד, מתנקה בקלות
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
קניתי זוג מכנסי עבודה מאסיביים של קארהרט.
מצד אחד - נוחים, חזקים, סופר עמידים
מצד שני - אני מזיע בתXת ;)
עדכון - החזרתי את המכנסיים החדשים שקניתי מוורקר טרם השתמשתי בהם כי לא הייתי מרוצה בסופו של דבר, לקחתי הכסף בחזרה והחלטתי לתת נסיון למכנסיים של ג'י-וורקר.
המכנס שלו מיוצר בארץ, מגיע עם גומי במותן ולמרות שאני לא אוהב גומי במותן הוא האמת לא מפריע בכלל וניתן להשתמש בנוסף בחגורה (יש אוזניים לחגורה). מעבר לכך החומר הוא לא בד רגיל אלא סינטטי קל כלשהו שנראה שיעמוד לא רע בעבודה, הוא הכין עכשיו גם יותר עבים מחומר קצת שונה לחורף במחיר זהה. המכנס הרגיל עצמו לא עבה בכלל, קל יותר מדגמ"ח סטנדרטי ועם גזרה טובה, הרגיש נוח במדידה. בשביל ה50 שקלים הדיי סמליים שהוא עולה לקחתי 4 זוגות ונראה איך יהיו, במחיר כזה גם אין בעיה לקנות רביעיה כל חצי שנה אם צריך ועל הדרך לתמוך ביצור בארץ אם יעשה את העבודה.
הבחור מסתובב בארץ עם סחורה עליו בנוסף לחנות בגן יבנה, יצירת קשר איתו בטלפון 050-8231534
תודה על ההמלצות עד עכשיו, והשרשור הזה לדעתי יהיה מועיל גם בעתיד לכולנו.
תתחדש
מנסיוני לא תצליח להרוס אותם בחצי שנה
יש לי עוד מכנסיים שסבא שלו תפר שנקנו אי אז בשנת 1992
נראה ככה, בכל מצב מכנסיים אצלי בדרך כלל הולכים בגלל קרע באמצע ברוב המקרים ולא בגלל שחיקה אבל נראה איך זה יהיה. כמו שאמרתי במחיר הזה בכל מצב שווה את הנסיון, וגם הנראות שלהם אחלה.
הייתי וראיתי
נחמד לטיולים
בעבודה שלי לא ישרדו שבוע
אבל יש אחלה כובע.....