אז לא הבנתי. כן יש לו QD2 או שמא אין לו?
אני משער שיואב מכיר את המערכת והוא מתעקש שאין לו, לטריילהוק.
Printable View
אז לא הבנתי. כן יש לו QD2 או שמא אין לו?
אני משער שיואב מכיר את המערכת והוא מתעקש שאין לו, לטריילהוק.
לאחרונה השאירו לי את ה outback שמותקן עליה מוביל איי ... אני חייב להגיד שאחרי ההתלהבות הראשונית של ׳יא איך הוא מזהה תמרורי מהירות !!׳ התחלתי להרגיש שזה בכוח דוחף אותי להוריד ערנות ... משהו כמו ׳מישהו כבר יצפצץ לי כשאני אתקרב מידי לאוטו ממול. אז אפשר בדוק סמסמים׳ .... בערך.
זה נשמע לי אישית כמו משהו שהוא אחלה לארנק של הבעלים אבל חרא לאיכות הנהיגה.
מעבר להטרדה שבצפצופים הבלתי פוסקים
זאת ההתנסות הראשונה שלי עם מתקן כזה. לפני שנה בספרד שכרתי סמארט עם מערכת מובנית שהיה בעלת כפתור ניטרול.
עם כל מיני חוכמות אדפטיביות לא יצא לי להתנסות.
והצ׳רוקי זוכה אצלי בהליכה. הצבע מדהים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם למובילאיי יש כפתור כיבוי.
אבל המערכת היא ברירת מחדל - הנעת את האוטו והיא חוזרת להציק לך.
אם המערכות הללו היו עומדות בפני עצמן ואתה כנהג יכול להחליט אם להשתמש או לא - ניחא.
אבל אני נגד הדברים האלה כי הם חלק מתוכנית הרבה יותר גדולה להוריד את כולנו מההגה בעוד כך וכך שנים.
+1
המוצר הוא כמובן רנגלר רוביקון. האמת שהייתי מחכה לשנה הבאה וקונה סקרמבלר רוביקון!
אבל זאת הנקודה האמיתית - בואו נפסיק להתיפיף כמו שדרור אומר:
לחברת Jeep יש מוצר אחד אמיתי, יחודי, איכותי - רנגלר. זה קטר המכירות, זה המותג, זה הכל. מסביב הם כבר 15 שנה מנפקים עוד כל מיני מכוניות כביש, מיעוטן די טובות (גראנד צ'רוקי) ורוב האחרות מביכות עד איומות.
זה יותר טוב ממה שלנדרובר עושים. הם מוכרים רק את הנספחים, ואת הדבר עצמו כבר הרגו.
ונראה לך שהיבואן החדש, שעוד הרבה יותר מהיבואן הקודם, מאמין רק ביוקרה ובלקוחות העשירים ולכן מתעקש למצב את Jeep כמוצר פרימיום יקר - ימכור לך טנדר?... בחיאת.
למה נראה לך שהם העבירו את אולם התצוגה שלהם להרצליה פיתוח?....
הם הרי גם לא מוכנים לשמוע על גיר ידני ולא על קטלוג השיפורים של מופאר וגם את הרוביקון הם דוחפים לך כבר עם ג'נט 18 אינץ' ואם יכלו היו מביאים אותו עם 20 ו-21 אינץ'.
מבחינתם אין כזה דבר ''ג'יפאי''. הם לא ג'יפאים אלא אנשי מכירות ושיווק והם מסתכלים על המותג הזה אחרת מאיתנו. קשה לי לשכוח את איש המכירות שלהם שמסר לי מפתחות של רנגלר והתוודה שהוא בכלל לא אוהב ג'יפים ''כי הם לא מפנקים ומתנהגים חרא על הכביש'' ושהוא בכלל מעדיף מכוניות ספורט יוקרתיות. הבנאדם הזה בכלל לא יודע ולא מבין את המהות של מה שהוא מוכר לאנשים ואנ ימשוכנע שמי שהביא אותו לשם הוא בור בענייני הג'יפים ממש כמוהו. לטעמי הם מפספסים כאן המון אבל למרבה הצער בגלל שאין שם ג'יפאים אמיתיים אז גם אין שם אוזן קשבת. חבל.
היום, אחרי שיצירות כמו הקומנדר, הפטריוט והקומפאס דור ראשון כבר נקברו קבורת חמור, כל המוצרים של Jeep (למעט הרנגייד 2X4) הם די טובים עד טובים מאוד. זה שכמוך ממש כמוני - יש לנו בעיה לראות את הלוגו Jeep מתנוסס על קרוסאוברים מחופשים מתוצרת פיאט ללא הילוך כוח?... זה סיפור אחר. אבל עם טעמו של הקהל המטומטם שסוגד לקרוסאוברים שהם כלי הרכב הכי מטופשים שיוצרו אי פעם, קצת קשה להתווכח.
העליון באמצע.
לחיצה ארוכה והמנוול כובה. עד ההתנעה הבאה.
קאטר אחי. רק קאטר.
אין QD2 מקדימה אבל יש בקרת משיכה מצויינת.
האוטו באמת כייפי ומרשים. עובר דברים קשים בקלילות כמעט מעצבנת - אני לא יודע מאיפה יואב מביא את הטענות.
אבל זה לא הדבר האמיתי.
אין שילדה, מתלים נפרדים גרמניים לכביש עם מהלך מגוחך, המון פלסטיק פגיע מסביב, מתלי האוויר שלא מתפקדים כשהם מתוחים לכל האורך, חתך הצמיגים נמוך, המידה שלהם סטנדרטית (ציפיתי שבטריילהוק יתקינו צמיג גדול יותר. אפילו בקצת). זה נחמד אבל זה לא זה ובטח לא מדבר אליי. אם לא היו קוראים לו Jeep הייתי מתרשם הרבה יותר.
אבל העולם משתנה ואיתו גם הג'יפים.
לנדרובר כבר נפלו חלל. חלק מהיפנים גם כן.
Jeep לדעתי גם בדרך לשם. כרגע הרנגלר הוא מוצר הדגל שלהם שעושה עבורם את הכסף הגדול אבל הוא חזק על הכוונת של כל מיני ירוקים וכל סיפור הנהיגה האוטונומית המזוין שיהרוג את כל עולם הרכב כפי שאנחנו מכירים אותו - ממש לא מבשרים טובות. ולכן אני לא אתפלא אם מתישהו הם יהרגו אפילו את הרנגלר בשם הפוליטיקלי-קורקט.
אני מהמר שטויוטה כנראה יישארו האחרונים שייצרו רכבי שטח אמיתיים.
אפילו לדאסטר החדש שמו גאנטיפ 17 ...
אתם באמת חושבים שהטריילהוק יפה?
אוטו מכוער.
איך לקחו רכב שטח קלאסי כמו הצרוקי והפכו אותו למשהו לא ברור על סף פרייבט שעבר מעשה מגונה.
נורא יפה.
בעיקר האדום עם השאקלים השחורים
משעשע
שוק הג׳יפים האמיתיים הוא פרומיל בקושי משוק הרכב העולמי.
תראו מה קרה ליצרניות שהתבססו על דגמי שטח מסוקסים.
גם בג׳יפ עצמם כל הנושא של שטח אמיתי נועד לצורך מיצוב התדמית והגבריות של מי שבסוף קונה עגלת סופר ציבעונית או אופניים או מזוודה עם המותג הנכון.
בשורה התחתונה אלו לא רכבי שטח גם אם יאנסו אותם עם מלאן כסף בשיפורים.
בנוגע לאבותיהם המהודרים ששם לפחות היה בסיס לשיפורים פה מדובר ברכב כביש עם אפשרות קלה לשבילים ושטח וזה גם מה שמחפש השוק העיקרי של הדגם הזה.
עבורי זה אפילו לא ברשימת החלומות שאמתין שיזדקנו.
Jeep GC ZJ 3.5 IR
Honda 300EX
בועז,
אומרים שדגם הרנגלר החדש די הוציא אותם מהבוץ.
ובנתיים ... ספרתי היום 11 רנגלרים חתיכים ... בכולן נהגה בחורה ;)