אסף, בסוף עשיתי הכל דרך צמיגי פרויד בחיפה. דבר שם עם שי, איש נחמד מאוד, הוא יכול לעזור לך.
בזמנו כשהחלפתי זה היה המוצא האחרון כי חרשתי מלא מכוני רישוי ואף אחד לא הסכים לשנות לי ל H.
Printable View
אסף, בסוף עשיתי הכל דרך צמיגי פרויד בחיפה. דבר שם עם שי, איש נחמד מאוד, הוא יכול לעזור לך.
בזמנו כשהחלפתי זה היה המוצא האחרון כי חרשתי מלא מכוני רישוי ואף אחד לא הסכים לשנות לי ל H.
מישהו מכיר מכון רישוי בדרום שיעשה את השינוי הזה?
סגירת הלופ:
במסגרת הטיפול השנתי, רגע לפני שהרכב יוצא מאחריות יצרן 5 שנים, ביקשתי מהמוסך סובארו אלימפיה אשדוד להעביר את הרכב טסט כולל לסדר את ההערה ברשיון.
המשימה בוצעה חלקית, הוסבר לי שלא מוסיפים ברשיון את ההערה כמו שיש הערת אישור הגבהה עד 50 ממ, אבל הדפיסו דף מאוטודאטה שם מופיע גם הצמיג בקוד מהירות H ברשימה המאושרת לדגם הרכב הזה, נאמר שזה נותן מענה חוקי, את הדף הזה אני שומר עם הרישיון רכב.
גם על המדבקה המקורית מהיצרן במשקוף דלת נהג מופיע גם צמיג עם קוד H.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
טעות. אין זה נותן מענה חוקי כל עוד לא רשמת את השינוי ברשיון הרכב.
הטופס המודפס נותן לך את האפשרות לבצע את החלפת צמיגים עם קוד אחר.
לאחר שהחלפת את הצמיגים, יש לגשת לאחד ממכוני הרישוי עם הרכב והטופס, כדי לבצע רישום שינוי.
עם הטופס שיונפק לך במכון(ר"ש 23 מקוצר) תוכל להסתובב באופן חוקי או לחלופין להוציא העתק רשיון עם המידה החדשה שעודכנה.
מוזר, כי מה שכתבתי נאמר לי על ידי מכון הרשוי עצמו.
יש לך צילום רשיון לדוגמה בו הוסיפו ההערה או החליפו את סיווג המהירות?
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
אין תוספת הערה, אלא רק שינוי קוד.
כבר ראיתי רשיונות שזה בוצע בהם.
כן, לאחר בדיקה נוספת אתם צודקים, אפשר לתקן ברשיון שיופיע כמו התמונה...
כנראה שאין מנוס בביקור מלבב במכון טסטים, קיבלתי המלצה על מכון שמכיר הנושא, אעדכן..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ac3d445ca8.jpg
התצורה שמופיעה בצילום המצורף אינה תקנית.
הביקור במכון טסטים המומלץ לא הניב הצלחה, לא להאמין כמה המכונים לא מקצועיים בנושא צמיגים...
מסובך להסביר שאם רכב מאושר לקוד 98H אז בוודאי שמאושר ל103H...מתאים למשקל רב יותר.
אסף, ראה פוסט שכתבתי בנושא - לחץ כאן ואם אתה תקוע עם הסיפור הזה פנה למכון הדרום ברחובות למשרד המנהל (אבי). כפי שתיארתי בפוסט התהליך שעבד בשבילי ונראה לי הכי נכון מתחיל ומסתיים במכון הרישוי וכך לא יכולים לנפנף אותך שם כשאתה בא לבצע רישום ברישיון, כי התהליך הותנע אצלם דרך מערכת ה cardata שמספקת סימוכין למידות הצמיגים הרלוונטיות.
תודה, ההסבר שנתת עבד עבור 99H שמופיעים באוטודאטה.
הצמיגים שרכשתי הם 103H, להבנתי אין בעיה חוקית וטכנית להתקין אותם, אך לא מופיעים באוטודאטה, יתכן שהייתה טעות לרכוש אותם.