תגובה: צמיג בעל קוד עומס "מסחרי" - יתרון או חיסרון ברכב שטח?
הקביעה שזה לא נותן כלום היא סובייקטיבית
הצמיג המסחרי הרבה יותר עמיד בשטח מכל צמיג כביש רגיל ולתחושתי גם יותר מרוב צמיגי השטח
כדוגמה, שאינה הוכחה, בגרוטשטח האחרון אפס תקרים עם צמיגים כאלה 8 פליי, בזמן שמשתתפים עם צמיגי שטח חטפו.
תוסיף את העובדה שאלו צמיגים זולים, לדעתי אם יש מידה כזו לדיסקו4 [emoji23] זה פותר לו את הבעיה הכי גדולה למשל
Sent from my iPhone using Tapatalk
כמו כל דבר בחיים גם צמיגים ברכב זה פשרה.
לרכב שמשמש 100% טיולים ברור שיש עדיפות להתקנת צמיגי שטח מלא, גם אם זה יבוא על חשבון צריכת הדלק והרעש.
אבל לדעתי לצמיג שטח מלא או 50/50 באינדקס / קוד עומס גבוה יש יותר חסרונות מאשר היתרון של העמידות המוגברת. זה ממש לא כיף לנסוע או לטייל עם צמיגים כאלה, גם בלחץ אוויר נמוך הם עדיין נוקשים ואוחזים פחות טוב מאחיהם הרכים יותר.
צמיג בעל קוד עומס "מסחרי" - יתרון או חיסרון ברכב שטח?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Mushu
כמו כל דבר בחיים גם צמיגים ברכב זה פשרה.
לרכב שמשמש 100% טיולים ברור שיש עדיפות להתקנת צמיגי שטח מלא, גם אם זה יבוא על חשבון צריכת הדלק והרעש.
.
מידי פעם חוזרת לחיים הסטיגמה המוטעית לגבי צמיגי שטח.
אני כמו נמרוד, עם צמיגי שטח מלא כל הזמן.
גם בתקופות שהרכב עשה 45k בשנה, וגם כשהוא מניע פעם בחודש.
עם רוטציה קדימה-אחורה, רגל קלה על דוושת הגז, אין שום סוגיית בלאי מוגבר ואין השפעה על הדלק.
הרוטציה תורמת לבלאי אחיד של הסוליה ומפחיתה משמעותית את תופעת המדרגות בצמיג, שגורמת לרעש מוגבר כשהצמיג מתבלה עם הזמן.
אחיזה בכביש?
תהפכו הרבה לפני שתאבדו אחיזה.
מי שהפנים שהוא נוסע עם משאית קטנה ולא רכב ספורט לכביש, וינהג בהתאם בזהירות הנדרשת, גם סוגיית ה״אחיזה״ לא באמת רלוונטית לדעתי.
אתה שוכח שלא כולם על היילקס. יש אנשים עם suv מודרניים ומנועים בריאים שבהם יש משמעות מאוד גדולה לצמיג שיודע להתנהג בעומס בכביש. לצורך העניין, אחיזה זה רק חלק אחד מהסיפור.
אישית, הכרכה שלי גם לא נכנסת לקטגוריה של ארנבת כביש מהיר, אז הסיבה היחידה שאני לא עם שטח מלא היא שפשוט אין במידה שלי 😔.
(כדי להרכיב mt אני צריך לרדת במידה, שגם ככה היא לא משהו).
אתה שוכח/לא יודע שלאורך השנים נסעתי גם עם רכבים אחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מידי פעם חוזרת לחיים הסטיגמה המוטעית לגבי צמיגי שטח.
אני כמו נמרוד, עם צמיגי שטח מלא כל הזמן.
גם בתקופות שהרכב עשה 45k בשנה, וגם כשהוא מניע פעם בחודש.
עם רוטציה קדימה-אחורה, רגל קלה על דוושת הגז, אין שום סוגיית בלאי מוגבר ואין השפעה על הדלק.
הרוטציה תורמת לבלאי אחיד של הסוליה ומפחיתה משמעותית את תופעת המדרגות בצמיג, שגורמת לרעש מוגבר כשהצמיג מתבלה עם הזמן.
זו ממש לא סטיגמה מוטעית, זה פיזיקה.
צמיג שטח מלא עם חירוצים עמוקים ומרווח גדול בין "בלוק לבלוק" לא יכול להיות נוח על הכביש, שקט או חסכוני בדלק. ההבדל גם נמצא בתרכובת הגומי ומבנה שדרת הצמיג.
צמיגי "50/50" הם צמיגי כביש שהעניקו להם יכולת שטח מסוימת, אלו לא צמיגי שטח עם יכולות טובות יותר בכביש. פשרה.
צמיג בעל קוד עומס "מסחרי" - יתרון או חיסרון ברכב שטח?
תוכיח.
חצי מליון קמ ומגרשי החלקה שטח וכביש הוכיחו לי אחרת.