כי סוזןקי משווקים את זה בתור ג׳יפון. ומי שלא יודע. מאמין להם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
כי סוזןקי משווקים את זה בתור ג׳יפון. ומי שלא יודע. מאמין להם.
אם איגניס נראה לך ובא לך ומתאים. לך על זה.
את העליה הזאת הוא כנראה יעלה.
בונא חפרתם..
דאסטר 4x4 או אחד הסוברואים יעשו כל מה שאתה דורש ויותר. אל תצפה לצריכת דלק של 1-15 כי לא תמצא כזו, בשום רכב שטח. זה המחיר של להחזיק רכב שטח, והרכבים שהומלצו הם באמת עוד נחשבים "בקטנה". אם אתה מוכן לשלם, אשריך, תהנה מכל רגע. אם לא.. תמשיך ללכת ברגל 😉
גרמת לי לקרוא קצת ביקורות רכב על האיגניס ואכן הדור החדש קצת יותר גבוהה במקצת מפרייבטים אחרים. את העליה שצילמת כנראה שתוכל לעבור עם האיגניס בעזרת תנופה ותשומת לב איפה אתה מניח את הגלגלים. אבל קח בחשבון שעם כל רכב שטח כולל ג'יפון שיש לו 4x4, זה משהו שאפילו לא מקדישים אליו מחשבה ואין שום סיכון לנזק.
בלי קשר ליכולות שטח, ציינת שאתה גר ברמת הגולן ועושה 40K ק"מ בשנה. האיגניס יכול להיות רכב מיני עירוני טוב פחות או יותר. לגבי הפרופיל שלך הייתי חושב על רכב יותר רציני גם אם הוא משומש מאשר מכונית מיני עם 90 כ"ס.
אבל זו כמובן ההחלטה שלך.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
בגלל הנסועה השנתית שהיא לא קטנה הייתי בוחר ברכב חדש יחסית.
בגלל שבכל סאת התקציב מוגבל וגם חשוב שיהיה חסכוני, נראה שדאסטר משומש או חדש - ושיהיה כבר 4x4 ייתן מענה טוב.
גם סובארו XV יעלה את העליה הזו אבל באותו כסף תוכל לקנות רכב ישן יותר והוא פחות חסכוני.
לא מציע לך לוותר על ההנעה לכל הגלגלים. בחורף אותו שביל בדיוק מכוסה בוץ. ואיפה שכל מכונית פרטית עולה עם קצת נחישות בקיץ הופך ללא עביר אחרי הגשם הראשון.
עוד אפשרות וזה אם מדובר בטיולים קצרים בלבד ממש מאחורי הבית - שים יד על מיול משומש בנוסף למשפחתית שתמשיך לעבוד כרגיל. זול לקניה זול לתחזוקה ומיועד בדיוק לזה - נסיעות שטח קצרות.
אסף.
טוב, חקרתי עוד קצת, מה דעתכם על סובארו XV ידנית?
Sent from my A0001 using Tapatalk
קצת פחות. אין הילוך כוח. אין הילוך נמוך. 1600 קצת חלש. אם אתה בקטע של ידני. דאסטר 4/4 זה האוטו בשבילך. עדיפות לדיזל.
בהצלחה. יש חצי מליארד סובארו איקס וי על הכביש. בטח לא תהיה שום ירידת ערך וכולם יחטפו.
ההבדל בין דאסטר משומש 2*4 בנזין ל4*4 דיזל נע בין 20 ל30 אלף.
לדרישות שלו מספיק ה2*4.
מאותה סיבה בדיוק, גם אין לו צורך בהילוך כוח.
מכיוון שהנסועה גדולה, שווה לדעתי לרדת ביכולת שטח ולעלות בשנתונים.
כמו שאמרתי קודם. לדרישות שתיארת כרגע, מספיק לך פרייבט גבוה.
כן ולא.
יש הבדל בין מה הוא רוצה. בין מה הוא צריך (לדעתו). בין מה הוא צריך (לדעתך או לדעתי או כל אחד אחר שהגיב פה). וכו ...
מה אנחנו חושבים זה לא תמיד מה הוא באמת צריך ובטח לא מה הוא רוצה.
אני עניתי לשאלתו. ולא אני לא ציני. יש באמת מליארד xv על הכביש. ואם ירידת ערך מטרידה אותך. תנסה למצוא דאסטר יד שניה למכירה.
לשימושים שתארת, והתקציב אני רואה שתי אופציות:
דאסטר 4על4 ידני דיזל.
פורסטר.
שניהם יתנו את מה שאתה מבקש.
במידה ותרצה לחסוך כסף ולקנות במה שיש (30) רק פורסטר. בכסף הזה תוכל למצוא אפילו שנתון 2004 במצב טוב.
אלו רכבים שיודעים לספוג את הק"מ הגבוה.
אני יודע. יש לי אחד כזה והנסועה השנתית שלי היא 40k. ושלי רואה שטח כמעט על בסיס שבועי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk