תגובה: דוח - נסיעה בחוף הים
דרך אגב - הדוח הינו של מועצה איזורית חוף הכרמל ולא של הרטג
הצילום (אם היה, בינתיים ביקשתי לקבל) בוודאות מחוץ לשמורת הטבע ויותר קרוב לנווה ים מאשר לבונים.
מה שאותי מעצבן הוא שהם לא עושים שום דבר מול כל אלה שפותחים וילה על החוף להשכרה, עושים אוטוסטרדה כדי להעביר את כל הציוד והאספקה וכל זה על חשבון החוף הציבורי של כ-ו-ל-ם
כמויות הזבל באיזור שסביב החוף פשוט לא יאמנו (את החוף עצמו שומרים נקי אבל נסו לסוע 100 מטר מזרחה ותראו איזה ערימות זבל ובקבוקים מסתובבות שם)
כמובן שאין בזה צידוק אמיתי אבל בסך הכל הפקחים מעלימים עין ממי שעומד ב"עורף" החוף באיזור שרחוק מהמים, כנראה שעברו בדיוק כשפרקתי או החזרתי את הדברים לרכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
דרך אגב - הדוח הינו של מועצה איזורית חוף הכרמל ולא של הרטג
הצילום (אם היה, בינתיים ביקשתי לקבל) בוודאות מחוץ לשמורת הטבע ויותר קרוב לנווה ים מאשר לבונים.
מה שאותי מעצבן הוא שהם לא עושים שום דבר מול כל אלה שפותחים וילה על החוף להשכרה, עושים אוטוסטרדה כדי להעביר את כל הציוד והאספקה וכל זה על חשבון החוף הציבורי של כ-ו-ל-ם
כמויות הזבל באיזור שסביב החוף פשוט לא יאמנו (את החוף עצמו שומרים נקי אבל נסו לסוע 100 מטר מזרחה ותראו איזה ערימות זבל ובקבוקים מסתובבות שם)
כמובן שאין בזה צידוק אמיתי אבל בסך הכל הפקחים מעלימים עין ממי שעומד ב"עורף" החוף באיזור שרחוק מהמים, כנראה שעברו בדיוק כשפרקתי או החזרתי את הדברים לרכב
אם יש לך את הסבלנות והרצון להלחם הייתי מתמקד בסעיף 4 בחוק ודורש הוכחות שמי שנתן את הדו"ח אכן רשאי ומוסמך לכך.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אני מקווה שלמדת את הלקח ובפעם הבאה תסתיר את המספר [emoji6]
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני מקווה שלמדת את הלקח ובפעם הבאה תסתיר את המספר [emoji6]
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX