תגובה: הפאג'רו הלך בתאונה. מה עדיף (חדש. דיזל) פאג'רו? לנד קרוזר? גראנד צ'ירוקי?
תגובה: הפאג'רו הלך בתאונה. מה עדיף (חדש. דיזל) פאג'רו? לנד קרוזר? גראנד צ'ירוקי?
תתחדש 😊
ג'יי-גז נחשבים למתקינים טובים, והם גם היבואנים של מערכות הגז עצמן. אני מניח שיתקינו לך omvl - זה מה שיש אצלי ואין לי שום תלונה 😊
בכל מקרה, אחרי ההתקנה, הייתי ממליץ לתאם עם ערן בהזדמנות שאתה יורד דרומה, כדי שיעבור על הכיול של מערכת הגז. קח בחשבון שעה עבודה בערך.
בהצלחה והנאה רבה 😊
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
ממתין לגראנד צירוקי (מקווה שאקבלו בשבוע הבא או בתחילת השבוע שאחריו)
הנסיעה הראשונה תהייה ל ג'י גז להתקנת מערכת
הנסיעה השניה תהיה לאספיר או אחד ממתחריו / סוכניו להתקנת מערכת הגבהה (המיגונים והוו כבר יורכבו על ידי היצרן)
הנסיעה השלישית תהיה לשטח :)
אולי אני שמרן ואולי אתה לא ממש התכוונת לזה, אבל בכל רכב, ביחוד בחדש ויקר ותחת אחריות, הייתי נוסע קצת (או אפילו טיפה יותר מקצת) במצבו המקורי כדי שאוכל להשוות להתנהגות אחרי השינויים ובעיקר כדי שאם יש בעיה, היא לא תתגלה אחרי שמישהו חיצוני, מקצועי ככל שיהיה, התעסק עם הרכב ונתן ליבואן מוצא להתחמק מלתקן אותו ומשאיר אותך באמצע בין היבואן לבין המתקין.
האם אין בעיה עם האחריות על מנוע ברגע שמסבים לגז?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני נוסע על דיזל 2012, לא חדש ונוצץ כמו שלך אבל רכב מדהים לדעתי.
תתחדש!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shais01
אולי אני שמרן ואולי אתה לא ממש התכוונת לזה, אבל בכל רכב, ביחוד בחדש ויקר ותחת אחריות, הייתי נוסע קצת (או אפילו טיפה יותר מקצת) במצבו המקורי כדי שאוכל להשוות להתנהגות אחרי השינויים ובעיקר כדי שאם יש בעיה, היא לא תתגלה אחרי שמישהו חיצוני, מקצועי ככל שיהיה, התעסק עם הרכב ונתן ליבואן מוצא להתחמק מלתקן אותו ומשאיר אותך באמצע בין היבואן לבין המתקין.
מסכים לגמרי, סע קודם כמה אלפי קילומטר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
מסכים לגמרי, סע קודם כמה אלפי קילומטר...
תודה לכולם על הברכות והעצות. בהחלט מקבל את העצה להמתין קצת עם מערכת הגז, למרות שנציג היצרן טען בפני שהם לא פוגעים באחריות של מתקיני מערכות כאלו.