תתחדש.
ממש יופי של פרוייקט. עשית לי דה ז'ה וו קטן.
Printable View
תתחדש.
ממש יופי של פרוייקט. עשית לי דה ז'ה וו קטן.
אורי,
ביצוע יפיפה !
מדהים, כל הכבוד.
דרך אגב, שאני מסתכל על התמונות, עם כל הדברים והמשקל ששמת על הדלת והמתקן, יש עוד שיקול למה זה נכון שהמתקן והדלת נפתחים בכיוונים מנוגדים - זה מונע מהגמד להתהפך :-)
חולה? חולה זאת מילה עדינה אני ממליץ על אישפוז בכפיה, הפגוש הזה תוכנן ונמחק לפחות 3-4 פעמים מפני שאורי נזכר שהוא שכח עוד איזה בקבוקון שמן או שהתאבון גבר עליו והחליט לדחוף גם שולחן מתקפל.
אני מוכרח לציין שאורי לקח אותי למקומות מאוד מאתגרים בנושא התכנון, הכל צפוף ומחייב דיקדוק והתחשבות ביכולת הטכנולוגית של הייצור והריתוך.
אבל עם זאת למדתי ממנו המון בעיקר איך להוצא מקסימום פונקצינאליות במינימום מקום הוא סחט את הלימון כמו שרק הוא יודע.
בפגוש הזה אין קיצורי דרך הכל נלקח בחשבון ברמה שאף סדנא בארץ לא תעיז אחרת פשוט תפשוט את הרגל יום למחרת.
כמו גם המחשבה שכאן אין אבטיפוס הפגוש חייב להתאים בצורה מושלמת כיוון שמדובר בפגוש קאסטום ייחודי.
יש לציין שהפגוש נבנה סביב הציר שנתן לו גבולות גיזרה ברורים מבחינת הכיפופים כמו כן גם התושבות גרירה והחיזוקים הפנמיים שמגבילים את המפתח של הזווית ויוצרים קווי מתאר לבנאי.
אני הסתייגתי ועדיין מסתייג מחיבור קשיח של בודי לשלדה.
חסר לי כאן הנושא של התאורת סלעים אורי ?
כשתקפוץ לקפה לפרויקט הבא נצלם תמונה קטנה בלילה (:
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
יונתן, יואב, ערן, זיו, בועז, דורון, אביעד אסף.... תודה תודה ...
גלעד .. לך התודה הכי גדולה!
עכשיו כשהתאמנו... נראה לי שהפרויקט הבא ירוץ יותר מהר (:
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.
מעורר השראה!
כל הכבוד אורי, לך ולמתכננים ולמבצעים.
נראה מאד מרשים, איכות ופונקציונאלי.
תהנה!
תודה רבה ארז!
הנה זוג תמונות של התאורת סלעים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f0b1d89617.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...36a01a09e2.jpg
מרשים...
סתם כי הזכרת לי... שרשור הטמבון האחורי שלי
מעניין איפה הוא מותקן היום...
האדה קושקוש?? האדה קינג-קונג...;)
ציטוט:
בחרתי לשים פס לדים של מטר בכל צד של המרכב, פס נוסף באורך 90 ס"מ במגן אלומיניום של הפגוש הקדמי, ופס רביעי תוכנן להיות מובנה ומוגן בתוך הפגוש האחורי. רכשתי חבילה של 5 מטרפס לדים מ-Ebay, (נקרא 5050 משהו), אמור לתת בערך 1000 לומנס למטר (גם חצי מזה יספיק), בגוון לבן חם,עליו מולבש שרוול פלסטיק שמגן מאבנים וממים.50-60 ש"ח למיטב זיכרוני.
השרוול פלסטיק הזה שמגן מאבנים שהתייחסת אליו - מגיע במקור עם פס הלדים או זה משהו שאתה הלבשת עליו??
הגיע במקור.
אפשר לראות פה את ההבדלים , פס רגיל, פס מוגן מים, פס מוגן עם שרוול.
https://www.enerled.co.il/product-ca...strips/page/2/
תודה.
6 שנים חלפו...והגיע הזמן לטאצאפ..
בתוכנית, שדרוג השולחן המתקפל למשהו ראוי ופרקטי יותר והחלפת התאורת רוורס/מחנה על המוט הטלסקופי האחורי.
המוט הטלסקופי האחורי נתפס בתוך הצינור ברזל של המתקן.. חייתי עם זה.
זה קרה בזמן שהרכב עמד תקופה ארוכה כשנולד הבן הבכור.
זה לא הפריע לי במיוחד מאחר ולמוט יש 3 שלבים ורק הראשון שנע בתוך המתקן גלגל נתפס. אבל גם עוצמת התאורה לא ספקה אותי... והחלטתי להיכנס ב"עובי הקורה".
ניסיתי לחלוץ בכל מיני דרכים... כשפירוק מלא של המתקן מהפגוש לא היה על הפרק מחוסר זמן...כנל חימום המוט או חיתוך וריתוך צינור חדש.. וצבע... ממש לא התאים לי.
אז ניסיתי וניסיתי...ודפקתי מוטות ברזל בקטרים שונים(6,8,10מ"מ) עם מעין פאזה כמו איזמל.. בין הצינור אלומיניום לברזל.. וניסיתי לגרום לו לקרוס פנימה ולשלוף עם גבקה ודפיקות פטיש.. ללא הצלחה.
ננעל הרמטית.. כנראה האלומיניום התחבר לברזל.
לבסוף... ובעצתו של גלעד (aka איש) הוחלט לנסות להמיס את האלומיניום החוצה...
סודה קאוסטית, 4 ימים... שטיפה וחידוש... והוא יצא החוצה עם 0 נזק לפגוש.. לתאורה... לצבע... לכיסוי גלגל או מה שלא יהיה.
עבודה מאוד מספקת... היו סקפטים שאמרו שזה לא יצא ויש לחתוך אותו החוצה וחרצך צינור חדש.
https://youtube.com/shorts/lgtOUkK_PvY?feature=share
מעט תמונות: המשך יבוא.קובץ מצורף 140039קובץ מצורף 140040קובץ מצורף 140041קובץ מצורף 140042קובץ מצורף 140043קובץ מצורף 140044קובץ מצורף 140045
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
סודה זה נחמד. אתה מתכנן לעשות משהו כדי למנוע ממה שנשפך למטה לאכול את שאר המתקן?
אני כבר אחרי התהליך...שום דבר לא נאכל חוץ מהאלומיניום.
יש 2 חורים בתחתית הצינור, רואים אותם סתומים בפקקים בסרטון. ( אחד לניקוז והשני למעבר של כבל חשמל לפנס)
כל 24 שעות .. פתחתי ושטפתי בהרבה מים. ולאחר מכן חידשתי את הסודה למקצה נוסף.. עד שלא נשאר כלום.
העלית פה רעיון למתקן סודה לשטח....
אין לי מושג על מה אתה מדבר...
אבל אם תנסה לשתות את זה כנראה יסתיים במתקן קבורה.קובץ מצורף 140046