תגובה: מה דעתכם על הטויוטה chr החדשה ?
מי שבאמת לא מבין עלול לחשוב שמדובר כאן באיזו מכונית על. וזה מה לעשות - כולה קרוסאובר, משהו שבאבולוציה המוטורית זה סוג של מוטציה אפעס... בוא ונגדיר בעדינות - ''נחותה משהו''. פשרה בין פרייבט ל-SUV שכדרכן של פשרות היא בדרך כלל בינונית-מינוס בכל פרמטר ובמקרה הזה מקריבה הרבה מאוד פרקטיות על מזבח של עיצוב. וזה עוד קרוסאובר של יצרן שאפשר לומר עליו הרבה דברים טובים. אבל ביצועים, היגוי, דינמיות בכלל, הם לא בדיוק... איך נגדיר את זה בעדינות?... לא בדיוק ערכי המותג בשנים האחרונות.... אני עדין היום. כן?... מצד שני הם כנראה לא טועים כי הדבר האחרי-אחרון שמעניין קהל של קרוסאוברים זה ביצועים, דינמיות והיגוי...
המשמעות של כל המלל הזה שאתה מתעקש לא לקרוא בין השורות - האוטו סבבה ובסדר. מצויד באבזור הבטיחות העדכני, נוסע סביר וחסכוני. כמו כל דגם אחר של היצרן הזה הוא בנוי איכותי ואני משוכנע שיהיה גם אמין. והאמת? זה מספיק.
אבל אתה - בעדינות - קצת עף עליו וקצת מגזים.... שוב, בעדינות, כן?......
אבל עזוב.
הכל טוב. זה בסדר.
תתחדש ותהנה.
תגובה: מה דעתכם על הטויוטה chr החדשה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior001
בכל אופן למען הסר כל ספק, אני אדם פרטי לחלוטין, אני לא ממליץ על הרכב! אני לא קשור לתעשיית הרכבים, ואין לי שום אינטרס. אבל יש לי המון ספקות ואני לא מעוניין לקנות ג'וק עם קצת שרירים.
שאפו ידידי, כך מבצעים קידום למותג ברשת. בזהירות וביסודיות, להניע בעדינות ולתת לגולשים לייצר את הסיפור. כל שותלי הקישורים דמיקולו יכולים ללמוד ממך.