הם לא מוכנים להגיע ברכב אחר..
ובנימה יותר רצינית, מי המשתמש העיקרי?
אם זוגתך צריכה לנהוג בו בסידורים היום-יומיים, חובה לתת לה להתנסות באופציות הנבחנות.
היילקס ושות זה משאית קטנה, לא כולן נהנות או רוצות לנהוג ברכב כזה.
Printable View
נקודה אחת שחזרה כאן -
היילקס וסופה.
שני רכבים גניבים מאד ולכן מצריכים אופי התנהלות שונה לחלוטין. ברזלים לנעילה ועוד.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
המצב לגבי ההיילקסים הישנים כבר לא מה שהיה פעם, הם פחות מבוקשים כי הם ישנים.
זה ממש לא סופה מבחינת הגניבות, ״קהלי יעד שונים״.
אם לצטט גנב רכב ששכן דיבר איתו לפי כ-5 שנים, בנסיון לאתר היילקס 2004:
״אתה בטוח גנבו היילקס ולא ויגו?
כי מזמן עברנו לויגו..״
נראה לי שאתה פשוט בכיוון הלא נכון... היילקס באמת שווה התעסקות כה מרובה? בנתונים האלה זה זבל מהלך על 4..ולא אני לא מדבר על כמה מקרים בודדים כמו חברי הפורום ששומרים על שלהם ואם ימכרו זה בערך בפי2-3 מהמחיר שנקבת
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
העניין שהוא לא ציין שהוא מחפש לעשות דבר כזה
הוא ציין שהוא מחפש רכב שטח בתקציב הנקוב לאורך שנים
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
בגלל זה מציינים את המשמעות..
תשמע,
אני מחזק את כל מה שאמרו כאן על התקציב. למצוא היילקס שמורה במחירים האלה? לא קיים.
לגבי האיכות נסיעה בטנדר ישן מאשר SUV זה שמיים וארץ, כדי לגרום לטנדר יישן לנסוע כמו ג'יפ מאותו שנתון צריך להשקיע( בתור בעלים של היילקס 95 אני אומר לך את זה).
אבל! ויש אבל!
טנדר אם ארגז סגור זה עולם אחר.. אתה מעמיס הכל,נועל ושבת שלום! כל התא נוסעים שלך פנוי לגמרי וללא סכנה שמשהו יפול על הספסל האחורי.
טנדר זה לא סתם לצאת לטייל, זה סוג של דרך חיים( במיוחד היילקס), כמו שסופות זו דרך חיים שונה מכל הכלים האחרים בשוק.
מוותרים על כל הנוחות ומהירות אבל זה מפצה על כך בשטח.
אני מאמין שבתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת מקורית שאולי צריך להשקיע עליה כמה גרושים בודדים כדי להחיות אותה אבל תחשוב על זה ככה( ואני כמעט בטוח שנאמר פה) ככל שאתה יורד בשנתון הכל נהיה יותר פשוט וזול להתעסקות.
אם אתה לא מתכוון לעשות שטח קשה מדי והכי קשה שלך יהיה מעלה יאיר, תשקול אולי היילקס בנזין, נמכרות בחצי מהמחיר ובחצי שנשאר לך תגביה ותמגן אותה
ראיתי טראנו עושים את עשוש ומעלה יאיר, לא כולם יצאו שלמים אבל זה אפשרי.
אם יש לך שאלות על ההבדלים אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי אני עשיתי את המעבר לפני שנה
איפה הוא ימצא היילקס בנזין???!!!
ההבדל המהותי בין טנדר לבין SUV הוא שטנדרים נרכשו לרוב כרבי עבודה ולכן היו להם חיים יותר קשים מל-SUV מלוקקים ועוד מסתובבים בארץ כאלו יד ראשונה/שניה שטופלו כל חייהם במורשה ועם היסטוריית טיפולים וכו׳...
לפני שקניתי את הפאג׳רו חיפשתי היילקס, חרשתי את הארץ למצוא עם תקציב דומה לשלך. מה שהיה זול היה שחוט ומה שהיה יקר לרוב גם היה שחוט, פשוט עם צמיגים גדולים.
סוגיית הגניבות היא גם נושא רגיש ולי עדיין נראה שגונבים את הגמלים, בדיוק כמו סופות ופאגרו Q, ארוך בנזין.
יש פה באתר את הדיסקו של שלמה, בתקציב שהזכרת על הנייר (או האתר) הוא נשמע אופציה מצויינת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ואפשר גם לחשוב מחוץ לקופסה:
https://www.carsforum.co.il/vb/showt...ריס-והיא-כוסית
ואם אתה רוצה אמ;לק כי לא היה לך כוח לקרוא (וחבל, כי זה מצחיק, ואני אובייקטיבי), שנה וחצי אחרי אני סופר מבסוט מהרכישה הזו. חיפשתי רכב שטח "אמיתי" בתקציב נמוך (ולבוריס יש שלדת סולם, הילוך כוח, נעילת דיפרנציאל מרכזי ו LSD) והיה לי חשוב מאוד מצבו המכני והקוסמטי.
בוריס נרכשה כשהייתה בת 8 ויד ראשונה מבחור רוסי פדנט עם היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה יבואן מיום עלייתה לכביש, וכל זה במחיר של שליש היילקס משנתון מקביל.
אז נכון, זה לא היילקס ואפילו לא קרוב, אבל הרכב הזה נותן לי את כל מה שחיפשתי ברכב שטח בתקציב זעום שנשאר כזה אפילו אחרי התקנת צמיגים חדשים, מיגונים והגבהה.
זה יהיה רכב שני. בשאיפה שיעמוד רוב השבוע ליד הבית. הרעיון המקורי הוא לקנות עכשיו, בתקציב לא גדול כאמור, את הרכב שיהיה איתנו בעשר השנים הקרובות.
הבעיה שלי שאני לא אדע לזהות טנדר "שחוט" באותה המידה שלא אוכל לשפוט אם הסופה שאלך לראות (כמו שנתנו פה לדוגמה) היא פנינה חד פעמית.
אבל הפורום פה פתח לי הרבה אופציות.. אני אחשוב על הכל ונראה מה הלאה.. רכב חדש יירכש, השאלה איזה. הפניה ל"מציאות אמיתיות" כמו שכתבו פה, תתקבל בברכה :)
אתה תדע אם ההיילקס שחוט או סופה פנינה לאחר שתראה מספר רכבים מאותו סוג, וכך תוכל להשוות...
עוד רעיון שיכנס בקלות לתקציב,
מיצובישי באפאלו
שווק בארץ מספר מועט של שנים.
כיום נותרו בודדים, שנמכרים במחיר של כ 10000 ש"ח.
מחייבים מעט השקעה כי בכל זאת, עבדו קשה שנים רבות.
ובשטח, אני יודע שכמה כאן ירימו גבה ואולי לא יסכימו אבל... מכיר מישהו שזרק את ההילקס לטובת באפאלו.
ד.א. אם מאוד תרצה, יתכן וייתן לך ב 10000 שח 3 כאלו (אחד על בוקים ואחד ללא טסט)
בפאלו שמור זה יופי של טנדר. צריכת דלק זוועתית אבל באמת אם הוא שמור אז אחלה. לא יודע למה אבל היה רכב אהוב על גננים שזה אומר לרוב נסועה נמוכה בלי עומס יתר.
אסף.
זה לא אותו 2.5 של מיצובישי שכולם משמיצים?
דור קודם מהמגנום, קצת שונה לפי מה שזכור לי...