מוצר יפיפה.
זה לא הופך אותו ל״ארגז סגור״ וצורך ברישוי?
Printable View
מוצר יפיפה.
זה לא הופך אותו ל״ארגז סגור״ וצורך ברישוי?
גילוי נאות- אני לא מתחבר לתצורת הטנדרים כרכב טיולים.
אבל, כשנסעתי עם טנדר עם ארגז סגור עם תאי צד בקונספט דומה למשך כמה שנים הגעתי למסקנה שאם טנדר כרכב טיולים אז רק ככה!
עידן- סחתיין! זה נראה פצצה.
לדעתי אם יהיה יבוא סדיר של מוצרים כאלו בארץ במחירים שיכולים לתת תחרות למתקינים המקומיים זה ישבור את השוק.
מעניין כמה עלה ואם בכלל יצא יקר יותר מהתקנה מקומית שבארץ היתה עולה בין 10 ל- 15 ואף יותר. ללא המגירות וההתקנים הנוספים.
ואכן לא פגשתי עדיין התקנה מקומית עם התאמה ואטימה מושלמת כפי שאתה מתאר.
הפוך..עכשיו יותר חשוב לאפס את המתלה.
תחשוב שעד עכשיו בארגז רגיל העמסת 200-300קג ציוד, וקיבלת את ההתנהגות של הרכב כעת.
עכשיו, עם הסגירה, הרכב מתחיל מנק׳ הבסיס+200קג קבועים, ולזה תוסיף את משקל הציוד לטיול.
עם החישוב החדש, הרכב ישב נמוך ומהלך כניסה יקטן+ריסון לא מיטבי של הבולמים המקוריים=חוסר נוחות בשטח.
איך אתה מגיע לקצה המגירה כשהיא בפתיחה מלאה?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ארגז פגז אהבתי.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ראשון בתור לקנות אותו כשימאס לך
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שיפה בהארדטופ של אלו קאב אבזור מלא של כל צרכי בעל הרכב ללא קידוח או ריתוכים, שלדת הארגז מורכבת מפרופילים עם תעלות דרכם ניתן להחדיר ברגי m8 ולחבר כל מתקן אפשרי לשילדה עצמה בתוך הארגז ועל גג הארגז . על הגג ניתן לעמוד וניתן לשאת עליו 250 ק"ג בנסיעה ו400 במצב סטטי (האמת שאפשר גם יותר אבל אין צורך בזה) ההארדטופ כולל תאורה פנימית ויש יותר מ20 תוספות שונות שניתן להתקין בתוכו ועליו. ההארדטופ מורכב כולו מאלומיניום ושוקל 58 ק"ג בלבד.
באופן אישי אני נרגש לראות את המוצרים האלו בישראל פשוט בא לי להניף דגל ולשיר את התקווה באמצע הרחוב פה בגרמניה אבל אני נאלץ להמנע מכך ( תימני שר התקווה באמצע גרמניה עלול להיות מורכב)
אני מקווה שעידן יעלה תמונות של הShadow Awn שזו הצילייה הטובה ביותר שאני מכיר(באנדרסטייטמנס) .פתיחה מלאה בכל 20 שניות סגירה ב40שניות. יריעה אלומיניום שיעלה מאד בתנאי שמש קופחת האלומיניום מונע מהחום לחדור דרך היריעה והיא אטומה לחלוטין למים.
גילוי נאות- אני היבואן האירופי (תימני כן?) של אלו קאב וגם מחזיק מניות בחברה בדרום אפריקה.
להיילוקס משנת 2005- 2015 ומ 2016 , אני מניח ששלך זה הדגם הישן יותר. מחירים רק עידן יוכל לתת לי אין מושג מהן עלויות היבוא ומיסוי לישראל.אני לא מעורב בזה מעבר לסייע לעידן בקשר מול אלו קאב. יותר אינפורמציה ותמונות באתר alu.cab לא צריך www
בגדול כן. אנחנו מנסים לפתור את זה מול משרד התחבורה.
- - - Updated - - -
המחיר עוד לא סגור סופית והוא תלוי בעיקר בדרישות התקינה הישראליות. אני מניח שזה ייקח כמה שבועות עד שהמחיר יתבהר - אבל ההערכה היא סביב 14 אלף ש"ח, לסגירה בלבד.
- - - Updated - - -
כרגע, מבחן התחת מוכיח אחרת - הרכב יותר נוח משמעותית. אבל אני מניח שלאורך זמן אתה צודק ובכל מקרה מתוכנן שינוי מתלים.
- - - Updated - - -
לא מבין את השאלה. פשוט עומד ליד.
- - - Updated - - -
[QUOTE=דרור הראל;774088]אני מקווה שעידן יעלה תמונות של הShadow Awn שזו הצילייה הטובה ביותר שאני מכיר(באנדרסטייטמנס) .פתיחה מלאה בכל 20 שניות סגירה ב40שניות. יריעה אלומיניום שיעלה מאד בתנאי שמש קופחת האלומיניום מונע מהחום לחדור דרך היריעה והיא אטומה לחלוטין למים.
QUOTE]
מקווה שהיום
מהתמונה נראה שהמגירה במרכז הארגז ואילו הגישה אל החלק הפנימי שלה מרוחק בשל דלת הארגז וכיוב.
אולי זה תעתוע של הצילום.
תתחדש, נראה מצוין!
דן.
תודה דן,
מצורפות תמונות של הסככה
ערב טוב עידן,
לפי מיטב זכרוני המידה הנוספת לצמיגים עלולה "לאכזב" אותך :
265/60R18
עמית.
נראה מדוגם ברמה אחרת.
לא מפתיע כשזה מגיע אליך.
כשהצילייה פתוחה - זה לא מפריע לפתוח את התא השמאלי?
מה המשקל של הצילייה?
שדרוג חדש!
לרכב הצטרף מקרר Snomaster Classic בנפח 56 ליטר מחולק לשני תאים נפרדים עם בקרת טמפ' נפרדת. כל תא יכול לשמש כמקרר או מקפיא או להיות כבוי לצרכי חיסכון באנרגיה - וזה מאפשר גלידה בחודשי הקיץ במידה ומגדירים את אחד התאים כמקפיא או סתם חלוקת מזון נוחה יותר בין שני התאים כשהם מוגדרים כמקרר (ירקות\פירות בתא אחד והשאר בתא השני)
למקרר שלט רחוק לקבינה שמאפשר לראות את הטמפ' בכל תא, להגדיר טמפ', לראות את מצב הטעינה במצבר, להגדיר באיזה מתח המקרר יכבה ולכבות או להדליק - השלט עובד ב Bluetooth.
בשלב זה, המקרר מחובר למצבר המקורי ברכב - הוא מצליח לעבוד לפחות 48 שעות ללא התנעה (לא ניסיתי יותר) עם שמירת יכולת התנעת הרכב וזה יותר ממספק אותי.
המקרר מורכב על גבי מגש שנשלף ויורד ב45 מעלות - של Alu Cab ומאפשר לראות מה יש בתוך המקרר.
לא גבוה מידי?
לא.
אני בגובה 1.72 ומגיע בקלות לתחתית המקרר.