תגובה: יבוא תושבות מנוע לסיקס מחו"ל
יש לציין שקניתי הרבה מאד חלקים בינוביץ. תמיד קיבלתי שרות מעולה וגם הנחות.
לפני קניה אני בודק ברשת מה ההבדל במחיר, אם ההבדל קטן עד 10-20 אחוז אני קונה בארץ.
אבל יש גבול
בלי קשר לינוביץ, יש חזירות גדולה אצל היבואנים בארץ. לדוגמה, אני חובב דיג
ההבדל במחירים לאירופה היקרה כ 100- 1000 אחוזים, הזוי
99% מהקניות שלי הם ברשת ולא בחנויות בארץ
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
אי אפשר להלחם בשווקים החופשיים.
מבין היבואנים והספקים בארץ ינוביץ' ראוי לציון לחיוב בתור אחד שמתמודד עם הגלובליצזיה - אתר אינטרנט עם מחירים באתר, משלוח מהיר בתוך הארץ, מבחר גדול מאד עבור כלי הרכב שהוא מתמקד בהם, מחירים תחרותיים לא מעט פעמים.
אני הייתי מציע לו להתקדם שלב ולפתוח את החנות גם באיביי.
מבחינת הלקוח יש נוחיות שקשה להתחרות בה כשהוא גולש באיביי, שמחובר לחשבון פייפל שלו, משווה מחירים, משלוחים, סיפורים, ובסוף מזמין בone-click. כדי להשוות לינוביץ' צריך קודם כל לגלוש לאתר שלו, לאתר את החלק במערכת שהיא קצת שונה, אם מחליטים לרכוש צריך להרשם במיוחד וכו' וכו.
אם ינוביץ' היה קיים באיביי, והיה אפשר להשוות תפוזים לתפוזים, ולדעת שמבחינתנו מדובר על מחיר סופי בארץ ותוך כמה ימים זה אצלנו, לדעתי היה מקבל עוד לא מעט רכישות אינטרנטיות. וזה בלי קשר לקהל הלקוחות הקבוע שלו ולמוסכים.
לאחרונה שבדקתי ינוביץ׳ לא עושה משלוחים. זה החיסרון העיקרי אצלו מבחינתי. הפעמים הבודדות שהזדמן לי להגיע פיזית לחנות אכן נתקלתי בשרות נעים. אבל ללא משלוח זה לא רלוונטי
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מזמין כל הזמן . 40 שקל משלוח. שלושה ימים וזה מגיע. מחכה בדרך כלל שיצטברו כמה חלקים כדי שעלות המשלוח תתחלק בינהם.
פיזית אני לא מגיע לשם יותר. השרות טוב אבל למצוא חנייה זה סיוט.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יש מגרש חניה מעבר חכביש או בסוף צלנוב.
אפשר גם לדבר בטלפון קצת לפני שמגיעים שיכינו חלקים ואז לחנות על המדרכה מול העסק ולהיכנס לשלם לשניה עם עין על האוטו
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
יש מגרש חניה מעבר חכביש או בסוף צלנוב.
אפשר גם לדבר בטלפון קצת לפני שמגיעים שיכינו חלקים ואז לחנות על המדרכה מול העסק ולהיכנס לשלם לשניה עם עין על האוטו
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
העיקר להימנע ממפגש מלבב עם הנרקומנים השכונתיים בגב החנות...
Sent from my SM-A720F using Tapatalk