קיבלתי הודעה שהחבילה נאספה, צפוייה להגיע ביום ראשון הקרוב.
אחלה אחלה ליד.
תודה רבה
Printable View
קיבלתי הודעה שהחבילה נאספה, צפוייה להגיע ביום ראשון הקרוב.
אחלה אחלה ליד.
תודה רבה
גם לי מתחילות להגיע - יותר יעיל ממשלוחים בתוך הארץ.
פספסתי את השרשור בזמן אמת, אבל למען הדורות הבאים...
בעוונותיי יצא לי לגור באנגליה כמה שנים, כך שיש לי הכרות קצת אחרת עם SD. הם ידועים כחברה מפוקפקת++ עם התנהלות עסקית שנויה במחלוקת, בלשון המעטה. אחת ההתמחויות היא בחוזי העסקה דרקוניים לנערים ונערות שזו העבודה הראשונה שלהם, ואז הלנת שכרם, פגיעה בזכויות החופשה שלהם, ועוד כהנה וכהנה עד שמישהו מגיש תלונה ואז הם אומרים 'וואלה, טעינו'. התמחות נוספת היא מניפולציות נדל"ן שמטרתן לעקוף את החוק הבריטי - לסניפים שלהם יש נטיה לזוז מעבר לכביש כל חצי שנה, כדי לאפשר להם לעשות 'מכירות חיסול' מחוץ לעונות המותרות של החגים וכד'. SD דואגים לנקות היטב את האינטרנט מכתבות שליליות עליהם, אבל בתקופה שגרתי לא עבר חודש מבלי ששמענו על סקנדל כזה או אחר ועל בית משפט שהבעלים, מייק אשלי, הופיע בו.
באשר למותגים - זו עוד אחת מההתמחויות שלהם, לקנות trademarks של מותגי עבר מפוארים (קרימור, דנלופ, לונסדייל ועוד) ולהעבירם לייצור במתפרות הכי זולות באסיה, בד"כ עם איכות בהתאם.
קהל היעד של SD באנגליה זה בעיקר המהגרים והמעמדות הנמוכים, בדומה לעוד עסק עם מוניטין דומה שחביב מאד על ישראלים - פריימארק. אנשים נורמליים בד"כ לא נכנסים לשם בשביל משהו יותר רציני מגרביים או תיק גב.
אז כן, כולם מניאקים וביזנס זה ביזנס, והחיים בישראל יקרים וזה צרות של הבריטים ולא שלנו, אבל בכ"ז. למי שדברים כאלה כן מעניינים אותו - FYI.
באת לבאס אה? [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
כלומר שיש סיכוי שהמעיל לא באמת שווה? מזל ששלמתי בפייפל.
איכות המוצר זה תמיד הגרלה איתם. לא הייתי רוכש אצלם שום דבר שעולה יותר מ-30 פאונד.
למוצר, לא בטוטל.
טוב, אני לא מצפה הרבה מכיסא ב10 פאונד וגם לא מכיסא ב19 פאונד אבל אם המעיל יהיה אכזבה אז אפתח מחלוקת בפייפל.
נגלה ביום ראשון
איזה מחלוקת תפתח?
בהנחה ומה שדריש כותב נכון, זה לא שקנית זיוף. פשוט קרימור של היום הוא לא קרימור של פעם (אולי, אין לי מושג).
כנראה שתקבל מה ששילמת עליו. בשום מקום לא כתוב "מעיל ברמה הגבוהה ביותר, מתחרה באיכות עם נורת' פייס..."
נ.ב.
בזמנו, אי שם בשנות ה90 היו לנו בצבא מנשאי 90 ל' של לואו אלפיין, ושל קרימור. גם אז, הקרימור לא היו משהו.
הוא הגיע קרוע :cool:
מיכה, אחרי הכל. בוא נשים דברים בפורפורצייה. מדובר במעיל (3 ב 1) שעולה 250 שקל. כל מוצר מקביל ממותג אחר עולה פי שניים או שלושה.
אני יודע, סתם צוחק.
בינתיים קיבלתי רק דרישת כופר מDHL יימח שמם.
הזמנתי שני זוגות נעליים (של קארי מור...) בפחות מ75$...
מנסה להבין על בסיס מה מבקשים ממני עוד 114 ש"ח :(
הגיע!
עד המשרד עם שליח. איכות משביעה רצון מבחינה ראשנה.
תענוג. שוב תודה
אני קיבלתי כבר משלוח ראשון בשבוע שעבר מבצע שהיה בסוף דצמבר - איכות טובה מאד חייו טענות.
הבוקר נאסף משלוח ע"י בן משפחה, ייבדק בערב....
מחר צפוי להגיע משלוח אחרון עם בגדים...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Dhl מצלצלים לפני שמגיעים ? כי טווח הזמן שהם סיפקו לביצוע השליחות הוא יום שלם
חוץ מזה - הזמנתי זוג נעלי ריצת שטח של המותג סלומון, לא ראיתי את הדגם הזה בשום מקום אחר, לא באתר של סלומון ואפילו לא בין הדגמים המזוייפים ברשת, זה מופיע רק אצלם. חשוד ? או שמדובר בדגם ישן/ מיוצר במיוחד עבורם ?
קיבלתי מסרון עם קישור לשאלון שאפשר לי לבחור את שיטת המשלוח. בחרתי לאסוף מנקודת איסוף ליד הביית.
את המשלוח הראשון שהיה גדול במיוחד (כלל שולחן מתקפל וכסא לשטח) לא הציעו מבחר נקודות איסוף ובחרתי שישאירו לי אותו בקבלה במקום העבודה...
הגיעו!
תודה על הליד