לא נראה לי שמסובך לבטל את המנגנון ולשים ציריה ארוכה שלמה.
צריך לשים לב שהסקירה על דגם הספורט ולא ברור מה יש ברוביקון
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
Printable View
לא נראה לי שמסובך לבטל את המנגנון ולשים ציריה ארוכה שלמה.
צריך לשים לב שהסקירה על דגם הספורט ולא ברור מה יש ברוביקון
Honda TRX300EX
לא כזה בעיה לעקוף אותו.. אני מתאר לעצמי שאפשר לנעול את המנגנון קבוע מכאנית או במקסימום להעיף אותו ולהחליף לציריה שהיא מקשה אחת.
בעוד כחמש או שש שנים כשתקוותי תתגשם ויהיה לי רוביקון JL מבטיח לעדכן כאן אם אכן יש שם מנגנון כזה מקדימה ואם כן כיצד אדאג לבטלו.
בינתיים אני נאנח מכאב על המלח שזורה לי בועז על הפצעים.... כן רוביקון JL חדש עולה שם כ- 50,000$ - בערך מה שעולה הרנגלר סהרה המשופר שלי משנת 2010 - כוS אומו......תסלחו לי על השפה הבוטה...פשוט התיסכול גבר עליי....
אם כבר אתה נוקט בשפה לא מנומסת בעליל, אז תן את המשפט בשלמותו:
''בא בנאדם, רוצה לעבוד, באמא שלי רוצה לעבוד, אבל במקצוע שלו!!!!!כוסאומו המדינה הזאת''.
באים ואומרים לו 6 בבוקר, מה 6 בבוקר
אף פעם לא התעמקתי בלמידת המנגנון הזה, אבל אנסה לנחש את האופציות:
1. הנחייה לנהג שאין מצב לSHIFT ON THE FLY, אלא אך ורק בעמידה. לאור האוטומציה המתגברת והתאמת הנהיגה למכנה המשותף הנמוך ביותר של הנהגים, IDIOT PROOF, קשה לי להאמין שזה המצב.
2. סינכרון בסרן עצמו נשמע לי פחות סביר לאור המקום המוגבל.
3. סינכרון בטרנספר, כך שישלב קודם כל תוך כדי נסיעה את גל ההינע הקדמי, וכשהוא יסתובב, גם החצי המרכזי של הציריה הארוכה יחזור להסתובב עם כיוון הנסיעה, ורק אז יבוצע השילוב בציריה. אני מהמר שזו האופציה הנכונה.
היי רן
אני מתכנן על משומש או ביבוא אישי.
להערכתי הJL רוביקון יתומחר בארץ כחדש בכ- 400,000₪. זה כנראה יהיה מחוץ לתקציב שלי גם עוד חמש שנים.
400K?
JK רוביקון משומשים בני שנה-שנתיים, משופרים בצורה כזו או אחרת, בכל מיני גרסאות מיוחדות בייצור מוגבל, מתומחרים כמעט ככה ....
מדינה משוגעת.
תצביעו לי בבחירות הבאות ואני מתחייב להוריד את המיסים אם אהיה ראש הממשלה.
מילה שלי
Honda TRX300EX
את השוק המטורף של הרנגלרים יד שנייה חוויתי על בשרי לאחרונה.
אבל תכלס כיום JK רוביקון ארוך דנדש מהחברה עולה 319,000 ש"ח לפני מיקוח/הנחות- מכאן הערכת השווי שלי לגבי עלות ה- JL בארץ ואני אפילו קצת הפרזתי כלפי מעלה. בארצות הברית הפער בין ה JL ל- JK מסתכם בכ- 2,000 עד 3,000$ .
שמעתי ממישהו מתוך סמל"ת שתחילת שיווק הJL הוא באפריל, מחיר התחלתי 280אש"ח
מעניין אם אכן יהיה כך..