גם לעלי עצמו אין אםשרות
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
Printable View
גם לעלי עצמו אין אםשרות
Honda TRX300EX
שום דבר לא יחזיק. הרציונל שלי הוא שהם יהרסו את הנעלים ולא משנה איזו חברה, לכן כדאי לקנות יחסית זולות ולהחליף כל כמה חודשים.
במודיעין יש לפעמים דילים של שלוש זוגות במאה אז זה שווה. אבל אין מגוון.
אתם יודעים מה, עברתי על היסורית הרכישות שלי בעלי המהיר. הם נותנים היסטוריה מלאה בלי למחוק כמו למשל באיביי...
אז בסך הכול אין לי כמעט טענות.
רוב המוצרים היו באיכות תואמת למחיר וכמעט לא היו לי הפתעות רעות שלא טופלו.
היו לי פנסי ראש ממש נחמדים אבל שניים הגיעו פגומים מהקופסא. אחד שבור שני מקצר. פתחתי טיקט ביקשתי זיכוי מלא וקיבלתי די מהר.
לפני שנתיים קניתי שני זוגות נעלים בזול. איכות נמוכה ולא התאימו בגודל. נעלים אני ממעט להזמין לפיכך באינטרנט אלא אם כן זה מותג מוכר כמו רדבק.
ספק כח אחד למכשירי קשר.
הפעלתי חודש אחרי שהגיע, עבד כמה ימים קיצר ומת. המוכר לא תיקשר ולא התעקשתי.
אזמין ממנו בעתיד עוד אחד ואתלונן שהגיע פגום בלי סנטימנטים... בסוף נתחשבן.
מעבר לכך המון קניות קטנות ואטרקטיביות מאוד שאני די מבסוט מהתמורה למחיר.
בכל הקניות האלו, גם באיביי, אני לוקח בחשבון שאם לא פתחתי קריאה סמוך לקבלת הסחורה אני יכול לשכוח מהכסף.
איביי מבחינתי לא טובים משמעותית מעלי למעט אולי היתרון של פייפל.
מוצרים שרכשתי ואחזור לרכוש-
ריבנטים
מצלמות אבטחה ( ip cam)
מקדחים זולים
מתאמים לבוקסות
מטענים / כבלים לטעינה וכיסויים לסלולר.
מברזים ומחרוקות לחידושים.
פיצ׳פקס אלקטרוניים.
סוללה למברגת בוש שנכון לעכשיו, שנתים מהרכישה מגלה עמידות טובה מהמקורית. חבל שסוללות לא ניתן להזמין יותר...
כמות גדולה של נורות אדיסון וגופי תאורה שונים.
קרו לי כמה מקרים שפתחתי טיקט על מוצר שחלף פרק הזמן לקבלתו ושלחו לי שוב ובסוף שניהם הגיעו והמוכרים איפשרו לי להשאיר אותם בלי בקשת תמורה.
בקיצור, כשיש פוטנציאל להתקשקשות עם מוכר בגין אי התאמה וכו עדיף אמזון ואם לא אז איביי.
אם אתה מנוסה וההתנסחות באנגלית היא טובה אז יותר קל בחיים.
אסור לדחות ולהזניח טיפול בתקלות.
חוץ מזה אני די מבסוט מיחס התמורה מחיר בעלי
Honda TRX300EX
יאמר שהמוכר בהחלט עושה מאמצים וכבר זיכה אותי על הכסף. כנראה שחברת השליחויות היא DHL. לפי האתר שלהם היום החבילה נמסרה אבל מאחר ושרות הדואר שלנו במושב ספג מכה אנושה (החליפו את הדוורים והחדשים עובדים שעה וחצי בשבוע) אז כנראה יקח קצת זמן עד שאדע אם באמת החבילה הגיעה.
בנושא אחר, יש טעם להתלונן בדואר על זה שהשירות התדרדר אז שזה לא ממש מעניין אותם? הציעו לי להיות הדוור אבל בשביל 2000 שח לחודש זה קריעת תחת. לא שווה את ההתעסקות.
גם לי יש מוצר שהוזמן בעלי אקספרס. עבר חודש וחצי. ביקשתי לבטל
ביום ראשון אתקשר לdhl להבין מי נגד מי. המוכר שלח דרך תוכנית הeCommerce שלהם.
הרבה פעמים כשמגיע מועד הזמן האחרון להגעת המוצר המוכרים מבקשים מהקונה הארכה ואז הם גם מאריכים את השעון הגנה.
אני חושב שלא קרה לי יותר מפעם אחת שבסוף לא קיבלתי את המשלוח בעלי...
Honda TRX300EX
אני קונה שנים מכל אלו ... פעמים מועטות קרו פאדיחות ותמיד זאת היתה אשמת הדאר בישראל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מיכה..איך כל הדברים הרעים קורים בעיקר לך?
ובאמת עכשיו, ענייני הדואר עובדים אצלכם ביישוב תקין?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
האמת שרק לאחרונה יש איזו שהיא בעיה. עד היום 99% מהחבילות הגיעו. במושב הדואר בסדר. החליפו דוור אבל האמת שהחדש די בסדר.
אני מניח שמתישהו החבילות יגיעו, בנתיים קיבלתי זיכוי.
שאלה בעניין -
לאחרונה איזה 5 מוכרים בEBAY שאני קונה מהם פעם ב.... פתאום "בחופשה" עד ה22 לפברואר.
יש איזה חג של הסינים ?
אולי זה בכלל אותו הבן אדם :p ?
ראש השנה הסיני.
וצריך להבין שזו פחות או יותר ההזדמנות היחידה של מליוני פועלים שעברו לגור ליד מרכזי התעסוקה הגדולים להנהיג החזרה לכפרים ולמשפחות לכמה ימים... חופשה ארוכה אמיתית.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אבל זה רק בין ה 15-21
Honda TRX300EX
ועוד שבוע ללכת ושבוע לחזור.
תודה על התשובה...
שנה טובה