כן? היית משלם תוספת של 4100 ש"ח ביטוח, בשביל שלושה טיולים?
לצערי, אני לא מספיק עשיר בשביל זה.
עם זאת, אני לא מחפש כאן לעשות משהו שהוא לא חוקי, או לא מוסרי. אני מנסה להבין מה הן האפשרויות הלגיטימיות, ובשביל זה נפתח השרשור.
Printable View
כן? היית משלם תוספת של 4100 ש"ח ביטוח, בשביל שלושה טיולים?
לצערי, אני לא מספיק עשיר בשביל זה.
עם זאת, אני לא מחפש כאן לעשות משהו שהוא לא חוקי, או לא מוסרי. אני מנסה להבין מה הן האפשרויות הלגיטימיות, ובשביל זה נפתח השרשור.
לגבי נהג חדש/צעיר - אותה עלות לרכביש שונים - בגדול סוג של משכנתא. אצלי דרשו (תלוי בחברת הביטוח) בין 5000 ל-22000 (!) ש"ח.
אבל - תן לילדה לברר - היא תאתר עם החברות והאחיות שלהן ותמצא פתרון ראוי.
יש אפשרות לביטוח המופעל אד-הוק לנסיעה/לתאריך, כולל אפליקציית הפעלה בנייד ולמספר מוגבל של פעמים בשנה.
נבנה בעיקר עבור חיילים המגיעית אחת ל.... הביתה
אכן, יש מספר פתרונות מעניינים, אחד מהם הוא ביטוח של 1500 ק"מ, ב1500 ש"ח, לרכבים עם obd ): . לא להיילקס.
ברור שלא. הפשרה שאני הייתי עושה היא לוותר על הספונטניות. אפשר לעשות ביטוח זמני בפול, למיטב זכרוני זה היה משהו כמו 150 ש"ח לשבועיים (אין קצר יותר). בשבועיים האלו היא יכולה לנהוג בשני טיולי סופ"ש. נכון, זה דורש התארגנות מראש, אבל זו הפשרה שאני בחרתי בזמנו.
אבל זה נשמע ממש מעניין - אפשר עוד פרטים ?
זה מה שרשמתי בתגובה למעלה.
ביטוח ישיר מאפשר 12 פעמים בשנה להפעיל ביטוח לכל נהג ל-4 ימים רצופים בעלות של כ-50 שח.
הסידור השני, מול סוכן ביטוח, השתמשתי לפני נסיעה לאילת, למשל, כדי לאפשר לנהגת צעירה לנהוג קצת בשטח. הודעתי בכתב לפני הנסיעה, ביטלתי לאחר שחזרנו בשלום. עלויות שוליות אם בכלל...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
הסוכן שביטחת אצלו את ההיילקס לא מקליט את השיחה.
במקרים דומים ובמספר רכבים שונים, כל שנדרשתי הוא לשלוח פקס עם פרטי הנהג החריג.
הפעם היחידה שנדרשתי לתוספת תשלום של עשרות שקלים היתה כשהחריגה היתה לפרק זמן ארוך יחסית (כשבוע ומעלה).
מציע שתבדוק מולו ישירות.
אנסה לדבר אתו, תודה.
לי יש ביטוח לנהגים מעל גיל 50. בשיחת טלפון מרחיב ללא מגבלת מספר פעמים או קילומטרים בכמה שקלים בהתאם לצורך. שימרית, מבינה גם בנושא נהג עיקרי וכו.
088574917. מסור לה דש.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
בבקשה:
https://youtu.be/-N-zjSfFiUA
עודד כהן, בטבריה.
0526900782
בהמשך לאחת התגובות, גם ישיר וגם 9000000 יש אפשרות להוספה טלפונית בעלות של כ50-70 ש"ח
ל4 ימים של נהג צעיר/מזדמן/כיוצב', אנחנו השתמשנו בזה לבן כשעשה רשיון והיה בצבא כמובן שצריך
נהג מלווה.