תגובה: סובארו פורסטר VS רקסטון
נשמע לי החלטה סבירה ומתאימה לצרכים שלך.
יש כאן לא מעט מטיילים עם ילדים בגיל שלך, אז תוכל להיות רגוע מבחינה זו ואולי גם למצוא מדי פעם שותפים לטיולים עם ילדים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליאור1987
לא נראה לי אחראי להסתכן בלהיתקע עם שתי ילדות קטנות בשטח(לא שזה לא קרה בעבר).
א. כפי שציינתי, תוכל לנסות מדי פעם למצוא שותפים עם ילדים על שלא תהיה רכב בודד.
ב. יש לנו 2 קבוצות חילוץ שמומלץ להרשם אליהן, האחת מיועדת אך ורק לחברי הפורום הנרשמים אליה (מעין "ביטוח" הדדי בין החברים) והשנייה יותר חופשית. זה ייתן לך יותר ביטחון מבחינה זו.
נשלח מהנייד
ברכות על ההחלטה - אין ספק שפורסטר יביא אותך הרבה, הרבה יותר רחוק מפרייבט.
לגבי ה"נחיצות" של יכולת שטח, אנחנו עושים בעיקר קמפינג בצפון במקומות לא מוכרזים, לא ממש מטיילים. אני כבר שנתיים בלי ג'יפ, ומסתבר שמקומות שנראים נגישים עם קצת מאמץ לפרייבט מתגלים כאתגר לא פשוט - בחושך, עם רכב ארוך ועמוס ואם ירד קצת גשם אז בכלל סיפור.
לא פעם צריך לעשות אחורה פנה.
רק ה- 5-10 ס"מ הבדל במרווח גחון בין פרייבט לג'יפון משנה את התמונה לגמרי מבחינת היכולת להגיע להרבה מקומות.
הקיצר חלאס נמאס לי אני קונה ג'יפ :)
זה הבונוס האמיתי ברכב רך בעיניי. היכול. להשאיר 90 אחוז מהנופשים מאחוריך וטיפה להעמיק פנימה.
פשוט כי אתה מעט גבוה, עם 4*4 ובקרת משיכה אפקטיבית. כי לאתגרי שטח זה פשןט לא מתאים
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
נשמע לי החלטה סבירה ומתאימה לצרכים שלך.
יש כאן לא מעט מטיילים עם ילדים בגיל שלך, אז תוכל להיות רגוע מבחינה זו ואולי גם למצוא מדי פעם שותפים לטיולים עם ילדים.
א. כפי שציינתי, תוכל לנסות מדי פעם למצוא שותפים עם ילדים על שלא תהיה רכב בודד.
ב. יש לנו 2 קבוצות חילוץ שמומלץ להרשם אליהן, האחת מיועדת אך ורק לחברי הפורום הנרשמים אליה (מעין "ביטוח" הדדי בין החברים) והשנייה יותר חופשית. זה ייתן לך יותר ביטחון מבחינה זו.
נשלח מהנייד
אשמח לקישור לקבוצה. לא מצאתי.
תודה לכולם על החיזוקים. תמונות בהמשך
קבוצת חילוץ?
אני בטוח שאם תחפש "קבוצת חילוץ" + jeepolog אז תמצא הרבה קישורים רלוונטיים, אבל בכל מקרה:
1. להצטרפות לקבוצת החילוץ של ג'יפולוג, לאחר הסכמה לתנאי הקבוצה - אתה יכול לשלוח הודעה פרטית לבועז אברהמי, לביא או אלי.
2. להצטרפות לקבוצת החילוץ הפתוחה והחופשת יותר מבחינת הכללים - שלח הודעה לדרור ברלי.
נשלח מהנייד