דוגמה
https://draxe.com/heal-broken-bones/
Printable View
בתגובתי הקודמת לא הדגשתי בכלל את החשיבות של מיצוי הזכויות שלך.
אנא אל תמלא שום טופס ואל תחתום על שום דבר לפני שאתה מתייעץ איתי אפילו טלפונית!!!!!!
חברים- אני אסיר תודה. מישהו כאן כתב "מה מבינים ברפואה אנשי ברזלים" (בצחוק) אבל מתברר שאנשי ברזלים מבינים הרבה.
תודה תודה תודה
החלמה מהירה.
אנשי הברזל עשויים מחמאה שכולם עברו פה שברים כל כך קשים??
צוחק הלוואי שכולם ישארו בריאים
היי אל תשכח עצם שנשברת חזקה יותר לאחר מכן [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רואה שיש הרבה שחוו, אבל בכל זאת 2 הסנט שלי מחוויה דומה.
לפני 5 שנים תאונת אופנוע, פגיעה ישירה של רכב ברגל. 12 שברים בכף הרגל (ועוד סדק בשוק)
קובואיד מרוסק ל3 ועוד כמה שברים במסרק.
הרופא בתל השומר המליץ על ניתוח מיידי, איחוי הקובואיד לקרסול ועוד כמה פלטינות, נכות תמידית כתוצאה כמובן.
חוות דעת שניה של ראש מחלקת אורתופדיה בתל השומר, נתן לי 30 אחוז סיכויי החלמה בטיפול שמרני ללא ניתוח, הלכתי על זה.
שנה וחצי אחרי חזרתי לעצמי, עדיין תופעות מציקות, צולע כשקר עד שהרגל מתחממת, חייב מדרס לפעילות ממושכת.
ובכל זאת, רץ חצאי מרתונים, מאז עשיתי טרקים של מספר שבועות וטיפסתי על פסגות בניו זילנד ובדרום אמריקה. עם נעל איכותית ומדרס לא זוכר את הפציעה.
טיפים מהחוויה שלי:
א.פיזיו כמה שיותר מוקדם, כל הקיבוע הממושך (אצלי 12 שבועות) יכול להשאיר נזק קבוע.
ב.גם כשיש איזור להוריד משקל על הרגל יש דברים שאפשר לתרגל, כמובן בפיקוח והנחייה מתאימים.
ג.שיקום איכותי, אני טופלתי במרכז השיקום של ביהח תל השומר, מללמוד להניע אצבעות שוב ועד לליווי שלי לחזרה לריצות.
ד.הצבת מטרות:השיקום ארוך ומתיש, אצלי כמעט 20 חודש מהתאונה. חשוב להציב מטרות מדידות. אצלי הנושא לווה בתביעה משפטית אז הכל נמדד, בסוף הגעתי ל90% ומעלה תנועה בכל המפרקים. לקח המון זמן והיו גם צעדים אחורה, לא רק קדימה.
ה.מנטלית זה שובר, הדרך היחידה היא עזרה מהסביבה, אחרת חוסר האונים מטריף.
ו.לא משנה מה מהלך הטיפול שתבחר, מניסיון של הסביבה שלי כשתזדקן הפציעה הזו תאכיל אותך מרורים, בינתיים בגילאי ה30 אני בוחר להכחיש ולהנות מהעולם, ללא מגבלות ממש.
ז.אשתי שלא היתה איתי כשנפצעתי אומרת שאני מחרטט את הסיפור, כנראה שהשיקום היה מוצלח...צריך רק ים סבלנות!
ח.רק איירקסט, מהסיבות שכבר נאמרו...שימושי גם כשהרגל עוד תהיה חלשה ויהיה כבר מותר להעמיס עליה משקל.
אם אתה צריך להתייעץ עוד מוזמן...
פעמיים בחיים הפחידן אותי שחייבים לנתח.
פעם ראשונה ב 95 תאונת אופנוע. ברך פגועה. חייבים לנתח. ושאלתי מה יהיה אם לא ? אז תסבול כמה שנים עד תתחנן לנתח ... אין לי שום הגבלה או כאב בברך. אני רץ. חותר בסאפ מתאמן בחדר כושר. קיאק. מה לא .... לא ניתוח ולא עציצים. וזה היה אדמוני הכי שם דבר בניתוחים ...
הפעם השניה. שורש כף יד שמאל ( אני שמאלי ) מרוסק. חייבים בלה בלה. חוץ מקצת בליטה בעצם ואצבע זרת שקצת לא ישרה ... אין שום הגבלות או כאב.
בקיצור. הכל עובר ולגוף יש יכולת ריפוי טבעי נהדרת.
תרגיש טוב !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
נראה לי חוסר אחריות איום ונורא לקבל עצות כאלה מהדיוטות. תעשה לעצמך טובה ותתייעץ בגורמים רפואיים מקצועיים.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אבל זה בדיוק מה שעשה, פספסת את הנושא האמיתי של השרשור וזה הבאסה שלו מהשבר המורכב והחששות הטבעיות שמלוות אותו כאחד שהחליט ללכת על טיפול שמרני ולא רץ לנתח.
אז הולכים למישהו חיצוני שהוא רק מיעץ ולא מתפרנס מהניתוח ולא קשור למחלקה המאשפזת ולרופאים.
אני לגמרי עם לביא.
לא רק שרובנו לא מבינים בזה דבר גם הארועים האישיים שכל אחד עבר אין בהם ללמד על מצבו של פות״ש, סיכויי החלמתו כך או אחרת ולדעתי, גם הרופאים עצמם לא יכולים להגיע למסקנה חד משמעית. רפואה אינה מדע מדוייק...
שוב, רפואה שלמה
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אמנם התנסיתי עם שברים ופלטינות (כרגע עם גבס על הרגל לחודש הקרוב עקב שבירת פיקת ברך) , אבל אני רוצה לתת לך טיפ מכיוון אחר:
בתי עם סכרת נעורים - חפרתי וחפרתי ברשת ומצאתי קבוצת הורים שמלמדת ברשת איך לבנות עבור ההורים מכשיר אלקטרוני למעקב מרחוק על הסוכר שלה. מזה שנתיים שאנחנו עם המכשיר-תוצרת-בית ואיכות הטיפול בה השתפרה מקצה לקצה, מרע-למצוין. עד כדי כך שהרופא שלה לקח את המקרה שלה להצגה בכנס, למרות שמדובר במכשיר "לא חוקי" .
תבדוק ברשת, לא רק בעברית, תתייעץ, ואל תקח את הדברים של אף רופא כתורה מסיני. יש מצבים שבהם חוכמת ההמונים עדיפה על דעה של רופא.
איחולי החלמה מהירה.
חנן, יש מכשירים כאלו לניטור רמת הסוכר מרחוק מן המוכן.
אכן, בתקופה האחרונה, לשמחתנו, החברות יצאו עם זה לשוק סוף סוף (דקסקום g4 share ודקסקום g5).
נכון ללפני חודש לפי מה שנאמר לי ע"י סוכנת של דקסקום, עדיין לא בסל הבריאות הישראלי. נקווה שיגיע במהרה.
אבל גם היום, קבוצת ההורים הנ"ל מקדימה את הרפואה הממוסדת בכמה שנים: יש כבר מאות עם "לבלב מלאכותי" תוצרת בית. הרפואה הממוסדת עוד לא שם.
בהחלט לקחתי את הנושא כפרויקט- כולל שימוש בוויטמינים.
חשוב לי לציין, אני לא מתייחס לחברי פורום מכובד זה (......) כרופאים מומחים שעצתם מסיני. ברור לי שחלק מקהילה מכובדת זו הם אנשים מפוקפקים שיתכן שאינם שייכים לחברה המודרנית. אבל עדיין- היחס הוא יותר כחברים לצרה, שמן הסתם שברו רגל או שתיים בתולדותיהם. אני לא מצפה למצוא מספר דומה של שבורי איברים בפורומים לעינייני מקרמה. וגם את רובכם אני מכיר. כשאתה יושב בבית (תרתי משמע יושב בבית) ומתחרפן מהאופציה שהרגל שלך לא תחזור לעצמה, תמיד טוב לשמוע מאנשים שפויים שהיא דווקא כן תחזור לעצמה ושצריך סבלנות וכו.
אני מנצל את ההזדמנות - לומר שוב תודה לכל מי שסייע ונתן כתף. נכון - לא כולם כאן רופאים אבל צדק מי שאמר שבצילום של אחרי שבועיים לא יראו שום התקדמות - ואין מה להתבאס. צדק מי שיעץ לקחת ויטמינים וצדק מי שאמר שהכי חשוב זה לא להשתגע. נכון לעכשיו ב8 במאי טפו טפו טפו הגבס ירד, ואז אני עובר לפיזיותרפיה