תגובה: תוכנת IGO בחינם ל-48 שעות לרגל יום העצמאות ה-70
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
זה חינם... נתקין, נראה, מקסימום נזרוק לפח ...
כמו שגיא וזיו כתבו ומאותן הסיבות, חתיכת דרעק. והמפות הן לא מפות סמ"ש. לא הייתי נותן להם את אות האמת בפרסום ...
כמו שכבר כתבתי, ייזרק לפח ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אל תתאמצו. לא שווה כלום. משמשק מחריד. מליון פרטים על המסך ותפריטים לא אפשריים ...
בשביל מפת שטח תפעיל ב הגדרות. תצוגת ניווט עד הסוף למטה ׳מפת שטח׳
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין לי שם "מפת שטח" בתצוגת ניווט.
רק שאין לי מפת שטח, ולכן שתי האופציות הללו כבויות אצלי.
תוכנת IGO בחינם ל-48 שעות לרגל יום העצמאות ה-70
אז תוריד מהחנות הפנימית של האפליקציה. זה כתוב בהנחיות
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35c9b3341e.jpg
מצאתי.
תודה.
גם התקנתי ואני מוכרח להסכים עם זיו ונדב.
זבל עופות.
אולי טוב כתכנת ניווט כבישוגם אז לא מוצא יתרון שלה על ווייז.
"מפות השטח", אם ניתן לקרוא לה כך בכלל, הן זבל עופות ברזולוציה נמוכה עד מעליבה.
לא כוס התה שלי.
כפי שמישהו כתב - סוס שניתן בחינם לא מפשפשים בשיניו.
אבל לפי הביקורות אחסוך לעצמי את מקום האיחסון ולא אוריד את מפות השטח. ננסה לראות איך זה בניווט כביש לעומת וויז ואני לא חושב שוויז מדהימה.
למה ככה? בניווטי שטח אני משתמש במפה בהצלחה רבה ! מי שיודע לנווט המפה מספיקה די והותר. מי שלא יודע ניווט ולא יודע לקרוא מפה טופוגרפית אז באמת אולי צריך משהו אחר.... בכל אופן במקרה האחרון עדיף לעשות קורס ניווט. כדי להגיד לך היכן אתה נמצא המפה בסדר גמור וזה כל מה שצריך. קלה לא צורכת חשמל כמעט ואתה יודע בדיוק היכן אתה. בטאבלט אצלי המפה היתה פתוחה יומיים לא ברציפות אבל לפחות 10 פעמים ביום ולא אכלה יותר מ 25% מהמצבר.... אין נק ענין אין התראות כמו בעמוד ענן ,אבל אני תמיד מכין מסלולים מראש ,לא אוהב הפתעות בשטח.
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בןבן
למה ככה? בניווטי שטח אני משתמש במפה בהצלחה רבה ! מי שיודע לנווט המפה מספיקה די והותר. מי שלא יודע ניווט ולא יודע לקרוא מפה טופוגרפית אז באמת אולי צריך משהו אחר.... בכל אופן במקרה האחרון עדיף לעשות קורס ניווט.
אתה חמוד , אתה.
האחרון שלימד אותי לנווט, עשה את זה לפני 37 שנים, כנראה לפני שנולדת והרבה לפני שהיו GPS ומאז גם זכיתי בכמה תחרויות ניווט, רגלי ורכוב, כשהעזר היחיד בהן הוא מפה ומצפן.
יופי לך שאתה משתמש במפה בהצלחה רבה, כנראה שאתה באמת לא מודע למה מפה יכולה לתת לך.
נכון, בשביל לדעת בערך איפה אתה נמצא, יכול להיות שהזוועות המצורפות לIGO מספיקות.
אותי לימדו לנווט בדיוק, עם מפה שמאפשרת את זה, ועם דיוק של פחות מ-50 מטרים באמצעות מפה בלבד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בןבן
למה ככה? בניווטי שטח אני משתמש במפה בהצלחה רבה ! מי שיודע לנווט המפה מספיקה די והותר. מי שלא יודע ניווט ולא יודע לקרוא מפה טופוגרפית אז באמת אולי צריך משהו אחר.... בכל אופן במקרה האחרון עדיף לעשות קורס ניווט. כדי להגיד לך היכן אתה נמצא המפה בסדר גמור וזה כל מה שצריך. קלה לא צורכת חשמל כמעט ואתה יודע בדיוק היכן אתה. בטאבלט אצלי המפה היתה פתוחה יומיים לא ברציפות אבל לפחות 10 פעמים ביום ולא אכלה יותר מ 25% מהמצבר.... אין נק ענין אין התראות כמו בעמוד ענן ,אבל אני תמיד מכין מסלולים מראש ,לא אוהב הפתעות בשטח.
הפוך גוטה.....הפוך!
מי שיודע לנווט, מבין כמה המפה הזו חרא, ולא בטיחותית. חסרים קווי גובה, חסרים נחלים, חסר.... חסר ..... חסר......
מי שלא באמת מנווט, ונוסע בשטח, כמו שהוא נוהג על הכביש, כלומר נוסע על נתיב מסומן, ומניח, שאם מישהו סימן, אז זה בטוח ועביר, הוא אולי יכול להסתפק במפה הזו.
כל החוכמה בלדעת לנווט, זו היכולת להסתכל על המפה, ולהבין \ לצייר בראש, איך נראה השטח. ככל שיש יותר פרטים, מתגלה ההבדל בין מי שבאמת יודע לנווט לבין מי שבערך.....
(ושאף אחד לא יקפוץ לי עכשיו על ניווטי מילוט על 1:250,000).
.
וזה מחזיר אותנו לתחילת הסיפור, IGO הית תוכנת כביש (סבירה פלוס....) אבל בוודאי לא תוכנת שטח.
לא סבירה ולא פלוס.
ציטוט:
התכנה כוללת :
- מפות שטח כולל סימון שבילי ישראל (החברה להגנת הטבע)
איך אני אוהב ניסוחים פתלתלים של אנשי מכירות (ואין הכוונה למי שהביא את הציטוט לכאן) ...
נותנים לך להבין כאילו מדובר במפות סמ"ש המוכרות, אבל קריאה קפדנית במיוחד תראה שאלו מפות שטח (גרועות, אבל אכן מפות שטח), ומסומנים בהן השבילים ה"צבעוניים" (ורבים אחרים חסרים)
ברשותכם, אני אלך הצידה להקיא ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
אתה חמוד , אתה.
האחרון שלימד אותי לנווט, עשה את זה לפני 37 שנים, כנראה לפני שנולדת והרבה לפני שהיו GPS ומאז גם זכיתי בכמה תחרויות ניווט, רגלי ורכוב, כשהעזר היחיד בהן הוא מפה ומצפן.
יופי לך שאתה משתמש במפה בהצלחה רבה, כנראה שאתה באמת לא מודע למה מפה יכולה לתת לך.
נכון, בשביל לדעת בערך איפה אתה נמצא, יכול להיות שהזוועות המצורפות לIGO מספיקות.
אותי לימדו לנווט בדיוק, עם מפה שמאפשרת את זה, ועם דיוק של פחות מ-50 מטרים באמצעות מפה בלבד.
יקירי אם אתה מסתמך רד על המפה הזאת או כל מפה אלקטרונית אחרת מצבך גרוע וזה בלשון המעטה לא אחראי. בנוסף כנראה אתה לא קורא תווי שטח ומנווט עם עיניים רק על המסך. אני תמיד עם מפת נייר לידי ולא נמצא בתחרות עם אף אחד בטח לא בטיול...
כדי להתרשם מהתוכנה באופן בלתי אמצעי,אולי מישהו יכול להסביר לי איך להעלות את מפת הסמ"ש על צג הטלפון ? (מפת הסמ"ששהורדתי בנוסף למפת הכבישים שהיא עולה ישירות כברירת מחדל על הצג)!
בנוסף,ניסיתי להוריד התוכנה לטאבלט (יש wifi) אבל אין כרטיס סים וזה "לא נותן"לי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דידין
כדי להתרשם מהתוכנה באופן בלתי אמצעי,אולי מישהו יכול להסביר לי איך להעלות את מפת הסמ"ש על צג הטלפון ? (מפת הסמ"ששהורדתי בנוסף למפת הכבישים שהיא עולה ישירות כברירת מחדל על הצג)!
בנוסף,ניסיתי להוריד התוכנה לטאבלט (יש wifi) אבל אין כרטיס סים וזה "לא נותן"לי
כדי להחליף מפת כביש במפת שטח פעל כך :
שלושה קווים למטה מימין > הגדרות > הגדרות מסלול > מצב ניווט > כביש או שטח מה שתבחר.
כדי להתקין על טבלט הורד את הקובץ בקישור, לאחר מכן כנס לתיקיית הקבצים שלי, חפש שם את הקובץ ואשר התקנה:
https://m.apkpure.com/igo-nextgen-gi...d?from=details
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בןבן
יקירי אם אתה מסתמך רד על המפה הזאת או כל מפה אלקטרונית אחרת מצבך גרוע וזה בלשון המעטה לא אחראי. בנוסף כנראה אתה לא קורא תווי שטח ומנווט עם עיניים רק על המסך. אני תמיד עם מפת נייר לידי ולא נמצא בתחרות עם אף אחד בטח לא בטיול...
טוב, אתה צודק וכדאי שאתה תלמד אותי לנווט.
תוכנת IGO בחינם ל-48 שעות לרגל יום העצמאות ה-70
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
שמיל ,
בג׳יפולוג מעבירים בהתכתבות קורסי ניווט גם לאלופי משנה [emoji41]
רוב הקורס בהתכתבות
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
"פראירים לא מתים, הם רק מתחלפים".....
לא בטוח שמתחלפים, פשוט שוכחים ונופלים עוד הפעם.
נכנסתי לאשכול הזה, ואז ראיתי למטה, תחת "נושאים דומים", את האשכול הזה -
http://www.jeepolog.com/forums/showt...7%A0%D7%9D-%21
ונראה שאף אחד פה לו לומד.
אנחנו שנופלים כל פעם בפח של התרגיל הפרסומי הזה.
IGO שלא משתפרים עם התוכנת שטח שלהם, ולא מפנימים, שהתרגיל הזה גורם להם יותר נזק מתועלת.
אז ברוח ברוח החג -
"אני נשבע" לא להתקין תוכנת IGO :-)
ואם אפשר לבקש מהמערכת, תדאגו בבקשה להציף את האשכול הזה לפני החג הבא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
עבר ככ הרבה זמן אולי שכחת..
[emoji41]
ובזמנך זה בכלל היה עם מצפן שמש, ובלילה עם מפת כוכבים, לא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר אלוני
כדי להחליף מפת כביש במפת שטח פעל כך :
שלושה קווים למטה מימין > הגדרות > הגדרות מסלול > מצב ניווט > כביש או שטח מה שתבחר.
כדי להתקין על טבלט הורד את הקובץ בקישור, לאחר מכן כנס לתיקיית הקבצים שלי, חפש שם את הקובץ ואשר התקנה:
https://m.apkpure.com/igo-nextgen-gi...d?from=details
תודה
סופסוף הצלחתי ו....חבל על המאמץ ,כנראה מה שלא עולה כסף = את עלותו !
מחקתי !