תראו מה קורה בבת-ים (כתבה מאתמול בערב) :
https://www.10.tv/kalul/161206
Printable View
תראו מה קורה בבת-ים (כתבה מאתמול בערב) :
https://www.10.tv/kalul/161206
למרות שתיבת דואר זה רעיון שכנראה שעובד, אני מוכרח להודות שזה מקומם.
למה אני צריך לשלם אקסטרה על שרות שלא מתפקד?
מה שכן, ושווה לבדוק, תשאל על תיבה בסניף הקרוב שנוח לך ותראה אם הם מוכנים לתת לך תיבה ולהביא חבילות לתיבה.
זה יהיה מעניין עם הסניף מתפקד רק עבור חבילות של תיבות דואר :rolleyes:
מישהו פה חושב שהעסק הזה לא יפתר תוך חודשים ספורים?
הכח התקשורתי שיש לתושבי המרכז הוא כל כך גדול שתוך זמן קצר זה יעלה לדיון בקבינט ותוך גג 3 חודשים הם יחזרו לקבל את השרות האקסלוסיבי שלו הם מורגלים.
זה יקרה הרבה לפני הזקנה מהמסדרון של בית חולים נהריה ( שבטח מתה מזמן)
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אתה טועה, ובגדול.
צא ולמד את נתוני הגידול בחבילות ותבין, שהדואר פשוט קורס.
הם לא שמחים לחלוק את ההכנסות עם איזה חנות חיות (או כל עסק אחר), הם פשוט קורסים ומחפשים כל מני אילתורים להתמודד עם הנפח.
תחשוב על הבעיה הכי בסיסית, שטח ריצפה ומדפים, תחשוב על המשקלים שהם פתאום צריכים לשנע....זו בעיית תשתיות.
הצפונבונים של המרכז, יכולים במקרה הטוב, לקבל החלטה, ותיקשורת חיובית, על החבילות הם יכולים רק לחלום
אני בכלל לא מתקומם על החבילות אלא על עצם השיוך לסניף מרוחק ויחד איתו הדואר הרשום.
אסף.
מוסיף על ההמלצה שלי לקנות תיבת דואר בסניף -הן לרוב גדולות יותר מתיבות הדואר של הבתים. ולכן חבילות נכנסות בהן בקלות. ואז לא צריך לרוץ על כל חבילה קטנה לאסוף אותה. בנוסף (בעבר לפחות) יש סניפים עם תיבות עוד יותר גדולות מהסטנדרט, ואז כמעט רוב מה שמזמינים נכנס לשם. בלי פתקים ותורים.
נדמה לי שאתם טועים בקשר לתיבת הדואר, החבילות נשלחות ממרכז המיון החדש במודיעין ישירות לבתי העסק לחלוקה עם מדבקות חדשות ומספר מעקב ישראלי.
לא יודע אם זה רלוונטי עבורך אבל אני שולח את החבילות (הקטנות\בינוניות) לכתובת של מקום העבודה.
במקרה שלי, אני כבר לא מקבל חבילות לסניף דואר אלא רק לסוכנויות הקטנות שמוכרות גם עוד שטויות(כמו פיצוציות וכאלו).
אני ממש מבסוט, כבר לא מחכה חצי שעה לאסוף חבילות, מקסימום 10 דק, ובמקרים ממש קשים, החבילות נשלחות לפיצוציה אחרת ששם יש אפילו פחות תור.
תענוג.
עד לפני רגע קט לא היו לי בעיות כלל... הזמנות מגיעות, יש 2-3 נקודות איסוף בעיר וכולן במרחק סביר. מודיעין, בכל זאת.
הרגע קיבלתי הודעה על דבר דואר לאיסוף... ממבשרת ציון...
תוהה אם מישהו יענה לי בדואר ויעביר החבילה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
קצת מידע אישי:
לפעמים חבילה ממגיעה בטעות לסניף אחר, לא זה שליד הבית שלכם.
זה יכול להיות בטעות בכתובת, אך גם יכול להיות טעות במספר הטלפון, שהוא המספר המוביל של החבילה.
אין בעיה להעביר את החבילה לסניף הקבוע שלכם, וכבר עשיתי את זה פעמיים.
קורה.
גם לי קרה משהו דומה.
שלחתי מייל לשבי שטרית [email protected] - עוזרת בכירה (כנראה למנכ"ל הדואר)
ובו הסברתי שאני גר בעיר אחת וקיבלתי מסרון על חבילה שממתינה לי בעיר אחרת.
באותו יום או למחרת, קיבלתי מייל חוזר ובו היא הסבירה שבוצע ניתוב שגוי לחבילה
ושלחה לי אותה בדואר שליחים. החבילה הגיעה מספר ימים לאחר מכן.
בהצלחה.
שלחתי, נעדכן
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תעבור למושב או לקיבוץ,
לא יהיה לך בעיות עם הדואר.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
לגמרי לא מבין עם נה אצם מדברים אפילו..[emoji28]
Sent from my iPhone using Tapatalk
אל תיכנע :-)
נסה את המייל של מנכ"ל הדואר דני גולדשטיין
[email protected]