תגובה: אז יש לך מכשיר מעקב. מה הלאה?
המוזנקים לא חייבים לבצע "מעצר" או "עיקוב" .
יש מצבים שבהם הפתרון מגיע מזה שיצאת.
לצורך הדיון, בחור תל אביבי מנומנם מתקשר למשטרה בלחץ ומספר שהרכב שלו בדרך למחסום תרקומיא.
בזמן שתחנת תל אביב מנסה להבין באיזו מדינה נמצאת תרקומיא, ולטפל בעוד 50 שיכורים שהולכים מכות בלוינסקי.
שלושה חברים גרים בצירים שמובילים לשם, אם שלושתם יוצאים לכביש, לפחות אחד יפגוש ניידת, סגירת מעגל קצרה והצבעה על הרכב הספציפי ויש להם כותרת מפרגנת ולבחור ההוא חזרה את הנדוניה.
מצב אחר, הוא מנתק הנעה בכביש נידח, הגנב בטח לא מופתע שהדבר הזה נתקע, חבר ניגש להציע עזרה ודואג שזה לא יניע עד הגעת ניידת.
אגב אני מכיר שני מיקרים ספציפיים שרכב גנוב ננטש על כביש חמש כי הוא נכבה להם. אחד הבעלים טוען שזה מקרה השני הודה בברז דלק ממש נסתר.
הרעיון של ניתוק מצערת מוצא חן בעיני. מה דעתכם על מתקן סטייל נעילת הכבל מכסה מנוע לניתוק המצערת. (אצלי יש כבל מכני בין המשאבת סולר לדוושה)
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
אישית הייתי הולך על ניתוק מתח לחיישן מסוים - גם ברכבים משנות ה2000 יש בדרך כלל חיישן שכזה
או ברז דלק חשמלי על הקו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אישית הייתי הולך על ניתוק מתח לחיישן מסוים - גם ברכבים משנות ה2000 יש בדרך כלל חיישן שכזה
או ברז דלק חשמלי על הקו.
שלי יותר ישן וביטלתי את כל החיישנים (כמה שיותר טיפש ככה יותר טוב בשטח)
בועז
לזכרוני שלך ושלי בני מחזור מיצרנים שונים... ואפילו אצלי יש משבת מנוע שקל להתחבר אליו.
"כמה שיותר טיפש ככה יותר טוב בשטח" תזכור את המשפט הזה כשאתה בשטח עם מכסה מנוע נעול שלא נפתח וכבל גז תקוע
זכרונך אינו מטעה אותך, אך מאז הרכב עבר שידרוג מאוטמט edc לידני טיפש. ואני רוצה להתקין את ההתקן הזה על הכבל מצערת. וכיוון שאני אכיר אותו אדע גם איך לעקוף אותו
אסף, אתה בעצם לא רוצה להקים קבוצה שתרדוף אחרי גנבים אתה רוצה קבוצה שקטה שתאסוף מודיעין במקרה הצורך.
פשוט קבוצה שתקרא "מודיעין כלים גנובים" שתפקידה לא ליצור מגע, רק ליידע את רשויות החוק איפה נמצא הרכב. כמובן שאם נתקע, לא עלינו, הגנב וצריך לסייע לו אז נעזור, אחרי הכל, אנחנו אנשים איכפתיים.
אני בעד ,
גם אם מדובר בעוד עין מיומנת שיכולה לראות כלי רכב במקרה הצורך , ולדווח ...לגורמי החוק הרלוונטיים.
058-5686
שלוש
שש
תשע
אמיר.
אני בפנים.
0505063272
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
בפנים 0527262 שש שש שש
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז אני מבין שזה נשמע לכם רעיון סביר. יופי. נחשוב על הפרטים (מוזמנים להציע) ונפתח קבוצה.
אסף.
רעיון נחמד (לא בטוח עד כמה יעיל).
למה לא לשלב עם הקבוצה של החילוצים? הקבוצה הזאת מאוד שקטה גם ככה, מנוהלת היטב, ומדובר פחות או יותר באותם חברים.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Racoon
רעיון נחמד (לא בטוח עד כמה יעיל).
למה לא לשלב עם הקבוצה של החילוצים? הקבוצה הזאת מאוד שקטה גם ככה, מנוהלת היטב, ומדובר פחות או יותר באותם חברים.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
אני חושב שזה רעיון מעולה. אחרי התפיסה נעמיד את הגנב למשפט פנימי ובועז ולביא ישפטו אותו ויחליטו אם הגנבה הייתה מוצדקת או סתם הצקה ובהתאם לזה יוחלט אם הם יודחו.
בהנחה שהגנבים פלסטינאים אתם לא רוצים אותנו שופטים.
אחד מאיתנו יזכה אותם למפרע והשני יגזור מוות. לא תהיה הכרעה.
חייבים לצרף מישהו מאוזן בשביל שיהיה משפט צדק.
אני מציע את דרור...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
בהנחה שהגנבים פלסטינאים אתם לא רוצים אותנו שופטים.
אחד מאיתנו יזכה אותם למפרע והשני יגזור מוות. לא תהיה הכרעה.
...
אין בעיה איתכם כשופטים. מכיוון שלמפרע ניתן לפרש כבדיעבד.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
אין בעיה איתכם כשופטים. מכיוון שלמפרע ניתן לפרש כבדיעבד.....
אתה מתחכם.
אני מתכוון לפירוש הנפוץ - אפריורי, מראש... :cool: