וזה אחלה רעיון לתביעה ייצוגית.
אם אי אפשר לתבוע את כדוה"א, אפשר אולי את באי כוחו-
כל הארגונים הירוקים (-:
Printable View
או הדתיים, הם מזמן אומרים שהם מייצגים את קיום רצונו של אלוהים, שיצר את הדבר הזה לפני רק 5000שנה..
אם התחלנו עם שטויות, אז אני מצרף את שלי: חפשו בגוגל על עוצמת השדה האלקטרומגנטי שפולטים הצמיגים ברכב. זה חומר מעניין, באמת.
אגב, זה אמיתי ומדיד. זה עד כדי כך אמיתי ועוצמתי, שבשביל לקבל מדידה של הקרינה הטהורה של הרכב, צריך לבצע קודם לצמיגים תהליך של degausing - ביטול המגנטיות שלהם, וגם זה מועיל רק למספר שבועות, או עד לחנייה הראשונה בחניון הטווח הארוך בנתב"ג.
אין לי בעיה עם אלוהים,
אבל צוות הקרקע שלו בעייתי...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
נו, אז תחקר את חמך, ותסביר לנו מה הסכנה ביונדאי איוניק וקאיה נירו.
ואיך חמך עם wifi סלולר בלוטות׳ ועוד מכשירים פולטי קרינה?
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
משהו קטן לקריאה
https://davidson.weizmann.ac.il/onli...9B%D7%94%D7%9F
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
אומי, באמת מענין ההסבר של חמך לענין הזה. בהעדר תמיכה מדעית או פתולוגית בהמנעות מהמכשיר.
יש הרבה סיבות קולינריות להמנע ממיקרוגל במטבח.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אין לי כוח לשאול אותו יותר מידי. הוא לפעמים שוכח שאני רק מהנדס ולא ד"ר לפיזיקה.
בגדול הטענה שלו זה שכדי להוכיח מחקרית דרושות הרבה שנים מתוקצבות והתקציבים לא מספיק רציפים כדי שהמחקרים יוכיחו את מה שברור לכולם ( לטענתו).
מה ברור ? שהקרינה במכשיר מיקרוגל פוגעת בנו גם דרך האוכל ולא רק בגלל קרינה ישרה.
שטלפונים ומטעני טלפון מסרטנים מאוד.
וכנ"ל לגבי מחשבים ניידים.
בנתיים אני משתדל לעמוד רחוק מהמיקרו ולא להניח מחשב על הברכיים.
אבל עוד לא נגמלתי מהטענת הטלפון ליד המיטה.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
אם כבר... מה שמסוכן בטלפון ובנייד זו הקרינה מהמטען. כל השאר בתחום הלא מיינן.
מיקרוגל? אם תכניס תרנגולת למיקרוגל היא תמות מחום, לא מסרטן. אל תיכנס למיקרוגל פועל, זו ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת בעניין הזה.
אסף.
קרינה זה עיניין של מינון. אף אחד לא חטף סרטן מיום בשמש.
לדוגמא מי שנמצא הרבה בחדרי ניתוח לוקח איתו תג שמודד את כמות הקרינה שהוא נחשף אליה. רוב הפאצינטים מתים מזיהומים ולא מסרטן. ועדיין אנשי הצוות הרפואי יהיו חשופים לסכנת סרטן .
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
אוי ואבוי אומי... בתור מהנדס הבורות שלך עצובה. לא יודע מה להגיד על הפיזיקאי במשפחה שלך. יתכן שהוא מסתלבט עליך.
קרינה זה עניין של מינון??
אם זה היה רק מינון, אז מנורת להט פשוטה של 100 וואט שהיא לכל דבר ועניין אנטנה שקורנת בעוצמה של 100 וואט היתה אמורה להיות מפחידה הרבה יותר מעמוד סלולאר שקורן בעצמה קטנה יותר. והמנורה נמצאת בכל בית, בתוך הבית, מעל הראש.
למה היא לא מפחידה? סיבה האחת פשוטה - כי לקרינה שלה נתנו שם ספציפי - "אור".
הסכנה בקרינה היא אורך גל. אלף-אלפי פעמים יותר משמעותי מאשר המינון.
קרינה מיננת היא קרינה באורכי גל קצרים יותר מאולטרה סגול. רנטגן, גמא, זה כמה מהשמות שניתנו לתחומים מסומים של אורכי גל קצרים מאד. כל קרינה באורך גל קצר יותר מאור נראה שוברת מולקולות, ולכן מסרטנת, בהגדרה. משם מתחיל עניין המינון. אולטרה סגול - צריך חשיפה בעצמה גבוהה לאורך זמן. רנטגן - פחות. גמא - כמה דקות חשיפה למקור קרינה גרעיני מספיק כדי לסרטן בוודאות וגם לפרק תאים ולגורם למחלת קרינה ומוות הרבה לפני שהסרטן מרים את הראש.
כל קרינה בתדרים ארוכים יותר מאולטרה סגול - אור נראה! - לא מסרטנת, נקודה. לא שוברת קשרים כימיים. ולא משנה בכלל עוצמת הקרינה.
כל תדרי הרדיו והמיקרוגל למיניהם, הם ארוכים הרבה-הרבה יותר, בסדרי גודל, מאור נראה. כלומר הם אפילו עוד הרבה פחות אנרגטיים, הם בוודאות לא מסרטנים, לא משנה מה תעשה. זו האמת הפיזיקלית הפשוטה, והיא מה שברור לכל בר דעת שטרח להקשיב קצת בהרצאות בפיזיקה 2.
למה כן משנה העצמה? חום. תתקרב לנורת להט, תרגיש חום. תתקרב מאד לנורה של הרבה וואטים, תחטוף כוויה. מיקרוגל עושה אותו דבר, מרכז אנרגיה בתוך כלוב מתכת באורך גל ספציפי שמרעיד מולקולות מים, ומייצר חום. אם תעמוד קרוב למקור קרינת RF משמעותי - אנטנה של מכ"מ גדול - תרגיש חום, בוודאי. לא בריא.
אבל כל הסלולארים, גם המכשירים וגם האנטנות על העמודים, משדרי הWIFI הביתיים, מטענים למיניהם - העוצמות זניחות. החום שאתה מרגיש באוזן מהצמדת הסלולאר - זה כולה חום, וגם הוא רוב רובו עובר בהולכה מגוף המכשיר ולא בקרינה מהאנטנה. וזה במרחק מילמטרים מהאוזן. במרחק סנטימטרים אפילו החום לא רלוונטי יותר. והחום הזה, זה אותו חום שאתה מחפש בחורף כשאתה מתקרב לתנור או לקמין.
מחקרים? נעשו המונים, וכל אחד כאן מוזמן להראות מחקר אחד ממקור אמין, ואני מבקש את הטקסט המקורי ולא ציטוט, שמצביע על קשר שמתקרב למובהקות סטטיסטית בין קרינת RF, רדיו, מיקרוגל, וכיו"ב אורכי גל ארוכים יותר מאור נראה, לבין בעיות בריאות.
ומי שמעוניין להתווכח - אני מזמין שוב תשובה לשאלה פשוטה - למה אתה לא מפחד מנורה שמפיצה אור? רק בגלל שלקרינה שלה יש שם חיובי?
אגב, וזה חשוב להבנה - הגבול בין קרינה מיננת - מסרטנת - ללא מיננת ולא מזיקה, הוא ממש לא במקרה תחום התדרים שנקרא "אור".
כי אורכי הגל האלו, מאדום ועד סגול, הם על גבול הקרינה המייננת. הם "מעקמים" קשרים כימיים עדינים שנמצאים בתאים קולטי האור ברשתית העין. האור האולטרה-סגול, שהוא קצת מעבר לאור הנראה לכיוון האנרגטי, הוא כבר מינן ומסרטן בהגדרה, והוא מה שמזיק בקרינת השמש.
ולא במקרה אנחנו משתמשים בתחומי תדרים מסוימים לתקשורת - תדרי הRF הם התדרים שהאטמוספירה של כדור הארץ הכי שקופה להם. לעומת זאת היא אטומה כמעט לחלוטין לתדרים מייננים כמו X וגמה, כי אם לא, החיים בכדור הארץ לא היו מתפתחים כמו שאנחנו מכירים אותם. קרינת RF קוסמית זה משהו שהחיים התפתחו איתו, ולכן בני אדם מצאו את התדרים האלו שימושיים לתקשורת - אותם התדרים שהם בהגדרה חסרי השפעה על תאים חיים.