מצאתי יוקון 2011 מוסב לגז במצב טוב. מה דעתכם ? ניתן לנסוע איתו בשטח ? תנו לי בראש...איך הוא באופן כללי ?
Printable View
מצאתי יוקון 2011 מוסב לגז במצב טוב. מה דעתכם ? ניתן לנסוע איתו בשטח ? תנו לי בראש...איך הוא באופן כללי ?
אני יודע על סרן אחורי בעייתי. אפשר כמובן להחליף אבל קח בחשבון את העלות הנוספת ...
ביליתי שבוע אינטנסיבי בכביש והרבה שטח, עם אחד משנתון 2008.
אם הם ניתנים להקבלה, יש תובנות.
עם ההסתייגות מראש שיכול להיות שיש הבדלים שאני לא מודע להם בין השנתונים.
2008,
מקורי לגמרי.
אמריקאי קלאסי, מנוע חזק, מפנק ומרווח.
מיזוג חזק ביום חם מאד בלי בעיה לכל הרכב.
בשטח בשבילים רגילים הנוחות, או יותר נכון רכות בכביש, באה לידי ביטוי בנדנודים וניגוח קל של הגחון בשטח, שמוריד את הקצב, אבל זה פתיר בקלות להבנתי עם שיפור מתלה סטנדרטי.
לא נסענו בשטח טכני אמיתי נוסח מעלה רמון, אבל הרבה מאד שבילי נגב סטנדרטיים וכמה מעברים טכניים קצרים.
נדרש לתשומת לב בגלל מרווח גחון סביר במרכז, כשרוחב הכלי וגובה סטנדרטי מחייב תשומת לב לספי הדלתות במקומות צפופים למי שלא רגיל לרוחב הזה, הוא פשוט קצת רחב לקוליס הסטנדרטי.
זה אומר תמרון פחות נוח במעברים צרים או הדוקים או חנייה צפופה.
לא משהו מהותי, צריך להתרגל, כמו לכל רכב חדש בפרופורציות שונות ממה שהכרת.
הגבהה קלה ומיגון יעזרו לדעתי מאד בשיכוך ושקט בשטח.
לא היו תקלות, אבל זו התנסות קצרה של כמה ימים אינטנסיביים ולא דוח שימוש ארוך.
תודה רבה.
אם אתה מתכנן לגרור הרבה, הטנדרים בסדר גודל יותר נוחים מהSUV הגדולים, אני גורר קרוואן גדול עם פורד אקספדישן EL ומרגיש את הקרוואן כל פעם שעוקף או נעקף. בטנדר, אפילו F150, אתה לא מרגיש את הקרואן. לגבי כח מנוע אני לא יכול לתרום, אני נוהג בבנזין, לא דיזל, ולא, אני לא רוצה לדבר על צריכת דלק, זה לא מצחיק אותי ... מזל שהדלק זול פה...