תרדמון הורג את הכלב שאוכל את היונה שהצלחתי "להדביר". אז יוצא שאתה גם מדביר לעצמך את הכלב. אז זה לא חוקי ובצדק.
אסף.
Printable View
הומור זה דבר חיובי.
אבל...
לטעמי המשפט הזה חורג מהטעם הטוב ומקומו מחוץ לפורום הזה.
תבשלו, תצודו, תרעילו (בחומרים מאושרים שלא יוצרים הרעלה משנית) ואפילו תפחלצו. אבל להכאיב לבעל חיים בשביל הכיף זו התעללות אסורה עפ חוק ודינה מאסר.
לא מאוד שונה מהערסים שתקעו לחתולות נפץ בתחת כשהיינו ילדים. אם היה אפשר הייתי עושה להם אותו דבר.
תחשבו קצת איך אתם מצטיירים...
איפה טלי כשצריך אותה...
2. איסור התעללות
(א) לא יענה אדם בעל חיים, לא יתאכזר אליו ולא יתעלל בו בדרך כלשהי.*
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
אני לא מצליח להפיל אותן, גם לא מנסה, כן - חיצי נייר מגולגל שהיינו גוזרים מגליונות ״לאשה״ מלבד עמודי האמצע אותם שמרנו לזמן המקלחת.
להוסיף סיכה בקצה - לא, מכאן הדרך להוציא למישהו עין קצרה מאד. היו גם גולגולים מעצי איזדרכת שיצא לי לבלוע כמה בטעות.
יונתן מצפה - די להרוס לי את המצברוח, טלי זה השם של הגרושה שלי ולהזכיר אותו יחד עם ציטוטים מספר החוקים זאת בכלל התעללות בבע״ח מצדך, אני עלול לתבוע אותך על החזר שעות פסיכולוג.
חוץ מזה, כל מה שאמרת זה רק בתנאי שאני פוגע.
אמרתי שזה נראה רע. ואני עומד על זה.
בעיני, הדיון הזה לא מוסיף לפורום ואני מודה שהוא מייצר בי אי נוחות.
הומור כאמור זה דבר חיובי.
אבל בגבולות הטעם בטוב.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
לא לעניין
ולמרות אי הנוחות אתה שב ונכנס אל הפוסט ... מזכיר במקצת את ההתנהגות של היונים ״שלי״ .
עכשיו ברצינות - היית חד מספיק בכדי להבין שמדובר בהומור, אז למה לנסות להפוך את זה לנושא רציני ולדחוף אג׳נדה לא קשורה לעניין בגלל משפט אחד שלא לטעמך?
בהעלאת הזיכרון שלך על אונס חתולים באמצעות דינמיט עשית הרי משהו גרוע יותר, למקרה שמישהו מקבל מכאן רעיונות זדוניים.
קצת מזכיר לי את המוסר הכפול של מועצת זכויות האדם ... ואפרופו חתולים - יש לי כרגע 20 -+ מתוכם עשרה גורים פנויים למסירה, צבעים יפים וללא דלקת עיניים.
התעללות ביונים זאת המומחיות המולדת שלהם, סתם לשם הנאה, מתעללים בהן משך שעות ובסוף כשאין שום תזוזה מפזרים את הנוצות בכל החצר.
אם הייתי מעוניין לפגוע ביונים הייתי מוציא אחד מהם למרפסת .
בתור ילד הייתי משתמש בצינור מרירון אפור חתוך לאורך הרצוי (ארוך יותר למטרות רחוקות יותר וכו) וכדורי אזדרכת / בונקלחים, היה דיי מדוייק ויורה כמו טיל.
אולי זה מה שצריך לעשות.
זה נקרא הדברה ביולוגית וזה מאוד טיבעי, לא?
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
בועז,
אם תצוד חתול, תפחלץ אותו ותציב על הגג במקום הדחליל מעלי אקספרס. תשיג אפקט הרתעתי גבוה יותר וגם לא תעבור על אמות המוסר.
אנחנו בנינו את ה"רובה" מצינורות אלומיניום שלקחנו מאנטנות טלויזיה ישנות.
צינור של מטר-מטר-עשרים בערך + חתיכה קטנה בקצה שנקדחה במקדח הכי קטן שיש עם "צלב" משתי סיכות (כוונת עאלק) היה מדויק ביותר לטווחים ארוכים.
השתמשנו ב"בונקלאך" - פירות של שיחי נוי שצמחו כאן בכמויות (עגולים, שחורים-כחלחלים כאלה, דומים לאוכמניות) ובחיצי נייר.
ה"קליע" טס במהירות מטורפת, פגע יופי בטווחים של עשרות מטרים וזה אפילו כאב, אבל זה לא הספיק כדי להפיל יונה. תאמין לי שניסיתי וזה היה אמנם לפני 40 שנה, אבל אני זוכר טוב.
חץ נייר עם סיכה לעומת זאת.... אשכרה טיל קרקע-אוויר עם יחס הפלות מכובד. כמובן מסוכן ביותר.
אצלנו בשכונה, הנשק התקני היה 40/40 עם אטב כביסה בתור הדק. התחמושת הייתה גומיה שבקצה שלה קפיץ מאטב.
מסתבר שלפני 100 שנה אכילת יונים הייתה נפוצה מאד. גם היום יש מסעדות יוקרה שמגישות מאכלי יונים. בשר היונים יקר פי 10 מבשר תרנגולת. הגיל האידיאלי ליונים למאכל הוא 4 שבועות.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...79c8f1ddd4.jpg
לכל המצדדים.. אכלתם פעם יונת בר?
זה סוליה..
ארנבים... יונים... גם קיפודים לעסת?
קודם כל זה היה מזמן.. בפריפריה, או כמו דברי ר׳ יוני5:
(אם גדלת במדבר) ״במדבר הכל מותר״..
כל מה שלא זז מספיק מהר.
בים, באויר וביבשה..
חוץ מקיפי.
אם כבר הזכירו ארנבים/ות....
ארנבות זה מעדן.
כל מי שמבקר בספרד - שלא יחמיץ הזדמנות לטעום בשר ארנבת במסעדה מקומית (של מקומיים, לא של תיירים).
רושם לעצמי, אכלתי ארנבת בצ׳כיה. היה נחמד אך לא מרגש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כי האוכל בצ'כיה באופן כללי "לא מרגש" (אחלה של ניסוח עדין לכבד, שמן מדי, תפל, חסר טעם).