יש לי כוונה לרכוש במהלך 2019 את ה 4*4 החדש.
מה שמעניין אותי מאחר ואני גורר קרוואן במשקל 1.5 עם בלמים, האם יש מספיק כח למנוע (אני יורד המון לאילת), התנהגות הרכב וכו'.
Printable View
יש לי כוונה לרכוש במהלך 2019 את ה 4*4 החדש.
מה שמעניין אותי מאחר ואני גורר קרוואן במשקל 1.5 עם בלמים, האם יש מספיק כח למנוע (אני יורד המון לאילת), התנהגות הרכב וכו'.
לדעתי תפתח פוסט חדש על זה כי 1. אין קשר לפוסט הזה 2. סביר שפחות יחשפו לזה ופחות יענו לך.
בגדול אין בעיה. יש אישור למשקל הזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מנסיוני, עם נגרר במשקל כזה, לרכב אין בעיה למשוך אבל זה בהחלט מורגש. הנגרר שלי קומפקטי יחסית לקראוון ועדיין, לא נעים לעבור את ה90-100 קמש.
אני חושב שבספר הרכב רשום שגרירה צריכה להתבצע במצב 4*4 אוטומטי (האמצעי בבורר).
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
אם אתה יורד המון לאילת עם קרוואן ששוקל ברישיון 1.5 טון (כמה במציאות? כמה אנשים וציוד ברכב?), אתה רוצה לגרור אותו עם רכב שהיצרן מייעד לגרירת משקל של לפחות 150-200% מהמשקל בפועל.
הדרך לאילת ארוכה וקשה, והדרך חזרה עוד יותר.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
דאצ'יה דאסטר יכול הכל.
דאצ'יה דאסטר זה צ'אק נוריס של הג'יפים.
או,
כמה חבל שכתבת צ'אק נוריס....
דאצ'יה דאסטר לא גורר קראוון, הוא מצווה עליו להגיע במבט. (-;
דאצי'ה דאסטר לא צריך נעילה או מהלך מתלה, כדור הארץ מתאיםאת עצמו כדי לפגוש את כל גלגליו......
אני בטוח שאפשר וכדאי להמשיך במקום יעודי באופטופיק. אני פשוט לא מצליח לעצור את עצמי. (כנראה שמקלדות לא עומדות בפני דאצ'יה דאסטר, וכותבות מעצמן.... )
זה הקרוואן רודף אחרי דאצ'יה דאסטר כדי לקבל חתימה.
עד כה עשיתי איתו 35,000 קמ.
בוצע טיפול קטן. הוחלפו שמן, פילטר שמן ןאויר. אני משתדל לעשות כל 10-12 אלף קמ ולא לפי הנחיות היצרן.
בנוסף, מצאתי מה הפיצ'ר הכי מעצבן ברכב. אם נוסעים רוורס אחרי שהפעלת מגבים, גם המגב האחורי נכנס לפעולה. זה מעצבן כי כל בוקר כשאני יוצא לעבודה אני שוטף את השמשה הקדמית ואז האחורי מתחיל לעבוד על יבש... בקטנה.
השבוע נסעתי עם המשפחה לסופש באילת. עם קמפר ששוקל להערכתי כ 1.4 טון. להפתעתי הרכב סחב בצורה סבירה ובלי דרמות. (ירדתי ועליתי דרך מצפה רמון וכביש 12) מה שכן צריכת הדלק עלתה מאוד מאוד מאוד.... להערכתי 1 ל11 גג.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
הקטע עם הוישר האחורי. היה לי את זה גם בקיה. בהחלט מעצבן.
גם אני עושה טיפול כל 10 אלפים.
זורק רעיון, במידה וזה לא ניתן להגדרה איפה שהוא (ברכב שלי זה ניתן להגדרה)
תוסיפו מתג בקו לכיוון המנוע של הישר האחורי שימנע את הפעלת המנוע.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
131000 קמ על השעון. הכנסתי את הדסטר לטיפול.
מאחר וחזרו קצת הדפיקות מתחת למרכב ביקשתי שיחזקו את ברגי התת שלדה. הדפיקות פסקו עד הפעם הבאה.
לפני כ4000 קמ שוב נשרפה נורת דרך צד שמאל. הוחלפה במקום. לא מבין למה, אבל בצד שמאל נשרפות בתדירות יותר גבוהה. למרות שזה רנו, ההחלפה פשוטה וקלה.
מקווה לעדכן שוב בטיפול הבא.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
143,000 ק"מ. בוצע טיפול קטן.
החלפתי פילטר מזגן עצמאית. פעם ראשונה שאני מוצא עלים בתוך בית הפילטר.
לקראת הקיץ נבדק המזגן לחוסר בגז. יצא תקין.
הכפתור של פתיחת תא המטען נלחץ קשה מאוד. ריססתי wd 40. חזר לתפקד רגיל. חשדתי שנכנסים מים לדלת בגלל שכבר קרה לי שהדלת לא נסגרה בטריקה. מסתבר שאני חייב להפסיק לשטוף את הרכב בעבודה עם גרניק. מתחת ללוחית רישוי יש חורים שנעשו עם ברגי פח, וחודרים מים. מבעס.
מקווה לעדכן בטיפול הבא. עושים טיימינג.
למיטב ידיעתי, טיימינג עושים כל 80k קמ.
120.אאה בספר נהג
אז תבדוק בהיסטוריה אם עשו ב 80k ואם לא אל תחכה עוד רגע אחד אפילו.
עידכון.
טיימינג עושים ב120000.
המוסך לא עשה כי " זה אותו מנוע כמו בקנגו ושם עושים ב150000".
ביום ראשון עבדתי מהבית. ביום שני הרכב נכנס למוסך והוחלפה רצועת טיימינג ומשאבת מים. קיט מקורי.
בעקבות השירשור השכן, בטיפול הבא יוחלף שמן גיר (כבר שאלתי את המוסכניק בטיפול הקודם. " ברכב הזה לא מחליפים שמן גיר. זה רק עושה בעיות").
ולא. אני לא יכול להחליף מוסך. כאמור, זה רכב של מקום העבודה.
זה מסוג הדברים שלא רק מעצבנים .. אלא גם עלולים להוציא שם רע מאד לאוטו.
כי ׳יש בעיות בגיר׳ .... למה יש בעיות בגיר? כי לא מחליפים שמן למרות שהיצרן אומר שצריך .. כי זה גורם לבעיות ...;(
יאוש.
לפחות אתה אישית מודע ולוחץ ... מה עם אלו שלא יודעים ולא קוראים פה ... חבל על הזמן.
איך המזגן?
מקרר מספיק גם בימים חמים?
כן ...
אבל המפוח עושה רעש