דיזה, הההבדל בינך לבין סוזי הוא שאתה יודע לשבור את הרכב בנסיון ללמוד לנהוג, שמוליק פשוט יודע לנהוג.
Printable View
דיזה, הההבדל בינך לבין סוזי הוא שאתה יודע לשבור את הרכב בנסיון ללמוד לנהוג, שמוליק פשוט יודע לנהוג.
סושי, לא מסכים איתך. אין מקום אחד שהרכב שלי יתקע בגלל יחס העברה נמוך מדי ושלך לא. גם ההפך לא קיים - אין שום מקום ששלי יעבור בגלל יחס ההעברה הנמוך יותר ושלך לא, ההבדל יתמצה בזה שבכל תנאי בו אני רוצה לנסוע יותר לאט אני אוכל וזה חשוב לי מאוד כי לי אין שליטה מושלמת ברכב שלי. כמה יותר לאט על סלעים (או חריצים במדבר, או בורות בעליה במדבר), ככה אני יותר רגוע.
עדיף בהחלט, אם יש לך את הכסף. שווה לבדוק בכמה $$ אפשר למצוא זוג דיפ' של ג'ימיני, יש להם גם 4.10 וגם 4.3, שניהם יופי של אפשרויות לסמוראי על 31, במיוחד אם תצמד לתיבה של 4.16.ציטוט:
ההמלצה שלי : תקן בסרן וגם בטרנספר ככה אתה מחלק את העומס על מספר מכללים ולא מרכז אותו בנקודה אחת
נכון להיום אני נוסע בקצב החילוץ של הכננת וזה בהחלט מספיק
לא תמיד לאט זה טוב הרבה פעמים לאט מדיי ייתקע אותך אני מכיר הרבה סוגי שטח שבהם האחיזה פחות ממושלמת ואז האיטיות בעוכריך
יותר מכך הבטחון/ בטיחות שבאיטיות מאד מטעים ועשויים לגרום להתהפכות במקום שתנופה הייתה מעבירה אותך (אני מאמין ששמעת על התמד :twisted: )
כמובן שיש גם את ההיפך :cry:
אני עד היום שברתי 4 קפיצים ,3 מנועים, טרנספר ,2 דרייבשאפטים ,צירייה ועיקמתי סרן..ציטוט:
דיזה, הההבדל בינך לבין סוזי הוא שאתה יודע לשבור את הרכב בנסיון ללמוד לנהוג, שמוליק פשוט יודע לנהוג
וזה לא מניסיון ללמוד לנהוג אלא מהכיף שלי לנסות לעלות הכל ואם צריך לשבור על הדרך אז אין בעייה !
ליונדאי אקסטרים אני יצטרף עוד שנה שנתיים בינתיים אין לי כסף לדלק כדי להגיע לשם.. :wink:
ונמרוד בבור עם הסמוראי אין מה לעשות אז גם אני שם עם פרייבט של העבודה.. :roll:
http://img206.imageshack.us/img206/5291/p21000374pw.jpg
חוץ מ"לרדת" אחד על השני אני מבין שאני כנראה צריך
לעשות סיבוב על רכב בעל קיט 5.14 ורק אז אני אוכל להחליט
עם הקיט המיועד היה 5.14 או משהו יותר איטי.
תתחיל מסיבוב על 4.16, הרבה יותר נפוץ.
בשביל סיבוב על 5.14 אתה מוזמן.