תגובה: ואיך אתם מעסיקים את הילדים?
זחלנים בשלט רחוק. תחביב מופלא שמחבר את הילדים לעניינים. אבל זה טוב בעיקר לבנים.
הם אוהבים גם משימות. להקים ולפרק אוהל, לסדר ולהדליק מדורה/מנגל.
שיטת חנן - מצויינת לקטנים שיכולים לשבת על הברכיים ולנוער שמגיע לדוושות ומייצרת נהגים טובים לעתיד.
רק בגילאי הביניים, כשהם כבר גדולים מדי כדי לשבת על הברכיים, אבל נמוכים מכדי להגיע לדוושות, זה קצת בעייתי....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני מניח שחנן מתייחס לשטח... ולא לכביש...
הבנתי הבנתי....
התכוונתי בתוך המושב...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
טוב...
בזמנו כשהבת שלי הייתה קטנה קניתי טבלט שניגן לה סרטוני יוטיוב של הופ שהורדתי במעוד מעוד. חשמל מחובר לרכב, רמקול קטן מחובר מאחורי הכיסא ומקבע טבלט לכיסא משהו בסגנון הזה:
https://www.ebay.com/itm/Hot-Headres...sid=m570.l1313
תאמת, זה לא מעניין אותה ואחרי שני שימושים זה עבר למחסן. היא מעדיפה את התחביב המשפחתי - לישון או לספר לי מה היא רואה מהחלון.
במחנה - לא חסר - בשביל מדורה צריך לאסוף זרדים וזה התפקיד שלה. צריך גם אבנים אבל רק כאלה שאבא הפך ראשון כדי לראות שאין כלום מתחת. צריך לאסוף גם אצטרובלים ולעיתים אפילו חובה לצבוע אותם משום מה (ולאחר מכן הם הולכים לאש).
מישהו צריך להכין פיתות לסאג', היחס המועדף הוא 70 אחוז הולך לבצק 30 אחוז על הבגדים. לאחרונה החלה גם לחתוך ירקות עם סכין כהה. כל זה כבר מעייף אותה יופי טופי.
יש פה רעיונות פשווט מעולים, ושמח שחלקם כבר יושמו.
השנקל שלי:
אין מסכים.
בנסיעה-
כביש: רע הכרחי ומתאמים את הלו"ז לפי זמני השינה שלהם (הגדול בן 3.8 והקטנה 1.5).
שטח: המון משחקים, בעיקר כאלה שגורמים לה לדבר ולחפש מהחלון. יחס נסיעה לעומת עצירה 1 ל-3.
במחנה- משימות. והרבה.
איסוף עצים, המת אוהל, פריסת מחצלת, הגנה על המחנה מדרקונים, ציור באדמה, בנייה מחומרי גלם בשטח. מינימום צעצועים מהבית.
מיישם באדיקות חוק שראיתי שמישהו כתב פה- במדבר הכל מותר. חטיפים, לא לישון בזמן, לנקות את הידיים בחולצה, לאכול אדמה.
לעיתים, ממציא תקלה באוטו כדי "להתייעץ" עם המכונאי הקטן שלי. עונג על!
אצלנו עובד עיקרון של לערב אותם בהכל. בהעמסה, בסדר, בארגון, במשימות. כן. הם יכולים הרבה וזה כיף אמיתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yscheiner
בינתיים אנחנו מצליחים להחזיק עם חוק ה-״אין מסכים״ מהרגע שיוצאים מהבית.
.
גם אנחנו.. מצליחים להחזיק מעמד בינתיים.