השם ישמור רק שלא יקנה דאסטר.
Printable View
השם ישמור רק שלא יקנה דאסטר.
השם ישמור שלא יקנה טויוטה. יהרוג לנו את השוק.
אני מכיר לא רע את תוצרת קרייזלר. כלים על הכיפאק. אבל.
אחרי עשור בשטח זה מתחיל להיגמר. לא נעים לומר אבל הם נפתחים, נפרמים, נסדקים... שזה אחלה לרכב טיולים שנהנה ממחזורי תיקון כל כמה שנים, אבל לא לרכב א' שצריך להניע ולקחת אותי כל יום לעבודה.
די צפוף (במושב האחורי לשניים מהנוער ועוד אחד בכיסא תינוק).
תכלס כלים שבמקור נוסעים על זיתים ובשביל לדחוף גלגל בקוטר נורמלי צריך להגביה והרבה. ואז אתה נוסע בכלי משופר בכבדות - מה שמנוגד לדרישה הבסיסית לרכב א' משפחתי..
אסף.
אני לא מאמין שפתחת את החזית הזאת עכשיו....
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/...hockkitteh.jpg
זה אוגוסט. הכל מותר, לא?
אסף.
אז אפשר להשתולל ולהציע לך את זה?
https://www.blessthisstuff.com/stuff...an-gte-active/
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
תמיד יש את הסובארו הידנית למכירה ..
אסף, 2 אינץ תיקניים וחוקיים זה השיפור הכבד שצריך לצמיגים ראויים, עזוב דעות קדומות, כל הרכבים הדומים בני ה 10 כולם מפלצות, טוארג רכב גרמני עם בעיות לא פחות, ועלויות חלקים בשמיים, wk אינו אמין כמו קורולה זה נכון, אך מצד שני ב 5 שנים שאני מחזיק אותו עלתה לי התחזוקה שלו רבע ממה שעלה לי להחזיק את ה zj הישן, ישנם כאלה שבהחלט נוסעים עליו יום יום כרכב א' ואם תרצה דיזל כזה שכבר משופר מטופל ומלוקק עי חבר ותיק מכאן אשמח לשדך לך,
יכול להבין את מה שדרור רשם קודם על אי היחודיות של הרכבים האלה.. אכן האינדיאנים הפכו לנפוצים עם סטיגמה לא משהו על העגלונים שלהם.. אין את ההילה שיש לעגלון דיפנדר או סיקס מעל הראש [emoji3]
בכל אופן קח את מה שהלב שלך רוצה, אף אחד ושום דבר לא יזיז מי שנעול בראש על רכב מסויים.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
אתה רואה רמי.... הנה אני לא נעול לכולם יורדים עלי.
יאללה שדך לי. נלך לראות. אבל זה חייב להיות משהו שמתאים בתור רכב א'. כלומר לא ישן מ2008 נגיד.
אסף.
זה יגמר בלנדקרוזר.
אני מקווה שעד עכשיו הבנת שכותרת הדיון היא לא יותר מתרגלים מחשבתי שמחזיר אותי לSUV יפני שבא במקור עם שילדה מברזל וצמיגים בגודל נורמלי ובקרת אחיזה סבירה... ויחסית לאלו wk הוא ג'יפון שצריך הרבה מזל למצוא אחד עם צירוף האותיות הנכון לשטח ואז כדי לדחוף גלגלים 32 צריך עוד להזיע קצת.
אסף.
אתה התחלת עם הטוארג ...
שמגיע במקור, אגב, עם גלגלים 32 ונעילה אחורית מלאה עם כפתור, מרווח גחון גדול משל wk ובקרת אחיזה מצויינת.
אסף.
אני רוצה לראות אותך קונה רכב עם כזה 32" ... תצטרך תקציב צמיגים נפרד לכל ירידה מהאספלט ...
אני עדיין לא מבין למה ירדת מהפאת'פיינדר.
הוא פשוט לא מוצא אחד ראוי
נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
לא ירדתי. מחפש בקצב ההיצע. יש זמן. בינתיים מדבר שטויות.
אסף.