תתחדש...! עכשיו יהיה לי רכב חדש לחפש ברחוב..
מעניין למה נמרוד מכר...הCJ7 קרוב לסיום?
Printable View
תתחדש...! עכשיו יהיה לי רכב חדש לחפש ברחוב..
מעניין למה נמרוד מכר...הCJ7 קרוב לסיום?
אני לא יכול להעיד בשמו אבל אני מנחש שתבינו לבד כשהוא יפתח את השרשור הבא בRR.
אסף.
אחרי יום ארוך בדרכים יש עוד כמה דברים לסדר. החשוב ביותר רעידה שמתחילה בעדינות קצת מעל 90, מגיעה לשיא סביב 100-110 ונחלשת עד 120.... ולא ניסיתי יותר מזה.
נראה לי גלגל לא מאוזן. מסוג הרעידות שמרגישים מהריצפה והכיסא. אז הגלגלים ילכו לאיזון בתור התחלה.
ויש גם רעידה חזקה בהתנעה. צריך לבדוק תושבות מנוע.
חוץ מזה... תענוג.
אני נוסע במהירויות שלא דמיינתי שאפשר. כלומר באיטיות שלא האמנתי שאני אהיה מסוגל בלי להשתגע. ברמה של לתזמן מחדש נסיעה שאני רגיל לעשות בפחות משעה וחצי והבוקר לקחה לי כמעט שעתיים כולל תדלוק. אבל ממש לא מפריע לי וזה הקטע המוזר...
אסף.
ההנאה שבאיטיות..
Slowly..
לפני הרבה הרבה שנים,
פגשתי בבעל היילקס 97 בערך, שאלתי איך האוטו?
הוא ענה:
"נהדר!
עד היום היה לי פרייבט ספורטיבי, חטפתי מלא דוחות על מהירות. עם העגלה הזו, אין דוחות יותר!"
[emoji23]
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
יש לי הרגשה שנמרוד חזר לעולם הג'יפים אבל לא נטש את הטנדר.
תטעו אותי אם אני צודק?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
בשעה טובה אסף, מברוק!!!
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ניסיתי היום לפתור את ההבהוב של נורת השילוב.
דבר ראשון העליתי את הטנדר באויר, ומצאתי שהגלגלים הקדמיים משולבים זה לזה גם בהנעה אחורית. כלומר ה ADD לא מתנתק.
עכשיו נשאלת השאלה אם הבעיה מכנית שהוא תקוע, או חשמלית שהוא לא מקבל פיקוד.
אני אנסה לראות בהמשך מה אפשר ללמוד מחיבור המחשב.
אה, כן. הגיע היום כבל ואיתו תוכנה שאמורה לעבוד גם על מערכת הפעלה 64 ביט. מקווה שיצליח...
אסף.
תתחדש, אני שמתי פתק בכותל וביקשתי שלא תקנה טוראג. עבד... (בעיקר כי אני כהן).
וכמובן תודה לנמרוד שעצר את הכדור שלג שהתחיל להתגלגל.
תתחדש.
"דבר ראשון העליתי את הטנדר באויר, ומצאתי שהגלגלים הקדמיים משולבים זה לזה גם בהנעה אחורית. כלומר ה ADD לא מתנתק "ג€‹https://lh3.googleusercontent.com/p1...=w1668-h938-nohttps://lh3.googleusercontent.com/Vu...=w1668-h938-no
תיזהר מההנעה הקידמית . ( תיבת העברה , דיפ' קדמי, לוקרים. ) . הייתה לי אחת כזו בעבודה , (מקורות לשעבר ) , דגם קודם לשלך .
ב - 4.15 יצאתי בבוקר מהבית ובמהירות 50-70 קמ"ש הגלגלים הקדמיים ננעלו ובלמו את הרכב . צילמתי אז את סימני הבלימה שהשאיר על הכביש. למזלי זה היה עדיין בתוך הישוב וההגה היה ישר. קראתי לגרר של החברה שיעיף אותו. אני נפטרתי מהרכב , אבל הכלב לא מת והוא עדיין עובד אצלנו באתרים עם למעלה מ-500-550 אלף ק"מ.
התמונות לא נפתחות.
מה הייתה התקלה בפועל?
זה שמכלול ההנעה משולב בכביש אבל מנותק מהטרנספר(הגלגלים מחוברים אחד לשני, אבל אין העברת כוח מהמנוע) זה לא בעיה, רק אי נוחות בגלל רעידות אפשריות ותצרוכת דלק אולי מעט גבוהה יותר.
הרכבים האלו נמכרים בעולם גם בלי לוקרים מקדימה, כשהסרן הקדמי מסתובב כל הזמן.
Slowly..
"מה הייתה התקלה בפועל? "
.התקלה בפועל הייתה שאתה נוסע על כביש ( למזלי ישר ) ומרגיש פתאום בלי לגעת בדוושת הבלם , שמישהו כאילו תקע לך מוטות ברזל בחישוקים הקדמיים. הסרן האחורי מקבל כוח/תנועה מתיבת ההעברה והדריישאפט , ובאותו זמן הגלגלים הקדמיים ננעלו ולכן סימני הבלימה הלא רצונית על הכביש. הרכב הוכנס לטויוטה זמיר בירושלים והוזמן מעיר אחרת או מיפן או חיישן בתוך הדיפ' הקדמי או חלק אחר שמעביר את פקודת השילוב ל-4x4 מתיבת ההעברה. 77-310-14 הוא מס' הרישוי שלו ( מקורות לשעבר ) למי שיודע לשייך שנתון.