תגובה: שכבה גאוגרפית מדוייקת של כל שמורות הטבע והגנים הלאומיים המוכרזים והמאושרים
צריך לדחוף עוד ולקבל גם שבילים מותרים לנסיעה
תגובה: שכבה גאוגרפית מדוייקת של כל שמורות הטבע והגנים הלאומיים המוכרזים והמאושרים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shahav
צריך לדחוף עוד ולקבל גם שבילים מותרים לנסיעה
בתחומי שמורה או בכלל?
Slowly..
נראה לי שהוא מתכוון לשכבה של סמ"ש
הפקחים טוענים שסמ"ש שמסומן במפה בתוך שמורת טבע, אם הוא לא צבוע, אסור לנסוע עליו בכלל.
יכול להיות שאתה מתכוון לסימון שביל רכב שאינו סמ״ש בצבע?
Slowly..
מישהו בדק האם באמת כל מה שהם מציגים כשמורה הוא באמת שמורה מוכרזת או שבשכבה הזו הם מנסים לנכס גם שטחים שאין להם באמת סמכות ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
מישהו בדק האם באמת כל מה שהם מציגים כשמורה הוא באמת שמורה מוכרזת או שבשכבה הזו הם מנסים לנכס גם שטחים שאין להם באמת סמכות ?
אני לא בדקתי
בכל מקרה זו בדיקה שקשה לבצע, כי צריך "לחתוך" את השכבה הזו עם שכבה אחרת שלגביה אין ספק...
אפשר אולי לנסות מול השכבות של תמ"א 8 - תכנית מתאר ארצית לשמורות וגנים לאומיים:
http://mavat.moin.gov.il/MavatPS/Forms/SV4.aspx?tid=4
שם אמורות להיות מרוכזות השמורות והגנים המוכרזים והמאושרים, אבל נדמה לי שזה לא כולל את יו"ש ולא בטוח שזה עדכני ובאמת כולל הכל.
השכבה הגאוגרפית ניתנת להורדה ממנהל התכנון בעמוד הנ"ל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yovavz
אני לא בדקתי
בכל מקרה זו בדיקה שקשה לבצע, כי צריך "לחתוך" את השכבה הזו עם שכבה אחרת שלגביה אין ספק...
אפשר אולי לנסות מול השכבות של תמ"א 8 - תכנית מתאר ארצית לשמורות וגנים לאומיים:
http://mavat.moin.gov.il/MavatPS/Forms/SV4.aspx?tid=4
שם אמורות להיות מרוכזות השמורות והגנים המוכרזים והמאושרים, אבל נדמה לי שזה לא כולל את יו"ש ולא בטוח שזה עדכני ובאמת כולל הכל.
השכבה הגאוגרפית ניתנת להורדה ממנהל התכנון בעמוד הנ"ל
על זה בדיוק דיברתי..
Slowly..
לא מבין איך אתה מאמין להם
מנסיון נרחב איתם בשמורה ליד הבית שלי ומסיפורי דוחות שפורסמו כאן ובמקומות אחרים.
הם האחרונים שאאמין להם ....אצלנו הם נתנו דוחות לאנשים שלא מהאיזור ולפעמים איימו על אנשים מהישוב שלי ואז כשהם קיבלו את התשובה שאנחנו יודעים שהטח המדובר הוא לא שמורה אז הם התנדפו...... נ.ב מפות המדינה MAPGOV זה מה שקובע ... אם זה לא שם , זה לא קיים .
נראה לך שבמפות של הרשעות זה מסומן ועדכני וזה לא יופיע במפות המדינה ??? ואם חס וחלילה זה קרה ( בכל זאת אנחנו במדינת היהודים) אז יש לך את קייס לתביעה נגד המדינה כי בדיוק לשם כך האתר הזה קיים ..שכל אזרח ומשרד יוכל להתעדכן ולדעת את מה שצריך בזמן הנוכחי והעתידי , יש שם שכבות עם תוכניות עתידיות בכל התחומים ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gp1
נ.ב מפות המדינה MAPGOV זה מה שקובע ... אם זה לא שם , זה לא קיים .
נראה לך שבמפות של הרשעות זה מסומן ועדכני וזה לא יופיע במפות המדינה ??? ואם חס וחלילה זה קרה ( בכל זאת אנחנו במדינת היהודים) אז יש לך את קייס לתביעה נגד המדינה כי בדיוק לשם כך האתר הזה קיים ..שכל אזרח ומשרד יוכל להתעדכן ולדעת את מה שצריך בזמן הנוכחי והעתידי , יש שם שכבות עם תוכניות עתידיות בכל התחומים ....[/COLOR][/RIGHT]
בדקת מי המקור לשכבות של השמורות ב-Govmap?
יוזמות מקומיות של גורמי פיקוח, כפי שתיארת, פחות סביר בעיני שיבוצעו גם ע"י הגוף שמשרטט את השכבותhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2b19cf25a1.jpg
לא מבין בכל המושגים המסובכים שלכם.
אולי במקום להתווכח על איךקוראים למי שצייר את המפה, מישהו שבתחום יקח על עצמו ליצור שכבה לאורוקוס? בבקשה?
הרעיון של הבחור שהתחיל את זה היה טוב, אבל הוא בעצם היה צריך לדרוש יפורסם לציבור באתר של הרט"ג או המפות של ישראל את גבולות שמורות הטבע,
ושזה יהיה נגיש לכל אחד, הוא בעצם נתן לרט"ג אפשרות להגיד : "נתנו לכם"
פרסמתי קובץ KMZ עם שכבת שמורות הטבע והגנים הלאומיים המוכרזים בקבוצת הפייסבוק של מפת הטיולים הפתוחה - Israel Hiking
https://www.facebook.com/groups/994960670559126/permalink/1903042229750961/
משתמשי OruxMaps יכולים להוסיף אותה ע"י:
מפות -> אפשרויות שכבות -> טען שכבת KML/SHP
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
steed
משתמשי OruxMaps יכולים להוסיף אותה ע"י:
מפות -> אפשרויות שכבות -> טען שכבת KML/SHP
עובד יפה!
מעולה, תודה :)
מעולה!
תודה.
קצת שיחקתי עם זה, וראיתי שרוב השמורות בשכבה, מוקפות בקוו כבר במפה הבסיסית של הisrael hiking.
2 קבצים מצורפים
דבר אחד לא מסתדר לי עם מה שהפקח אמר לי בסוכות בשטח ,
לדבריו ציר צבעי הרמון מ כביש 40 זאת שמורת טבע ( מה שמסומן בחיצים אדומים )
במפה כמה שצמוד לדרך לא בשמורה
קובץ מצורף 121388
- - - Updated - - -
גם באיזור מצוקי דרגות השמורה לא מסומנת
קובץ מצורף 121389
2 קבצים מצורפים
העלתי את השכבה שפורסמה, יחד עם מפות שבילנט עדכניות, וניתן לראות כמה דברים מעניינים. מצורפות דוגמאות (באדום גבולות השמורה כפי שמופיעות בפרסום מעלה, בירוק צהוב הגבולות בשבילנט)
קובץ מצורף 121392קובץ מצורף 121393
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
דבר אחד לא מסתדר לי עם מה שהפקח אמר לי בסוכות בשטח ,
לדבריו ציר צבעי הרמון מ כביש 40 זאת שמורת טבע ( מה שמסומן בחיצים אדומים )
במפה כמה שצמוד לדרך לא בשמורה
קובץ מצורף 121388
כל הכבוד על חדות העיניים! גוגל ארץ העלים חלק מהשמורות והגנים מתחת לתצלומי הלווין. העלתי את השכבות לגובה 50 מטר מעל אדמה, ועכשיו אפשר לראות את גן לאומי צבעי רמון משני צידיו של הכביש (באדום).
קובץ מצורף 121394
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
שמורת "מצוק ההעתקים" באזור מצוקי דרגות לא הוכרזה עדיין
מטורף כל מה שאתם מדברים פה ...
מה זה אומר העליתי ב 50 מטר ...
מי מה כמה ולמה ??
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מניח שסטיד התכוון לכך שכעת הנקודות הן 50 מ' גבוה יותר מהערך הקודם שלהם, כלומר אם קודם נקודה מסוימת הייתה בגובה 100 מ' מעל פני הים, כעת היא בגובה 150 מ' (הנ.צ. כולל 3 ערכים - lon, lat וגובה).
זה פותר את הבעייה שהמקומות מסוימים הנקודות היו למעשה מתחת לפני השטח ונעלמו....
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות