לא יודע מה חווית, אבל החיווט בטרופר לדעתי מצויין, הצמות עטופות ומשוריינות בשרשורי מכובד, אולי כל הבלאגן בגלל התקנות מקומיות של כל מיני אביזרים ומערכות מיגון שונות, ממליץ לך לגשת לחשמלאי שמכיר ולהסיר כל מה שלא מקורי.
בגלל זה לא מחליפים רכב, לדעתי.
Printable View
לא יודע מה חווית, אבל החיווט בטרופר לדעתי מצויין, הצמות עטופות ומשוריינות בשרשורי מכובד, אולי כל הבלאגן בגלל התקנות מקומיות של כל מיני אביזרים ומערכות מיגון שונות, ממליץ לך לגשת לחשמלאי שמכיר ולהסיר כל מה שלא מקורי.
בגלל זה לא מחליפים רכב, לדעתי.
מה אני מפספס?
בתקציב כזה נכנס צ'ירוקי 2012 או אפילו רנגלר ארוך 2009-10 עם קצת סבלנות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
לא נשמע כמו סיבה להחליף את הרכב, אני יכול לקשר אותך לחשמלאי טוב שיחדש לך את מה שצריך בחשמל ויסלק את מה שלא צריך.
בד"כ הדגמים החדשים יותר נותנים פחות בשטח מבחינת מהלך מתלים, מכניקה ומידות צמיגים ומנסים לפצות על זה באלקטרוניקה ומחשוב. אני פחות מתחבר לזה, מעדיף 4 גלגלים על הקרקע ...
מצד שני, הדביקו אי שם למעלה צילום מסך של טויוטה 78 למכירה, זה כבר נראה ממש מעניין אם בתקציב שלך ...
ת'אמת ,בדקתי לפני שבוע דאסטר חדיש מסניף החברה בנשר והופתעתי לטובה מאיכות הנסיעה בעליות לכיוון הטכניון וכו...
החיסרון , שזה היה בשעות הצהרים כשהכבישים ריקים ממכוניות ולא עלה נושא ה "קלאץ' ברקס" שכל כך אופייני בכבישים כאן.
עדיין מתלבט לגבי מכירה (יש הרבה קופצים) ורכישת רכב מתקדם יותר,או טיפול "מש"א".
זה עניין אינדיבידואלי ..
אני נוסע בידני כל חיי .. כולל המון פקקים מרכז/חיפה .. וגר בחיפה לי זה לא הפריע מעולם.
יש באוטו מערכת עזר לזינוק בעליה שבעצם מחזיקה ברקס כל עוד לא עזבת את המצמד .. ככה שאין באמת זינוק בעליה ..
אחרי שבוע ברומניה עם דאסטר 2014 4*4 דיזל ידני כולל הרבה נסיעות בעליות אחרי סמטריילרים וכו וכו וכו
כיף גדול
ביחוד לעומת הדימקס הידני שלי בארץ