את הרשיון אפשר להוציא לפני שיש מכשיר ?
כי אני מניח שתצטרך להראות אישור בשביל להכניס את זה במכס ..
Printable View
את הרשיון אפשר להוציא לפני שיש מכשיר ?
כי אני מניח שתצטרך להראות אישור בשביל להכניס את זה במכס ..
את הבקשה צריך להגיד לפני קבלת המכשיר, אבל אני לא יודע מה התהליך המדוייק. אני רק יודע משיחה עם משרד התקשורת שמכשיר שיש לו אישור סוג ניתן לייבוא אישי ויינתן עבורו אישור משרד התקשורת כשיגיע זמנו במכס, כפוף לאישור ותשלום אגרת הרשיון, ולתכנותו ע"י היבואן הרשמי או סוחר מורשה.
במקרה של מוטורולה היבואן מוכן לבצע את התכנות בתשלום של 130 ש"ח אז הדלת פתוחה.
שוב, אם זה רלוונטי למישהו, צרו קשר בפרטי ואסייע בשמחה. אחרי שהראשון יגיע בשלום אוכל לכתוב מדריך מדוייק כפי שעשיתי למכשירים המשומשים.
אז מה הפרוצידורה?
להגיע לאחד מסנפי מוטורולה לרכוש את אחד המכשירים להגיד להם שאני מעונין בתדרים של חובבי הגיפים ובמוטורולה מוצאים את הרישיון?
או שיש בירוקרטיה בדרך?
רמי
אין בעיה עם הדעות לכאן ולכאן.
לדעתי אין מספיק פרגון לבן אדם שניסה לשנות מציאות שבה כולנו עבריינים מראש.
יש כאלה שהם לא בעלי מכשירים ומעוניינים לקנות ולהם הוצעו המחירים. יש בעלי מכשירים שיוכלו לגייר. ויש שיקנו מכשירים כלשהם ויגיירו אותם.
לגבי המקסטרק שלך. אתה יכול לגייר גם אותו. ולאחר מכן לצרוב עליו את התדרים הקיימים שלך + התדר המאושר ולהסתובב עם רשיון.
זה מה שאני שוקל לעשות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
בג'יפ שקניתי מותקן מכשיר קשר של מוטורולה EM200 , האם ניתן ל"דבר" איתו בתדרים ארופאי / אמריקאי המותרים לשימוש חופשי ? האם ניתן לצרוב תדרים . תודה
The Motorola EM200 is a VHF or UHF mobile radio with a 25W output, suitable for industrial use. It operates in the 146-174 MHz (VHF) or 403-470 MHz (UHF) frequency range and has 4 channels. The radio is designed to be durable and rugged, with dimensions of 44mm x 169mm x 118mm and a weight of 1.02 kg (2.25 lbs).
לפי הנתונים הוא בהחלט יכול להתאים.
מה צרוב בו כרגע? ניסית מול מכשיר ידני או קבוע ברכב?
,השאלה היא אם המכשיר הוא vhf או uhf. מקריאה של הטקסט למעלה בלבד, הוא לא גם וגם... יש מדבקה כם מק"ט מלא איפשהו, או שאפשר לסרוק ולגלות (אם אתה מתגלגל לדרום העוטף, מוזמן לבדיקה אצלי).
או לגשת לסניף של מוטורולה ולשאול.