תגובה: תאונות דרכים - מדוע מסתירים ממכם את האמת
עזוב עכשיו את התאונות האחרונות.
יש בכביש הזה כל הזמן תאונות שאפילו לא טורחים לדווח עליהם, זה כאילו זאת ארץ אחרת שם, לא קשורה למדינה.
לרגע אני לא אומר שהנהגים הם טלית, אבל הכביש מסוכן, מאוד.
תושבים שגרים "עליו", חוצים אותו בלילה, טרקטורים איטיים, בעלי חיים, רוב הכביש מחסם צהוב עד ים המלח משובש(גם אחרי, ז"א כביש הערבה) וכו' וכו'.
עכשיו, לך תנסה לחנך כמה מיליונים של נהגים שברור לכולם שיש ניסיון לעשות וזה לא עוזר. (ע"ע טלפון נייד).
תאונות דרכים - מדוע מסתירים ממכם את האמת
יש בארץ הרבה מאד כבישים ואזןרים שהם ׳מדינה אחרת׳ .. ואני לא מתכוון לרשות.
אני מתכוון שיש מקומות שבהם לא נראה שוטר מאז 1948.
כבישים באזור של הפזורה ... למרות שב 40 בנו הפרדה.
כל כבישי הדרום... מ 3 ק׳מ צפונית לאילת ועד מצפה רמון .. כביש 12/10 ... כל אזור העוטף ...
רמה׳ג ...
אזור צפת והישובים הסובבים ...
וזה רק דוגמה.
חוק אחד למדינת תל אביב רבתי וחוק אחר לשאר הארץ.
אין שם שום סבלנות וסובלנות. אם עזבת גז בשביל להחליף הילוך כבר מישהו יעקוב אותך מימין / משמאל .. מלמעלה ומלמטה. ולפעמים גם אם לא האטת יעקפו אותך. קו לבן. שני קוים לבנים. חמישה קוים לבנים. ... לא משנה. לפני סיבןב או עליה או שניהם .. לא משנה. הפרדה בין הנתיבים בגובה מדרכה. עוקפים בנתיב השני ... לא משנה.
אין אכיפה. אין חינוך. אין איכפתיות.
מכונית מתפוצצת על עוד מכונית .. על קיר .. עמוד .. אז קרה .. נו. מה לעשות ...
והעולם במדינת תל אביב. כמינהגו נוהג ... שם יש בעיות אחרות. על שני גלגלים ומנוע חשמלי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
לגבי עקיפה על קו לבן או קו לבן כפול או קו לבן עבה כפול עם צבע מנצנץ .. יש מגזרים שזה פשוט לא נקלט להם בעין .. הייתי אתמול בנצרת עם האורחים מחו"ל ..
אני עוד בטראומה .. ( למרות שאני ידעתי למה לצפות .. )
סע לקנדה, לכבישים שאינם כביש מהיר.
אותו דבר רק בבלונד ועיניים כחולות.
אמנם זה הצרות שלהם ואלו שלנו, אבל זה לא ייחודי לכאן.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
סע לקנדה, לכבישים שאינם כביש מהיר.
אותו דבר רק בבלונד ועיניים כחולות.
אמנם זה הצרות שלהם ואלו שלנו, אבל זה לא ייחודי לכאן.
Slowly..
במקרה שאחותי חיה שם ואני הייתי שם לא מעט .. ונהגתי גם בכבישים שאינם ראשיים .. בעיקר ..
לא זוכר שיש שם הרבה בלונדיניים ולא זוכר נהיגה כזאת.
דווקא זוכר אנשים שנוסעים לאט באופן מעצבן עם מרווחים גדולים בין הרכבים .. וכשיש בצפר עוצרים 10000 ק"מ לפני האוטובוס הצהוב ומי שרק יתקרב אליו .. שלא נדבר על לעקוף אותו .. השופט דרד יאדה אותו במקום ללא משפט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זוהר לב
הממשלה לא אמורה לרפד את הכבישים עבורנו כדי שנמשיך לעשות שטויות בזמן נהיגה, ונבקש שהכביש יסלח על הטעויות. אם אמורה הכתבה לסייע במניעת תאונות, הרי היא מחטיאה את מטרתה,
כי רוב רובן של התאונות המתרחשות, סיבתן נעוץ בגורם האנושי, ומיעוטן קשור לתשתית או כשל טכני.
ולהבדיל - תוצאות התאונות קשורות בקשר הדוק לתשתיות ולכשלים טכניים.
אתם מדברים על הפרדת נתיבים, גשרים ומחלפים, כאילו שבכבישים כאלו לא התרחשו תאונות קטלניות.
פעם ראיתי קריקטורה של נאצר נשיא מצריים כשהוא מעניק מדליה לנהג הישראלי- ידע המאייר בדיוק על מה הוא מדבר.
בדיוק.
ראיתי עכשיו את הסרטון...לא עיקול, לא תשתית, לא שילוט, לא תמרור ולא נעליים!
מי שמקשר את התאונה הזאת לתשתיות, כנראה שלא ראה את הסרטון הנכון, ואם כן, אז...שיהיה בריא...צריך הרבה דמיון וכושר המצאה פנטסטי להגיע למסקנה שכזאת.
נהג הטרנזיט פשוט סטה חזק לכיוון המשאית במרחק קצר מאוד ממנה. אין שום סיכוי להימנע מתאונה כזו לאחר שהרכב ממולך עושה מהלך שכזה. שום סיכוי.
אני גם ממש לא רואה שום עיקול משמעותי בקטע דרך הזה ולא שום חיתוך של העיקול על מנת שלא להאט. כלום. זאת היתה סטייה חדה מאוד שאינה קשורה לעיקול כלל.
אפשר להגיד שמזל שהוא התנגש עם משאית ולא עם רכב פרטי, כי אם זה היה עם רכב פרטי, כנראה שעוד משפחה היתה עולה השמיימה. מזעזע!!
אני נמצא הרבה על הכביש כחלק מהעבודה שלי, כחמישים אלף קילומטר בשנה, וסנריום כזה, הוא הסיוט הכי גדול שלי.
ד"א, אין מצב שזה מהתעסקות בטלפון. מאפיין ברור לסטייה הנגרמת מהתעסקות בטלפון, היא באופן מדורג לאורך זמן, תאמינו לי אני רואה את כל הזמן. כאן הטרנזיט שמרה על נתיב לכל הדרך עד לנקודה שבה היא סטתה בפתאומיות ובחדות כלפי הנתיב הנגדי. יותר דומה למעשה התאבדות אם תשאלו אותי...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
להבדיל מהתאונה בים המלח, כאן תוסיפו למשוואה את שעת התאונה.
זו שעה קטנה של לפנות בוקר. חשוך וקר בחוץ. הגוף שלנו מתנגד פיזית להיות ער ופעיל בשעה כזאת. הוא רוצה רק לישון.
תאונות דרכים - מדוע מסתירים ממכם את האמת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
מי שמקשר את התאונה הזאת לתשתיות, כנראה שלא ראה את הסרטון הנכון, ואם כן, אז...שיהיה בריא...צריך הרבה דמיון וכושר המצאה פנטסטי להגיע למסקנה שכזאת.
אני חושב שיש סטיה של המשאית לשמאל, היא בפרוש חוצה את הקו הלבן המפריד ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d212258c69.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
פיספסתי. צודק. המשאית סטתה קודם ונהג הטרנזיט במקום שיברח ימינה עשה את טעות חייו ושבר שמאלה. ישר למשאית.
נראה שהוא מנסה לברוח ימינה מהמשאית ואז מבין שהם יפגשו על הגדר אז הוא מנסה להכנס שמאלה במקום שהמשאית מפנה אבל זה מאוחר מידי והם מתנגשים .. הוא גם לוחץ על הבלמים מספיק מוקדם .. רק כנראה לא מבין את חומרת המצב כמו שדרור אמר .. חצי ישן ב 5:30 בבוקר ( שעה שאני נוהג בה המון !!! ) .. פחד מוות.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
נהג הטרנזיט פשוט סטה חזק לכיוון המשאית במרחק קצר מאוד ממנה. אין שום סיכוי להימנע מתאונה כזו לאחר שהרכב ממולך עושה מהלך שכזה. שום סיכוי.
אני גם ממש לא רואה שום עיקול משמעותי בקטע דרך הזה ולא שום חיתוך של העיקול על מנת שלא להאט. כלום. זאת היתה סטייה חדה מאוד שאינה קשורה לעיקול כלל.
אפשר להגיד שמזל שהוא התנגש עם משאית ולא עם רכב פרטי, כי אם זה היה עם רכב פרטי, כנראה שעוד משפחה היתה עולה השמיימה. מזעזע!!
אני נמצא הרבה על הכביש כחלק מהעבודה שלי, כחמישים אלף קילומטר בשנה, וסנריום כזה, הוא הסיוט הכי גדול שלי.
ד"א, אין מצב שזה מהתעסקות בטלפון. מאפיין ברור לסטייה הנגרמת מהתעסקות בטלפון, היא באופן מדורג לאורך זמן, תאמינו לי אני רואה את כל הזמן. כאן הטרנזיט שמרה על נתיב לכל הדרך עד לנקודה שבה היא סטתה בפתאומיות ובחדות כלפי הנתיב הנגדי. יותר דומה למעשה התאבדות אם תשאלו אותי...
טל.
קובץ מצורף 121711
לא יודע מה ראית. רואים בבירור סטיה של המשאית לנתיב הנגדי, הרכב שהיה לפני הטרנזיט הצליח להימלט, 2 אפשרויות-הטרנזיט כנראה חשב שיצליח לחתוך ימינה ואז היתחרט, חשב שהמשאית תמשיך באותו כיוון וניסה שמאלה, או שפשוט כשל מכני בעת הבלימה גרם לרכב למשוך שמאלה.
לא יודע כמה אתה מכיר את הכביש אבל לפני צומת פצאל מיד אחרי מפגש הבקעה אם מגיעים מצפון יש עיקול חד שמאלה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
נראה שהוא מנסה לברוח ימינה מהמשאית ואז מבין שהם יפגשו על הגדר אז הוא מנסה להכנס שמאלה במקום שהמשאית מפנה אבל זה מאוחר מידי והם מתנגשים .. הוא גם לוחץ על הבלמים מספיק מוקדם .. רק כנראה לא מבין את חומרת המצב כמו שדרור אמר .. חצי ישן ב 5:30 בבוקר ( שעה שאני נוהג בה המון !!! ) .. פחד מוות.
נכון. ומבלי לשפוט, אם הוא היה בורח עוד ימינה, התאונה היתה נמנעת.
אם היה שומר מרחק. ואם ואם.....
קשקושי קשקושים...אין שום דבר מיוחד במשתמשי הכביש הזה ביחס לכבישים אחרים.
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
כתבה מפגרת לגמרי ...
והכי קטע שהם ניסו לרכב על המוננטום של התאונה מהבוקר ובנתיים התהפך רכב על יד המלונות ומש מסוק ופצועים ובלה בלה בלה ...
הכביש הזה לא יותר פרוע מרוב שאר הכבישים הפרועים בארץ ...
אם היתה נייידת כל מאה מטר. היה פחות פרוע. אבל מתי לאחרונה ראיתם ניידת על הכביש ? ( שלא נמצאת בדרך להחלפת משמרת !! )
עברתי לפני כמה דקות את התאונה האחרונה
מי שמכיר בין מצדה לעין בוקק יש סיבובים חדים , הם פשוט עפו מהכיש בסיבוב..
שום מעקה בטיחות בין הנתיבים לא היה עוזר להם..
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
לפי דעתי יש לו בעיה בבלמים שמשכה אותו שמאלה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
לא רוצה לכתוב כי הרב׳ט קיבל שעות ביציאה ..
אבל מקווה שאתה לא מסמס במהיגה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
- - - Updated - - -
לא הייתי יוצא בהצהרות, למרות שלא הייתי שם באותו רגע כמוך.
נסעתי לא מזמן אחרי דימקס בכביש 65 וואדי ערה, מסיבה שלא מובנת(אולי פיצוץ צמיג) הוא סטה שמאלה חזק והתרסק לתוך הגדר הפרדה מבטון, כמובן שחסם את הכביש, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה מעקה ועם התנועה הערה שזורמת שם בשעות הערב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
לא הייתי יוצא בהצהרות, למרות שלא הייתי שם באותו רגע כמוך.
נסעתי לא מזמן אחרי דימקס בכביש 65 וואדי ערה, מסיבה שלא מובנת(אולי פיצוץ צמיג) הוא סטה שמאלה חזק והתרסק לתוך הגדר הפרדה מבטון, כמובן שחסם את הכביש, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה מעקה ועם התנועה הערה שזורמת שם בשעות הערב.
דיברתי עם אחד הנהגים שהיה עד לתאונה,
במקרה הזה אני גר בירושלים ואחד מהנהגים שהיו בשיירה הזאת כמעט קיבל ממני מכות לפני כמה שבועות על הנהיגה הפרועה שלהם ,
זאת שיירה של הרב ברלנד שלא מתייחסים לחוקי התנועה ועושים מה שבא להם,
הוא נכנס מולי באין כניסה וציפה שאני יפנה לו את הדרך..