חתול הרחוב הוא מזיק בפני עצמו. רוצה לגדל? להאכיל? עשה טובה - בבית שלך. כמו שאף אחד לא חולם לגדל להקות כלבים ברחוב ולטעון שזה תורם לניקיון והרחקת גנבים. או חזירים....
Printable View
חתול הרחוב הוא מזיק בפני עצמו. רוצה לגדל? להאכיל? עשה טובה - בבית שלך. כמו שאף אחד לא חולם לגדל להקות כלבים ברחוב ולטעון שזה תורם לניקיון והרחקת גנבים. או חזירים....
שלמה אני לא יכול לעזור לך עם הבעיה שלך (-;
אבל אצלי בחצר (לצערי) חיים שני חתולים, אחד מהם הוא מהנמרים הרעים האלה שרואים עליו שגדל בשכונת פשע.
נחשים קטנים ולא מזיקים, שממיות (שאוכלות יתושים) ועוד כל מיני חיות שאני מעדיף בחצר מאשר חתול הם באמת מרחיקים. בפעם הראשונה שהגיע נחש ששוה משהו (והיה על זה שרשור), הם נעלמו לשבוע.
וזה בלי לדבר על כמות הפעמים שהילד שלי (בן שנה) אכל קקי שלהם שהוא מצא בחול.
אז אני עם גיתאי בסיפור הזה. הסיבה היחידה שאני לא עושה עם זה כלום, היא עצלנות (כנראה שהם לא מפריעים לי עד כדי כך).
נ.ב.
אצלי אלה חתולים מוזרים. תפסתי אותם גם מחרבנים על הדשא (סמיילי תולש שערות).
נ.ב. 2
לא רוצה לכסות את החול בדשא/אבנים. אוהב שהילד מתלכלך. בשביל זה אני גר בבית עם חצר.
היה פה לא מזמן שרשור על זה
מים זה אחלה מבריח אותם , אבל אי אפשר לחכות להם כל היום עם מים ..
הם באים ומחרבנות :p מוקדם בבוקר
הכי מפריע זה שהם מחרבנים איפה שהילדים משחקים = חול ...
הרשת מלאה בפרויקטים של חיישני תנועה-ארדואינו-ממטרה.
לא יודע מה איתך אבל אם הילד שלי היה אוכל קאקי שלהם לי ה היה מאוד מפריע..
Grand vitara 07
Arctic dvx 08
הבעיה עם חתולים היא כמו הבעיה עם אופניים על הכביש.
יש להם לובי חזק מידי.
כל מין פולש ומזיק אחר מותר לצייד לפי רשיון או ניצוד ע"י הרשויות.
רק חתולים וכלבים לא.
במקרה הטוב תופסים ומסרסים.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
שמעתי דעות לכאן ולכאן בהקשר הזה, ותמיד הדעות מתפלגות בהתאמה מלאה לאוהבי חתולים ולא אוהבי חתולים.
אתה יכול להרחיב קצת יותר איך המנגנון עובד?
לתחושתי הם לא חייבים להיות רעבים בשביל לעשות את העבודה, זה בא להם מתוך אינסטינקט וזה אפילו נדמה שהם עושים את זה (ריטוש נחש למשל..), בשביל הספורט...תוך כדי משחק..
אתה יכול להרחיב מעבר?
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
פלפל שחור
קליפות הדרים
מכשיר אולטראסוני
אלה חלק מהדברים שירחיקו חתולים ללא צורך להיות נוכח
יש ברשת מלא פטנטים
וודו גם יכול לעזור [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
חתולי גינה צדים כדי לרצות את הבעלים שלהם. בנוסף, ישנו האינסטינקט הטבוע בהם שדוחף אותם לצוד.
חתולים מחרבנים בחול, זה יכול לגרום למחלות, נכון , אבל גם נשיכות של כלב לא קשור יכולות לגרום לטראומה וזיהום קשה.
אפשר להתחבר לייצור כזה או אחר. צריך להימנע מחינוך לפחד ושנאה.
בעלי החיים הרבה יותר אנושיים מאחוז גדול מאוכלוסיית בני האדם, לפחות אלה שיצא לי להכיר.