לפי המחשבון צריך לשלם 2100שקל(חוץ מחברה בשם Wesure שלא מוכרת עדיין), לכן אני שואל.
קובץ מצורף 122011
Printable View
לפי המחשבון צריך לשלם 2100שקל(חוץ מחברה בשם Wesure שלא מוכרת עדיין), לכן אני שואל.
קובץ מצורף 122011
כרגע ביררתי בפניקס. הנציגה רשמה את מספר הרכב ואמרה לי שהרכב הזה לא יכול להיות מבוטח אצלם. שאלתי מדוע, אמרה שלא רשום סיבה....
הרכב שנת 2000 ניסאן טראנו.
מה הסיפור שלהם בדיוק??
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
אני בכיוון מאוד חזק להישאר רק עם ביטוח חובה. שיז#@&ו!!
אתה צודק, קוראים לזה ביטוח חובה כי הוא חובה חוקית.
כל שאר הביטוחים זה עניין אישי שלך.
אריאל, בן כמה אתה?
עשיתי סימולציה לרכב שלך עם נהג בן 35 ו 17 שנות נהיגה.
המחיר נחתך דרמטית
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fd99633d02.jpg
גם 28 עם ותק של 10 שנות נהיגה כבר מראה מחירים ראליים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2ec76516b2.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
חידשתי אתמול לטרופר (בנזין, 96), כל נהג מעל גיל 40 ב"ביטחה":
חובה 1380 (שנה שעברה 1300)
ג' - 1207 (שנה שעברה 1200)
שמשות וגרירה 300 (שנה שעברה 300)
שימו לב שכולם כאן זורקים מחירים לאוויר בלי לרשום מה גובה הכיסוי של הפוליסה כלפי צד ג'.
יש הבדל משמעותי במחיר בין פוליסה של 300 אלף לשני מליון ש"ח.
חבר של חבר גרם לתאונה מול BMW (סלחו לי שאני לא זוכר את הדגם המדוייק) והביא אותה למצב של טוטאל לוסט.
הפוליסה שלו הייתה מהסוג הזול.
את ההפרש של מאות אלפי שקלים בין גובה הפוליסה לנזק שהוא נתבע עליו הוא ייאלץ להוציא מכיסו...
לפעמים זול עולה מאד ביוקר.
פיספסתי את השירשור הזה ופתחתי עוד פוסט בענין, (אם המנהלים רוצים אפשר לחבר או למחוק את שלי...)
יש עוד נושא שקובע את המחיר וזה ביטול השתתפות עצמית - הביטוח שלי כולל ביטול השתתפות במידה והנזק מעל 1400 שקל בערך..
הסוכנת שלי אומרת שבדקה בכל מיני מקומות ולא מצאה פחות מ 1400+- גם לחובה וגם לג', מעל זה יש עוד 300 לגרירה.
אלעד
בשנה הקרובה החובה יעלה - חברת קרנית בגירעון אז צריך לשלם. לא קשור לרכב ישן או חדש או בכלל.
אסף.
צ׳רוקי ׳96, חודש אתמול בסוכנות ביטחה, חברת הביטוח היא הכשרה, אותו תעריף בדיוק כמו שנה שעברה.
חובה 1453 ש"ח
צד ג׳ 1000 ש"ח (כיסוי 500 אלף, השתתפות עצמית 1590 ש"ח)
חבילת שמשות וגרירה 400 ש"ח (של שלמה)
כל נהג מגיל 40.
אז אין ביטול השתתפות עצמית וזה ההפרש במחיר..
אחרי מספר דו ספרתי של הצעות בשבועיים האחרונים, חידשתי היום בפניקס ביטוח לטרופר 2004 דרך סוכן.
1017 חובה, 1670 צד ג'.
גרירה, שמשות, 2 מש"ח כיסוי, הגנה משפטית.
כל נהג מעל 29, עם היעדר תביעות.
משמעותית יותר זול מהשנה שעברה בביטחה (גם השנה הם היו יקרים יותר, שנה שעברה שילמתי יותר שבגלל שהתעצלתי לבדוק. כולל "התייקרות" פיקטיבית שהם הציגו לי)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
אתה בטוח בקשר לחובה?? נשמע מאוד זול.. דרך איזו חברה?
החובה לקמפר ירד מ750 ל 720.
לא יודע למה....
אסף.
אפרופו...הפרסומים בנוגע להתקנת מערכת בטיחות כגון מובילאיי שמובילה להנחה בביטוח הרכב, רלוונטית? ולמי?
אני התקנתי ברכב שנת 2004.
גם את ההנחה באגרת רישוי קיבלתי, אחרי 7 מדורי גיהנום בגלל טעות של החברה. אם מישהו צושב על זה... דברו איתי בפרטי לקיצור התהליך.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk