תגובה: "שוק הרכב מצטמצם גם השנה" - למה?
'שוק הרכב' = רוב משתמשי הדרך - נמצאים בערים. ההשפעה של הפריפריה קטנה יחסית - לכן היא פריפריה.... אז אל תחפשו שם את הפתרון.
בערי העל הגדולות ובסביבתן - כמות המכוניות הפרטיות נראית גדולה מדי, מרגישה גדולה מדי, ובכל זאת הרבה אנשים פרטיים מוותרים על רכב. כי יש פתרונות זולים ויעילים כמו אופניים חשמליות ולמרות שהתחבורה הציבורית חלשה - היא כן משמעותית (והעדות לכך היא שתמיד מלא).
אני גם רואה סביבי שהליסינג שבמשך שנים נחשב אמצעי עיקרי לתיגמול עובדים כבר לא ממש תופס בתור שכזה. זה נטל על המעסיקים ועולה הרבה לעובד. ובשנה האחרונה נראה שהתחילו להפנים. מעדיפים לקנות מכונית קטנה חסכונית משומשת 'כמעט חדשה' ולא להשתעבד לעסקת ליסינג. זו תופעה מתרחבת, ואם שוק הפרטיות נשלט בידי רמה על ידי ציי הרכב, היחלשותם גם אם קטנה, מחלישה את כל השוק.
אסף.
אני כבר שנים מנסה להבין מה כולם רצים אחרי הליסינג. התשובה של רוב האנשים : ככה אני לא צריך ללכת למוסך .
אנשים מפחדים שפעם בשנה המוסך ידפוק אותם באלפיה, ומצד שני שופכים עשריה הפסד בשנה על ליסינג. מטורף...
כנראה ההבנה התחילה לחלחל.
אני תופר 130 קמ ביום, רכב שנת 98 , אחרי ארבע שנים חוויתי תקלה אמיתית ראשונה שנפתרה ב2500 שח במוסך היבואן. ( יעני הכי יקר שיכולתי למצוא)
למה לשים 1500-4000 שח בחודש על רכב?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
אני כבר שנים מנסה להבין מה כולם רצים אחרי הליסינג. התשובה של רוב האנשים : ככה אני לא צריך ללכת למוסך .
אנשים מפחדים שפעם בשנה המוסך ידפוק אותם באלפיה, ומצד שני שופכים עשריה הפסד בשנה על ליסינג. מטורף...
כנראה ההבנה התחילה לחלחל.
אני תופר 130 קמ ביום, רכב שנת 98 , אחרי ארבע שנים חוויתי תקלה אמיתית ראשונה שנפתרה ב2500 שח במוסך היבואן. ( יעני הכי יקר שיכולתי למצוא)
למה לשים 1500-4000 שח בחודש על רכב?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
כי יש אנשים שמבינים מהר. ויש שמבינים ממממממממש לאט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המטוטלת של החיים...הטראומה מהוצאות מוסך במוסך למי שחווה, היתה מספיק גדולה עד לכדי דחיפה לעסקאות ליסינג בהמוניהן. עכשיו כבר זה הפוך, הרוב ליסינג, אלה שחוו כבר הספיקו לשכוח ונוספו עוד לא מעט שאפילו עדיין לא חוו מה זה להיכנס עם רכב מיושן, (טיפה, אבל ממש טיפה...), למוסך וגם לשלם באופן פרטי את החשבון.
פלוס הרעת תנאי המימון באופן מכוון על ידי קובעי המדיניות הפיננסית, כפי שנאמר כאן כבר.
שוב מחשבים מסלול מחדש...
וזה נכון לגבי כל תחומי החיים.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk