גם ה u force או הדגמים המקבילים לו מהעבר לא מורשי כביש יותר? לא מקבילים לריינג'ר ומיול?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
גם ה u force או הדגמים המקבילים לו מהעבר לא מורשי כביש יותר? לא מקבילים לריינג'ר ומיול?
אסף אולי תספר לנו מה תקציב והשימוש ואנחנו נפנה אותך?
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
סביב 20, 25 גג .
השימוש להסתובבות בכבישי קבוצת ישובי גדרות (עשרת) כולל נסיעה בשבילים לברנר.
חייב להיות חוקי ובר ביטוח.
אסף שלום
בסה"כ הכלי אמין.
כבר עשינו 2000 ק"מ (שווה ערך לכ 250 שעות), ללא תקלות, עד ש:
לפני שלושה שבועות נקרעה רצועה והסתבכותה שברה את המיסב שיושב על מכסה בית הרצועה.
ראיתי את המצב והחלטתי שלא לבצע את התיקון לבד. לקחתי את הכלי לתיקון אצל עופר אבניר.
כעבור שבוע ונזק של 2500 ש"ח ירדנו עם הכלי על העגלה לטיול בדרום. הכלי הורד מהעגלה במושב פארן. נסענו על הכביש כ-7 ק"מ והרצועה החדשה נקרעה ליד כושי רימון. הכלי הוחזר אחר כבוד לתיקון חוזר אצל עופר אבניר. ככל הנראה מדובר בתקלה שקשורה למערכת הגלגלות של הגיר עצמו. אעדכן בהמשך.
מבחינת עבירות:
יכולות שטח גבוהות. ראה סיכום טיול בו פתחנו את ציר האימה. ה CFMOTO היה היחיד שהצליחה לטפס לבד את המעקף והדהים את כולם.
לעומת זאת בדיונה הגדולה הורגש חוסר משמעותי בכוח. בעוד כלים עם מנוע 800 שייטו במעלה הדיונות ה-600 היה חסר אונים.
עוד רשמים:
המפלט של ה CFMOTO אינו משתיק את קולו. אם אינך חובש קסדה הרעש בסוף יכריע אותך. אני החלטתי להחליף לאגזוז יותר שקט. טרם אותר האגזוז המתאים (שיותאם למשימה).
התגלה חופש במיסב של נבה בגלגל אחורי שמאלי. לאחר תיקון הגיר אבצע את התיקון לבד. לא אמור להיות קשה.
בניתי והרכבתי שמשה קדמית שמתקפלת לפנים כמו בג'יפים של פעם. אצרף תמונה כשהכלי ישוב הביתה.
ערן CJ
שלום ערן,
אחרי תקופה ממושכת עם הכלי יש עוד קצת עדכונים חוות דעת עד היום?
טוב. אעדכן.
הרכבתי מפלט נוסף כדי להפחית מעט את רעש המנוע החזק.
באחת מנסיעותינו לטיול אופניים בשטח שבסביבה, בעודנו על הכביש, מהירות 70 קמ"ש לערך, נקרעה הרצועה של ה CVT (וריאטור). האמת שהיה בום גדול... בדיוק באותו שבוע נסעתי לחו"ל ובשבוע העוקב תוכנן טיול שטח. ניסיתי לבצע את העבודה בעצמי אבל כשפירקתי את מכסה הוריאטור הבחנתי שהמיסב בדופן המכסה שבור. החלטתי להשאיר את הבאגי במוסך בשמרת. נתתי את הכלי יחד עם רצועה חדשה שקניתי מבעוד מועד ב ALIEXPRESS (85$), וכשחזרתי הכלי היה מוכן, חוייבתי על סט משקולות של הוריאטור, מכסה וריאטור + עבודה. סה"כ 1900 ש"ח (כולל מע"מ).
ירדנו לדרום. נסיעה מהצפון לפארן. הנסיעה עם העגלה, 4 שעות מפרכות עם המוסו המלא בכל המשפחה, העגלה ועליה הבאגי. במושב פארן פרקנו את הכלי ויצאנו לדרך. כעבור 6 ק"מ, בסמוך למזנון של כושי..... "בום"! עוד רצועה נקרעה. הכלי נשאר אצל כושי וחזרנו לאספו בתום הטיול.
כשהחזרתי את הכלי למוסך הם בדקו ומצאו שהדרייב פולי היה שבור. זו הסיבה שהרצועה השנייה נקרעה מיד. מחיר החלק בארץ 5070 ש"ח לפני מע"מ. הזמנתי עם רצועה ב ALIEXPRESS - 325$. אבל - חמישה שבועות המתנה. המוסך בשמרת היו הוגנים מאוד. הם לקחו על עצמם את התיקון במלואו וסירבו לקבל תשלום. הזדמנות לומר עליהם מילה טובה.
מאז עברו 3 חודשים ללא תקלות. נכון. בקיץ מטיילים פחות. מאידך, יצאתי לפני חודש לפנסיה מכוחות הביטחון (אני קשיש בן 48), ובשלושת החודשים האחרונים, כל בוקר לוקח את ביתי לגן עם הטרקטורון. הכלבה שלנו רצה לידנו וכל ילדי הגן עומדים בתור להצטרף לנסיעה חזרה לביתם אחרי הצהריים.
בטיולים עם שני חברים שנוסעים ברייזר 1000 מורגש הכוח החסר. בהיבט עבירות, עדיין לא קרה שלא חציתי מכשול או שלא טיפסתי מעלה שהם יכלו לו. ריינג'ר ומיול שנוסעים איתנו מתקשים יותר לבצע מטלות עבירות.
הכי חשוב. האישה!
אישתי מכורה לטיולי אופניים. הרכבתי מנשא אופניים על הטרקטורון. אנחנו ממשיכים לצאת לטיולי משפחה כשאני והבן מתחלפים על האופניים ועל הטרקטורון. ימית בת ה-4 יושבת בטרקטורון על הבוסטר שלה וכולם מאושרים.
זהו. נשאר רק לשדרג לרייזר 1000. למה? תנסה ותבין שאין מה להשוות!
ערן CJ
אתה מקבל מעליאקספרס רצועה מקורית?
טעות שלי. משום מה היה לי בראש שקנית רייזר
איזה טיולים אתם עושים ומה אופיים כשרייזר 1000, מיול וריינג'ר בקבוצה גם כן?
איזה מיול ואיזה ריינג'ר עומדים בקצב של הרייזר 1000?
אני עם ריינג'ר 500 ולכן תוהה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אני שבוע שעבר רכשתי רייזר 800 שנת 2010
אנחנו קבוצה מכליל
יש גם 625 כמו של בעל השירשור
ויש מנגד את ה800
לטעמי ה625 חלש ביחס לשאר
אבל אם תשאלו אותי ה800 חזק מעט יותר מרייזר 800
בנוגע לעבירות אנחנו משפחות אז באמת אין אחד שנפל בדרך (אנחנו פחות מחפשים סלעים מוגזמים)
בקבוצה שלנו שני הרייזר 1000.
לא. אין לי סיכוי לעמוד עימם בקצב תנועה. אבל ההפרשים לא עצומים. כאשר נפתחים פערים מקבצים את הקבוצה.
אנחנו נוסעים יחד כך שהקצב נקבע ע"י הנהג או הרכב האיטי ביותר.
בטיולי עבירות אין מהירויות.
בעבירויות ה CF מככב. במהירויות הוא לא עיפרון מחודד...
ערן CJ
הבטחת תמונות של השמשה
אגב אני מחפש לעשות אחת מלאה עם וישר עם מנוע חיצוני שמעת על כזה,שלא דורש חיווט מצידי שלמנוע יהיה פלוס מינוס ומפסק עליו או בטריות
יש כאלו לרכבי אספנות.
אסף.
הבטחות צריך לקיים.
תמונות של השמשה המתקפלת.
אגב, קניתי באלי אקספרס וישר ידני. מצד אחד של השמשה וישר. מהצד של הנהג ידית להזזת הוישר... ממש כמו בימים של פורד מודל T.
עדיין לא התקנתי אבל הבן שלי כבר מתבאס מהרעיון.
ערן CJ
קובץ מצורף 125832קובץ מצורף 125833קובץ מצורף 125834קובץ מצורף 125835
יצא ממש יפה,תוכל לשלוח גם קישור לוישר?אגב למה לא חש לי?
קישור לוישר ידני:
https://www.aliexpress.com/item/4000...chweb201603_55
ערן CJ
האם הצנוע הזה נראה לכם טוב לרייזר???(סליחה על הגניבה)
https://s.click.aliexpress.com/e/nZ1rikw4
נשאלת השאלה,
האם אתה באמת רוצה לשים רכיב חשמלי שמגיע מלנדרובר?
;)