תגובה: הקמארו ממשיכה לעשות לי בעיות והפעם בעית אזעקה/סטרטר=לא מניע( פרטים בפנים)
באופן כללי לעקוף אזעקה /איתורן/ פוינטר זו עבודה שכל חשמלאי מתחיל יודע לעשות.
זה לא בושה שאין לך את הידע והניסיון.
קח לאיש מקצוע , תעמוד לידו ותלמד.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
תגובה: הקמארו ממשיכה לעשות לי בעיות והפעם בעית אזעקה/סטרטר=לא מניע( פרטים בפנים)
כרגע אני במצב שכל החוטים/צמות/ממסרים/פיוזים ואפילו מוח האזעקה חשופים ונגישים לגמריי, כל מה שהצלחתי לראות ולבדוק בעצמי(ממסרים ופיוזים) כנראה תקינים, נניח ואגש במצב הזה לבעל מיקצוע מומחה בתחום זה יהיה פשוט עבורו לעקוף/למצוא את הבעיה ולהחזיר את המצב לקדמותו?
יש מישהו מיקצועי ומומלץ באיזור חולון?
כן
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
אם אני ישים גמפר בין רגל 30 לרגל 87 שבממסר אני אקבל את התוצאה שאני מעוניין בה? זו הדרך למעשה "לעקוף" את הממסר?
לא, זו לא הדרך. תבדוק מי מבין שתי הרגליים 85 ו - 86 נותנת מינוס. לרגל השניה תיתן מתח אחרי סוויץ' כך שבפתיחת סוויץ' הממסר יידרך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmulikbg
לא, זו לא הדרך. תבדוק מי מבין שתי הרגליים 85 ו - 86 נותנת מינוס. לרגל השניה תיתן מתח אחרי סוויץ' כך שבפתיחת סוויץ' הממסר יידרך.
אם אתה לא בטוח אם הממסר תקין ורוצה לעקוף אותו, אז דווקא כן. מגשרים את ה30 עם ה87. כמובן לצורך בדיקה או כדי להגיע הביתה ולא כפתרון.
אם הממסר עצמו דפוק, לא יעזור לתת פלוס לפיקוד.
יש מצב שהכל תקין ושהשלט רק צריך קידוד מחדש? איך עושים ריסט לאזעקה של בוש,מישהו יודע?
אשמח בבקשה להמלצה על בעל מיקצוע בתחום האזעקות אמין ופדנט, רצוי באיזור חולון,יש כזה?